Nôž Ryusen Hamon Santoku, 17cm
Všestranný japonský kuchynský nôž určený na krájanie zeleniny, mäsa a rýb. Má širokú čepeľ, na ktorú môžete zbierať nakrájané produkty a preniesť ich do šalátovej misy alebo na panvicu. Vďaka svojim veľkým rozmerom je nôž ideálny pre krájanie veľkého ovocia a zeleniny, ako je melón, cuketa alebo kapusta.
Technické údaje:
Čepeľ – oceľ 69 vrstiev VG-10
Rukoväť – čierne drevo Pakka
Tvrdosť – 61 HRC +/- 1
Celková dĺžka – 29,7 cm
Dĺžka čepele – 17 cm
Šírka čepele – 4,7 cm
Hrúbka čepele – 3,0 mm
Spôsob ostrenia – symetrický obojstranný rez
Hmotnosť – cca 178 g
Do úschovne
Ryusen Hamono Nóż Szefa kuchni 21cm
Wszechstronny nóż przeznaczony głównie do krojenia mięsa, lecz równie przydatny jako narzędzie uniwersalne, którym z powodzeniem posiekamy zioła lub pokroimy warzywa w kostkę czy w plastry. Szerokie, cienkie ostrze błyskawicznie i schludnie przetnie grubsze produkty, nie uszkadzając przy tym delikatnych składników.
Dane techniczne:
Ostrze – stal 69 warstwowa VG-10
Rękojeść – czarne drewno Pakka
Twardość – 61 HRC +/- 1
Długość całkowita – 34,0 cm
Długość ostrza - 21 cm
Szerokość klingi – 4,5 cm
Grubość klingi – 3,2 mm
Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
Waga – ok. 188 g
Do úschovne
Univerzálny nôž Ryusen Hamon 13,5 cm
Veľmi praktický nôž pre malé a stredné výrobky, ako sú reďkovky alebo citrón. Je ideálny pre krájanie mrkvy “na kocky”, krájanie olív alebo drobného pečiva. Ideálne pre tých, ktorí nemajú radi veľké nože.
Technické údaje:
Čepeľ – oceľ 69 vrstiev VG-10
Rukoväť – čierne drevo Pakka
Tvrdosť – 61 HRC +/- 1
Celková dĺžka – 24,5 cm
Dĺžka čepele – 13,5 cm
Šírka čepele – 3,1 cm
Hrúbka čepele – 1,8 mm
Spôsob ostrenia – symetrický obojstranný rez
Hmotnosť – cca 80 g
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.