Dezinfekčné prostriedky pre gastronómiu – aktívny boj proti mikróbom

Škodlivé mikróby sú nežiaducimi hosťami v akejkoľvek profesionálnej kuchyni, čo by sa rozhodne nemalo podceňovať. Výskyt baktérií a zárodkov plesní v potravinárskom priemysle je však nevyhnutný, bez ohľadu na to, ako spoľahliví sú dodávatelia a obchodní partneri, s ktorými spolupracujeme. Je ťažké ich vidieť a môžu sa vyvíjať extrémne rýchlym tempom. Tento problém môžete účinne znížiť skladovaním jednotlivých potravinárskych produktov správnym spôsobom, avšak odborníci gastronomického priemyslu vytvorili dezinfekčné prostriedky pre gastronómiu. Pomôžu Vám nekompromisne vysporiadať sa s mikroorganizmami a ich potenciálnym zdrojom.

Dezinfekčné prostriedky pre gastronómiu – fyzické, chemické, účinné

Dezinfekčné prostriedky pre gastronómiu, ktoré ponúkame, môžete rozdeliť do dvoch skupín: fyzické a chemické. Prvá skupina zahŕňa špecializované nasvetlovače a sterilizátory, ktoré ničia mikróby, napr. produkcia špecifických dávok UV žiarenia. Zahŕňa tiež všetky chladiarne a pasterizátory. Dezinfekčný prostriedok pre gastronómiu, ktorý odporúčame majiteľom prevádzok vína, sú guličky na čistenie karaf a vinných nádob. Odstraňujú zvyšky vína, ktoré je ťažko dosiahnuť úzkym hrdlom nádoby, čo je ideálnym priestorom pre mikroorganizmy. Chemické dezinfekčné prostriedky pre gastronómiu sú rôzne typy mydiel a antibakteriálnych tekutín, určených k umývaniu rukou a dezinfekcií kuchynského a barového vybavenia. Oba typy dezinfekčných prostriedkov pre gastronómiu sú osvedčené. Zoznámte sa s nimi ešte dnes a zbavte sa baktérií navždy.