-
Aký nôž na kebab vybrať? Hodnotenie najlepších strojov
Kebab je kultové turecké jedlo, ktoré sa do Česka dostalo už začiatkom 70. rokov 20. storočia. Dnes sú podniky špecializujúce sa na kebab neoddeliteľnou súčasťou českej krajiny. Treba však poznamenať, že prístup k príprave tohto pokrmu sa v priebehu času menil. Teraz sa reštaurácie zameriavajú na čo najlepšiu kvalitu a návrat k autentickej tureckej chuti. Okrem kvalitných surovín používajú aj najlepšie vybavenie, ku ktorému patrí najmä aký nôž na kebab a tiež aký stroj na kebab. Aký nôž na kebab na gastronómiu by ste si však mali vybrať? Na čo by ste si mali dať pozor? Predstavujeme rebríček nožov na kebab!
-
Čokoládová fontána, praktické a efektívne fondue zariadenia
Pokračuj v čítaní > -
Najobľúbenejšie značky kuchynského vybavenia
Pokračuj v čítaní > -
Stojí za to mať v príslušenstve keramický riad
Pokračuj v čítaní > -
Hrnce z nerezovej ocele - prečo je dobré ich mať vo svojej kuchyni
Pokračuj v čítaní > -
Drevený riad a príslušenstvo v profesionálnej kuchyni a domácnosti
Pokračuj v čítaní > -
Zariadenia a príslušenstvo na výrobu čokolády
Pokračuj v čítaní > -
Stroje a príslušenstvo na výrobu čokolády
Pokračuj v čítaní > -
Drevený riad a príslušenstvo do profesionálnej i domácej kuchyne
Pokračuj v čítaní > -
Veda v službách gastronómie alebo čo je to molekulárna gastronómia
Pokračuj v čítaní > -
Výhody a použitie woku
Pokračuj v čítaní > -
Ako ošetrovať liatinový riad v kuchyni
Pokračuj v čítaní > -
Ako uskladniť kuchynské nože - stojan vs lišta
Pokračuj v čítaní > -
Vybavenie pizzerie potrebné zariadenia a príslušenstvo
Pokračuj v čítaní > -
Príslušenstvo na pečenie a dekorovanie v profesionálnej a domácej kuchyni
Pokračuj v čítaní > -
Je bezpečné používať tlakový hrniec
Pokračuj v čítaní > -
Druhy cukrárských foriem v profesionálnej aj domácej kuchyni
Pokračuj v čítaní > -
Japonské nože v profesionálnej a domácej kuchyni
Pokračuj v čítaní > -
Termoizolačné tašky a nádoby na prepravovnie pokrmov
Pokračuj v čítaní >