-
UYAR - jednička medzi kebabovými nožmi
Turecko si vo svete vydobylo svoje charakteristické postavenie. Jedným z najcharakteristickejších prvkov miestnej kultúry je chutná kuchyňa. V tejto veci sa do popredia dostáva známy pokrm kebab, ktorý si získal srdcia milovníkov orientálnych chutí z celého sveta.
Tento ikonický pokrm sa dostal do Česka už na začiatku 70. rokov minulého storočia. K dynamickému nárastu popularity však došlo v 90. rokoch. V súčasnej dobe sú miesta špecializujúce sa na podávanie kebabu. Treba však poznamenať, že postupom času sa prístup k príprave tohto pokrmu zmenil.
-
Ako urobiť perfektné cesto na pirohy
Pokračuj v čítaní > -
Ako pripraviť perfektné zemiakové pyré
Pokračuj v čítaní > -
Čokoládová fontána, praktické a efektívne fondue zariadenia
Pokračuj v čítaní > -
Recept na dokonalý hummus
Pokračuj v čítaní > -
Najobľúbenejšie značky kuchynského vybavenia
Pokračuj v čítaní > -
Recept na máslové briošky
Pokračuj v čítaní > -
Stojí za to mať v príslušenstve keramický riad
Pokračuj v čítaní > -
Tradícia pitia kávy z celého sveta
Pokračuj v čítaní > -
Zdravé nápoje na letné dni
Pokračuj v čítaní > -
Hrnce z nerezovej ocele - prečo je dobré ich mať vo svojej kuchyni
Pokračuj v čítaní > -
Jar a leto, takže obdobie záhradného a cateringového nábytku
Pokračuj v čítaní > -
Drevený riad a príslušenstvo v profesionálnej kuchyni a domácnosti
Pokračuj v čítaní > -
Zariadenia a príslušenstvo na výrobu čokolády
Pokračuj v čítaní > -
Ako grilovať zdravo a bezpečne
Pokračuj v čítaní > -
Stroje a príslušenstvo na výrobu čokolády
Pokračuj v čítaní > -
Drevený riad a príslušenstvo do profesionálnej i domácej kuchyne
Pokračuj v čítaní > -
Jar a leto - sezóna záhradného a gastronomického nábytku
Pokračuj v čítaní > -
Ako správne vyprážať ryby
Pokračuj v čítaní > -
Ako správne smažiť rybu
Pokračuj v čítaní >