Technologické projekty

Konštrukcia a vybavenie nových a tiež modernizácia existujúcich gastronomických prevádzok by mali byť uskutočňované na základe špeciálnych technologických projektov. Preto Vás k spolupráci s našou firmou pozývame už v štádiu plánovania investícií do Vášej gastronomickej prevádzky. Vďaka špecializovanému plánovaniu všetkých detailov, sa vyhneme prípadným zmenám v rámci realizácie, ktoré sú vždy podstatne drahšie. Vo firme Gastromania CZ ponúkame profesionálne realizácie technologických projektov pre reštaurácie, bary, jedálne, cukrárne, pekárne skladovacie kuchynské priestory a iné. Pripravujeme tiež plány modernizácie v prípade už existujúcich miestností.

Vykonávame všetky merania

Náš špecialista Vám vykoná všetky potrebné merania, čo zaručuje najlepšie ergonomické využitie miestnosti, priestoru, kde se bude vykonávať rekonštrukcia či osadzovanie nových spotrebičov alebo nábytku. Precízne prispôsobujeme a nainštalujeme nábytok z nerezovej ocele a tiež všetky ostatné gastronomické zariadenia nevyhnutné pre každú gastronomickú prevádzku.

Spĺňame bezpečnostné a hygienické normy

Vždy, keď vypracujeme technologický projekt, berieme do úvahy individuálne požiadavky pre Vašu prevádzku. Kladieme veľký dôraz na to, aby boli splnené všetky hygienické potreby a bezpečnostné predpisy. Gastronomické prevádzky musia spĺňať požiadavky uvedené v HACCP, a tiež v európskych pravidlách v rámci nariadenia Európského parlamentu a Europskej rady č. 852/2004 o hygiene potravín a ustanovení v právnych predpisov ministerstva poľnohospodárstva (vestník Ministerstva poľnohospodárstva č. 2/2010). Okrem toho, je dôležitá vzťažnosť aj na medzinárodné normy týkajúce sa potravín napr. Organizácie OSN pre výživu a poľnohospodárstvo (FAO) a Svetová zdravotnícka organizácia (WHO), ktoré sú zapísané v potravinovom kódexe (Codex Alimentarius). Nemá síce všeobecne záväznú právnu silu, ale jeho zásady sú široko uznávané a uplatňované vo svete gastronómie.

Navrhujeme funkčné riešenie

Sme si vedomí toho, že behom projektovania je nutné kombinovať znalosti z technologických projektov, gastronomických technológii, a tiež znalosti z bezpečnostných noriem a hygieny práce. Pri projektovaní gastronomických prevádzok je potrebné vziať do úvahy funkčnosť objektu a ďalšie aspekty ako rozmiestnenie spotrebičov, východov, vzduchotechniky a ďalších. Všetky tieto podmienky berú na vedomie naši kvalifikovaní pracovníci pri spracování projektu. Naši projektanti vypracují komplexný projekt, ktorý rovnako berie do úvahy všetky elektrické, plynové vodovodné inštalácie.
Správne navrhnuté funkčné priestory, použité materiály, konštrukcie, zariadenie, ventilačný systém, vodovodné a kanalizačné inštaláce – to všetko do značnej miery rozhoduje o produktivite práce v gastronomickej prevádzke. Umiestnenie zariadení v kuchyni alebo v umývacej časti rovnako nemôže byť náhodné. Je potrebné zaistiť jednosmernosť technologického procesu, bezpečnoť a ergonómiu práce. V profesionálnej gastronómií hovoríme o tzv. technologickom procese, ktorý je základom na projektovanie funkčných miestností v gastronomickej prevádzke. Je to akési pomyselné zrkadlo odrážajúce technologickú výrobu potravín, počínajúc dodaním surovín, expedíciou a jeho spotrebou. V profesionálnej kuchyni tzv. procesy “špinavé” a procesy “čisté” musia byť jasne od seba oddelené. V priebehu realizácie projektu musíme týmto požadavkám venovať zvláštnu pozornosť.
V súlade s tým vyberáme potrebné zariadenie k vybaveniu prevádzok. Snažíme sa vždy o to, aby sme čo najlepšie poradili vo výbere vhodných gastronomických zariadení, ktoré budú výkonné, funkčné, a pritom aby mali jednoduchú konštrukciu na jednoduché čistenie a dezinfekciu.

Bezplatné technologické projekty

Hotový projekt je prezentovaný vo forme ponuky s nacenením. Náklady na projekt sú stanovené individuálne v závislosti od veľkosti gastronomickej prevádzky a zložitosti projektu. Ak sa rozhodnete pre ďalšiu spoluprácu s Gastromania CZ a vybavenie prevádzky nerezovým nábytkom a zariadením našej firmy, je technologický projekt bezplatný. Projekt môže byť dodaný v elektronickej alebo v tlačenej podobe, podľa požiadaviek zákazníka. Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte nás e-mailem alebo telefonicky. Veľmi radi Vám odpovieme na všetky otázky.

Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.

Súhlasím