-
Nádoba na cesto na pizzu 565x365x(H)90mm | AMERBOX, 880913
bez DPH: s DPH: -
Vyvaľkovací lis na cesto, Ø 140-300 mm | HENDI, 300
bez DPH: s DPH: -
Nádoba na cesto na pizzu, 600x400x75 mm | HENDI, 880906
bez DPH: s DPH: -
Nádoba na cesto na pizzu | AMERBOX, 880920
bez DPH: s DPH: -
Spirálový miesič s pevnou nádobou na cesto 22 l | HENDI, 222867
bez DPH: s DPH: -
Spirálový miesič s pevnou nádobou na cesto 48 l | HENDI, 222898
bez DPH: s DPH: -
Spirálový miesič s pevnou nádobou na cesto 32 l | HENDI, 222874
bez DPH: s DPH: -
Nádoba na pizza cesto 400x300x100 mm | STALGAST, 563411
bez DPH: s DPH: -
Vyvaľovací lis na cesto 310 mm | STALGAST, 786931
bez DPH: s DPH: -
Vyvaľkovací lis na cesto, Ø 260-400 mm | HENDI, Touch and go 400
bez DPH: s DPH: -
Miešací stroj na koláče 1,2 kg | BARTSCHER, 101923
bez DPH: s DPH: -
Nádoba na cesto na pizzu 565x365x(H)70mm | AMERBOX, 880906
bez DPH: s DPH: -
Špirálový miesič cesta 10 l | STALGAST, 786102
bez DPH: s DPH: -
Miešací stroj 12 kg | BARTSCHER, 101954
bez DPH: s DPH:
Stroje na spracovanie cesta
(58)Všetky kategórie v sekcii Stroje na spracovanie cesta
Každá pizzeria, ktorá sa zaoberá prípravou a servírovaním talianskych špecialít, tj. pizze, by mala byť vybavená vysoko kvalitnými prístrojmi a zariadením, ktoré uľahčujú každodennú prácu šéfkuchára a pomocného personálu. Poskytnutím správneho vybavenia pizzerií je kľúčom k úspechu, a preto by každé profesionálne gastronomické zariadenie tohto typu malo investovať do vysoko kvalitných prístrojov pre pizzerie. Pri rozhodovaní o konkrétnych zariadeniach by ste sa nemali riadiť len cenou, tj. výberom najlacnejších produktov dostupných na trhu, ale v prvom rade venovať pozornosť kvalite a výkonu konkrétneho stroja. Mal by nám slúžiť veľa rokov. Nákup nízkorozpočtového vybavenia sa môže spočiatku zdať ako najlepšie možné riešenie, je však vysoko pravdepodobné, že sa rozpadne omnoho rýchlejšie a bude vyžadovať časté opravy.