-
Pizza pec 480x420x195 mm | HENDI, 220306
bez DPH: s DPH: -
Pec na pizzu, 1 úroveň 2000W | HENDI, 220290
bez DPH: s DPH: -
Podstavec pod pizza pec 1309x1239x860 mm | HENDI, 227220
bez DPH: s DPH: -
Podstavec pod pizza pec 1000x1204x860 mm | HENDI, 227183
bez DPH: s DPH: -
Podstavec pod pizza pec Basic XXL 66 | HENDI, 227206
bez DPH: s DPH: -
Podstavec pod pizza pec 1000x844x860 mm | HENDI, 227169
bez DPH: s DPH: -
Podstavec pod pizza pec 1111x975x960 mm | HENDI, 224564
bez DPH: s DPH: -
Podstavec pod pizza pec 1511x975x960 mm | HENDI, 224588
bez DPH: s DPH: -
Podstavec pod pec na pizzu Basic 1/50 Vetro | HENDI, 224816
bez DPH: s DPH: -
Podstavec pod pec na pizzu Superior XL 66 Glass | HENDI, 222768
bez DPH: s DPH: -
Podstavec pod pizza pec Kitchen Line 226780 | HENDI, 227107
bez DPH: s DPH: -
Podstavec pod pizza pec Basic 66 | HENDI, Basic
bez DPH: s DPH: -
Elektrická tunelová pec Tunnel C/40 | HENDI, 227312
bez DPH: s DPH: -
Podstavec pod plynovou pec na pizzu "9" | HENDI, 224649
bez DPH: s DPH: -
Elektrická tunelová pec Tunnel C/50 | HENDI, 227336
bez DPH: s DPH: -
Pec na pizzu priechodná, Tunnel C/65 | HENDI, 201022
bez DPH: s DPH: -
Pec na pizzu priechodná, Tunnel C/80 | HENDI, 201039
bez DPH: s DPH: -
Pizza pec, elektrická, 1x pizza 40 cm, 2,2 kW | GGF, Compact
bez DPH: s DPH: -
Pizza pec 4x pizza 35 cm, 4,8 kW | GREDIL, 782001
bez DPH: s DPH:
Pece na pizzu
(202)Všetky kategórie v sekcii Pece na pizzu
Niekoľko rád, aká pizza pec bude najvhodnejšia práve pre Vás
V prvom rade by ste mali mať predstavu o prednostiach Vašej pizzerie. Prajete si, aby Vaša pizza mala výnimočnú chuť a bola dokonale prepečená, čo Vám zaistí prísun klientely v širokom okolí? Vaša pozícia na trhu vyžaduje nielen dosiahnuť kvalít Vašej konkurencie, dôležité je dosiahnutie tej správnej chuti a chrumkavosti. Výnimočnosť chuti nezávisí len na skúsenosti kuchára a kvalite surovín, ale aj na výbere toho správneho zariadenia. Len za týchto predpokladov môžete dosiahnuť vysnený cieľ. Predstavu na otvorenie Vašej výnimočnej pizzerie už máte. Teraz je potrebné vyriešiť kúpu tej správnej pizza pece. Vychádzame zásadne z rozmerov pizzy a počtu tepelných komôr, v závislosti od kapacity podniku. Najbežnejšie parametre tepelných komôr na elektrické a plynové pizza pece:
Znateľné nevýhody lacnejších verzií pizza pecí:
- medzery medzi osadením šamotových dosiek. Omrvinky, ktoré padajú na vyhrievacie teleso umiestnené pod šamotovými doskami postupom času skracujú jeho životnosť. Ďalej dochádza k šíreniu nepríjemného pachu spáleného cesta.
- nevyhovujúce zavesenie vyhrievacích telies vyrobených z nekvalitnej ocele. Pod vplyvom vysokých teplôt dochádza k deformácii telesa, čo spôsobuje nerovnomerné vyhrievanie komory na pečenie. Dôsledkom toho sa pizza pripaľuje.
- zle fungujúci mechanický teplomer, ktorý môže v niektorých prípadoch dosahovať odchýlku až 100°C. Ďalším rizikovým faktorom sú nie moc kvalitné termostaty, pričom dochádza k nerovnomernému rozloženiu teploty v komore na pečenie. Pizza bude miestami pripálená a miestami nedopečená.
- riziko vypadávania ochranných sklíčok v osvetlení komory na pečenie. Prehriate sklo pri niekoľko sto stupňovej teplote môže pri styku so studenou lopatou na pizzu explodovať. Následné čistenie poréznych povrchov šamotových dosiek od sklenených črepov je veľmi náročné, a to nielen časovo. Postačí troška nepozornosti a riskujeme, že sklo sa následne môže dostať aj do cesta.
- zlá kvalita použitých materiálov. Bežne vady ako: prepálenie vyhrievacieho telesa, poškodenie termostatu a pántov dverí. Závadná pizza pec nemôže upiecť kvalitnú pizzu. Ani servis nie je zárukou rýchleho odstránenia vzniknutej vady. Nie je tajomstvom, že ďalší výrobok z radu, navonok úplne rovnakého vzhľadu, sa nelíši kvalitou komponentov. Potom nastáva problém z ich dovozom. V krajných prípadoch je nutné závadnú súčiastku vyrobiť na mieru.
- zle zvolený výkon komory na pečenie. Pri nízkom výkone sa vytvára para, dôsledkom toho prechádza pizza skôr procesom varenia a nie pečenia.
- medzery medzi osadením šamotových dosiek. Omrvinky, ktoré padajú na vyhrievacie teleso umiestnené pod šamotovými doskami postupom času skracujú jeho životnosť. Ďalej dochádza k šíreniu nepríjemného pachu spáleného cesta.
- nevyhovujúce zavesenie vyhrievacích telies vyrobených z nekvalitnej ocele. Pod vplyvom vysokých teplôt dochádza k deformácii telesa, čo spôsobuje nerovnomerné vyhrievanie komory na pečenie. Dôsledkom toho sa pizza pripaľuje.
- zle fungujúci mechanický teplomer, ktorý môže v niektorých prípadoch dosahovať odchýlku až 100°C. Ďalším rizikovým faktorom sú nie moc kvalitné termostaty, pričom dochádza k nerovnomernému rozloženiu teploty v komore na pečenie. Pizza bude miestami pripálená a miestami nedopečená.
- riziko vypadávania ochranných sklíčok v osvetlení komory na pečenie. Prehriate sklo pri niekoľko sto stupňovej teplote môže pri styku so studenou lopatou na pizzu explodovať. Následné čistenie poréznych povrchov šamotových dosiek od sklenených črepov je veľmi náročné, a to nielen časovo. Postačí troška nepozornosti a riskujeme, že sklo sa následne môže dostať aj do cesta.
- zlá kvalita použitých materiálov. Bežne vady ako: prepálenie vyhrievacieho telesa, poškodenie termostatu a pántov dverí. Závadná pizza pec nemôže upiecť kvalitnú pizzu. Ani servis nie je zárukou rýchleho odstránenia vzniknutej vady. Nie je tajomstvom, že ďalší výrobok z radu, navonok úplne rovnakého vzhľadu, sa nelíši kvalitou komponentov. Potom nastáva problém z ich dovozom. V krajných prípadoch je nutné závadnú súčiastku vyrobiť na mieru.
- zle zvolený výkon komory na pečenie. Pri nízkom výkone sa vytvára para, dôsledkom toho prechádza pizza skôr procesom varenia a nie pečenia.
Väčšinou sa tieto vady vyskytujú súčasne vo výrobkoch nižšej cenovej kategórie. Stáva sa len zriedkakedy, že v lacnejšom variante pizza pece nenájdeme žiadnu z vyššie popísaných vád.
Pec na pizzu doma?
Domáca pizza pec splní svoj účel predovšetkým vtedy, keď je používaná na domáce účely. Neexistuje domáca rúra, ktorá by bola schopná upiecť kvalitnú pizzu pri parametroch na úrovni 200-250°C. Kompaktné pizza pece vyrábané firmou PIZZAMASTER sú ideálnym riešením na domáce použitie. Hodia sa taktiež do menších gastro zariadení. Výhodou týchto pecí je vyššia dosiahnuteľná teplota (350°C a voliteľné verzie až 500°C). Renomovaný výrobca garantuje najvyššiu kvalitu, pekný a moderný dizajn a jednoduché použitie.
Pec na pizzu
Každý, kto prevádzkuje vlastné reštauračné zariadenie si je dobre vedomí toho, že dopyt po kvalitnom zariadení je sprevádzaná rovnako veľkou ponukou stravovacích priestorov. A práve konkrétne špecializácie na konkrétnu kuchyňu je najväčšia šanca na úspech. Koniec koncov, expert na všetko je odborník na nič. Najlepším riešením je, nájsť medzeru v ponuke a snažiť sa jej vyplnením naplniť potreby zákazníka. To samozrejme obnáša veľké výdaje na profesionálne vybavenie a kvalitný riad. Medzi toto vybavenie patrí napr. pece na pizzu, ktoré vám v našom obchode ponúkame. Talianska pizza je koniec koncov jedným z najobľúbenejších jedál v Slovensku a možno i na celom svete. Z tohto dôvodu existuje veľa reštaurácií s rýchlym občerstvením, kde sa nekladie dôraz na kvalitu, ale na množstvo vydaných jedál denne. Tu je nutné sa zamerať na stále narastajúcu modernú klientelu, ktorá túži po jedinečnej chuti a tiež vzhľadu servírovaných pokrmov.
Zaručí vám krásny priestor úspech?
Aby sme dosiahli požadovanej spokojnosti zákazníka, nestačí len krásne usporiadať a zariadiť samotné priestory, kde sa zákazníci stravujú. Je tiež nevyhnutné vybrať vhodné vybavenie do samotnej kuchyne. Mali by ste investovať do naozaj kvalitných pecí na pizzu. Na trhu existuje mnoho rôznych modelov, preto dbajte na výber. Moderná a funkčná rúra nemusí vždy spĺňať vaše očakávania a cena nemusí ísť vždy ruka v ruke s ozajstnou kvalitou. Každý si nájde v našom obchode to svoje podľa svojich potrieb. Pre menšie zariadenia bude vhodná menšia pec na pizzu (napríklad od firmy Hendi), v ktorej ľahko a rýchlo pripravíte pizzu pre jedného. Vďaka svojej konštrukcii z vysoko kvalitnej nerezovej ocele je veľmi trvanlivá a má vynikajúce výhrevné vlastnosti. Užitočné doplnky k tejto peci pridávajú na jej kvalite, napr. časovač. Výhrevné telesá sú v hornej i spodnej časti pece, takže pizza sa bude piecť rovnomerne. Hodia sa tiež na rozmrazovanie.
Pece na pizzu pre väčšie priestory
Pokiaľ je našou ambíciou prevádzkovať väčšiu pizzeriu, pec na pizzu Bartscher CT 100 je pre nás ideálnou voľbou. Šamotová vnútorná časť, ktorá udržiava vysokú teplotu a termostat, ktorý umožní vyhriať pec až na 400 stupňov nie sú jedinou výhodou tohto zariadenia. V peci môžete piecť tiež domáci chlieb, ktorý v ponuke jedálneho lístka vypadá vždy dobre. Pokiaľ sa naša reštaurácia špecializuje na pečenie pizze, je potrebné vybaviť kuchyňu väčším množstvom spotrebičov. Dobrým riešením budú viacposchodové pece. Napr. Hendi XL Plus 44 je veľmi objemná pec s možnosťou použitia oboch pecí súčasne. Má atraktívny vzhľad – povrch pece je vyrobený z nerezovej ocele, odolné voči poškrabaniu, ktorá má navyše skvelé výhrevné vlastnosti. Steny pece sú vyplnené minerálnou vlnou, šamotovým obkladom a výhrevnými telesami v spodnej i hornej stene. To zaručí profesionálne pečenie v najvyššej kvalite. Navyše je každá pec vybavená samostatným termostatom, ktorým sa dá individuálne nastaviť teplota každej komory zvlášť. Pretože kvalita takého zariadenia, ktorého životnosť a funkčnosť počas prevádzky môžete ľahko previesť na peniaze, mali by byť pri výbere pece opatrní. Je dobré voliť pri nákupe miesto, ktoré je overené. Internetový obchod gastromania.sk ponúka veľký výber pecí na pizzu, ktoré sú jedinečné svojím spracovaním a originalitou. Všetky ponúkané produkty pochádzajú od najväčších svetových výrobcov, ktorí majú skvelú povesť potvrdenú mnohoročnou pôsobnosťou na trhu. Gastromania.sk je ich oficiálnym distribútorom na slovenskom trhu. Máme veľkú ponuku produktov a záručnú podporu.