-
Spirálový miesič s pevnou nádobou na cesto 22 l | HENDI, 222867
bez DPH: s DPH: -
Spirálový miesič s pevnou nádobou na cesto 32 l | HENDI, 222874
bez DPH: s DPH: -
Spirálový miesič s pevnou nádobou na cesto 48 l | HENDI, 222898
bez DPH: s DPH: -
Špirálový miesič cesta 30 l | STALGAST, 786302
bez DPH: s DPH: -
Miešací stroj na koláče 1,2 kg | BARTSCHER, 101923
bez DPH: s DPH: -
Špirálový miesič cesta 10 l | STALGAST, 786102
bez DPH: s DPH: -
Špirálový miesič cesta 20 l | STALGAST, 786200
bez DPH: s DPH: -
Miešací stroj 18 kg | BARTSCHER, 101955
bez DPH: s DPH: -
Špirálový mixér so zdvíhacou hlavou 22 l | GGF, 786400
bez DPH: s DPH: -
Miešací stroj 12 kg | BARTSCHER, 101954
bez DPH: s DPH: -
Špirálový miesič cesta 20 l | STALGAST, 786202
bez DPH: s DPH: -
Mixér špirálový na ťažké cestá 10 l | STALGAST, 786100
bez DPH: s DPH:
Špirálové miesiče cesta
(99)Všetky kategórie v sekcii Špirálové miesiče cesta
V každej úspešnej pizzerii, pekárni alebo cukrárni je špirálový mixér základným vybavením. Jedná sa o zariadenie špeciálne určené na miesenie ťažkých ciest, ako sú cestá na pizzu, chlieb, knedle, koláče, bábovky, rožky alebo iné druhy pečiva. Profesionálny mixér na pizzu zefektívňuje výrobu ciest a umožňuje dosiahnuť dokonalú konzistenciu pre perfektný konečný výsledok.
Prečo si vybrať profesionálny špirálový mixér?
Naše špirálové mixéry sú zárukou najvyššej kvality a výkonu. Všetky stroje tejto kategórie sú vyrobené z nerezovej ocele, ktorá zaručuje dlhú životnosť a odolnosť voči vonkajším vplyvom. Mixéry na pizza cesto, ktoré sú k dispozícii v našom obchode, sa používajú nielen v pizzériách, ale aj v reštauráciách, pekárňach, cukrárskom a potravinárskom priemysle.
Kľúčové vlastnosti špirálových hnetačov
- Vysoce kvalitné spracovanie - diely prichádzajúce do styku s potravinami sú vyrobené z bezpečných a odolných materiálov, ako je nerezová oceľ a hliník.
- Rôzne kapacity misiek - ponúkame jednotky s kapacitou vhodnou ako pre menšie priestory, tak aj pre veľké výrobné závody.
- Špirálový mixér na pizzu - zaisťuje účinné a dôkladné miesenie cesta na pizzu, chlieb a ďalšie výrobky.
- Kryt odolný proti poškodeniu - robustná konštrukcia zvyšuje odolnosť prístroja a uľahčuje jeho čistenie.
- Funkčnosť – mixér na cesto na pizzu je vybavený miešadlom a hákom, ktoré v kombinácii s dostatočným výkonom motora zaisťujú rýchle a účinné miesenie cesta.
- Časovač je súčasťou balenia - niektoré modely sú vybavené časovačom, ktorý umožňuje presné nastavenie doby mixovania.
- Kuter - špeciálny systém pre ľahšiu kontrolu miesenia cesta.
- Šnekový prevod - zaisťuje tichú a efektívnu prevádzku aj pri intenzívnom používaní.
Profesionálny špirálový mixér v gastronómii
Ponúkame špirálové mixéry, ktoré sa používajú v pizzériách, reštauráciách, pekárňach, cukrárňach a kaviarňach. Vďaka pevnému špirálovému miešadlu je cesto miesené presne a rovnomerne, čo je nesmierne dôležité pri dlhých hodinách náročnej výroby cesta. Miešadlo umožňuje optimálne prevzdušnenie surovín, čo vedie k lepšej štruktúre a pružnosti cesta..
Mixéry na pizzu v rôznych cenových reláciách
V našej ponuke nájdete mixéry so základnými funkciami aj pokročilé modely vybavené ďalšími technologickými prvkami, ako je sekací nôž alebo regulácia otáčok. Máme spotrebiče v rôznych cenových reláciách, ktoré vyhovejú potrebám každého gastronomického podniku.
Jednoduchá manipulácia a čistenie
Každý špirálový mixér na cesto na pizzu je navrhnutý s ohľadom na jednoduché používanie a čistotu. Modely s pevnými misami a špirálami z vysoko kvalitných materiálov zaručujú bezpečné a hygienické miesenie cesta. Čistenie je mimoriadne jednoduché vďaka ergonomickým krytom a ľahko vyberateľným súčastiam.
Použitie špirálových mixírov
Naše hnetače cesta sa dobre uplatnia v rôznych oblastiach gastronómie, ako sú:
- pizzeria - ideálna na prípravu cesta na pizzu, ktoré je základom každej profesionálnej talianskej kuchyne,
- cukrárske výrobky - ideálne na prípravu tort, koláčikov a ďalšieho sladkého pečiva,
- pekárne - umožňujú prípravu rôznych druhov pečiva, od rožkov po chlieb,
- kaviarne - umožňujú rýchlu a pohodlnú prípravu čerstvého kysnutého pečiva,
- všeobecné stravovanie – vďaka svojej vysokej kapacite je možné ich použiť v hotelových a gastro kuchyniach.
Pozrite sa tiež na:
- Pece na pizzu - nevyhnutné na rovnomerné pečenie dokonalej pizze.
- Vybavenie pre pizzerie - kompletný sortiment vybavenia pre gastronomické prevádzky.
Pokiaľ potrebujete odborne poradiť s výberom správneho mixéra na pizzu, kontaktujte nás. Ponúkame iba osvedčené zariadenia, ktoré budú dobre fungovať v menších aj veľkých výrobných prevádzkach. Vyberte si profesionálny špirálový mixér na pizzu a užívajte si vysokú kvalitu a výkon po dlhé roky!