Každá pizzeria, ktorá sa zaoberá prípravou a servírovaním talianskych špecialít, tj. pizze, by mala byť vybavená vysoko kvalitnými prístrojmi a zariadením, ktoré uľahčujú každodennú prácu šéfkuchára a pomocného personálu. Poskytnutím správneho vybavenia pizzerií ​​je kľúčom k úspechu, a preto by každé profesionálne gastronomické zariadenie tohto typu malo investovať do vysoko kvalitných prístrojov pre pizzerie. Pri rozhodovaní o konkrétnych zariadeniach by ste sa nemali riadiť len cenou, tj. výberom najlacnejších produktov dostupných na trhu, ale v prvom rade venovať pozornosť kvalite a výkonu konkrétneho stroja. Mal by nám slúžiť veľa rokov. Nákup nízkorozpočtového vybavenia sa môže spočiatku zdať ako najlepšie možné riešenie, je však vysoko pravdepodobné, že sa rozpadne omnoho rýchlejšie a bude vyžadovať časté opravy.

Čítať viac >