-
Termoska 9 l, 261x226x385 mm | BARTSCHER, 150981
bez DPH: s DPH: -
Podnos s víkem sklenený, Ø 320 mm | PASABAHCE, 545025
bez DPH: s DPH: -
Sklenený podnos na stopke s vekom, Ø 320 mm | PASABAHCE, 64585
bez DPH: s DPH: -
Tácka 310x240x25 mm, nerez | STALGAST, 406310
bez DPH: s DPH: -
Termoska na čaj 1,5 l | HENDI, 446621
bez DPH: s DPH: -
Chafing na polievku okrúhly, objem 8 l | HENDI, Profi Line
bez DPH: s DPH: -
Odkvapkávacia tácka pod várnice 30 x 15 cm | STALGAST, 383300
bez DPH: s DPH: -
Poklop Roll-Top Ø 500x260 mm, chrome | APS, XXL
bez DPH: s DPH: -
Podstava tortová otočná 330 mm | STALGAST, 545011
bez DPH: s DPH: -
Chladiaca vitrína 44x32x20,5 cm | HENDI, 871805
bez DPH: s DPH: -
Pasta pre chafingy, 24 kusy | HENDI, 194539
bez DPH: s DPH: -
Ohrievač na 5 gastronádob 585x385x315 mm | HENDI, 471050
bez DPH: s DPH: -
Kôšík oválny drevený 195x140 mm | HENDI, 425503
bez DPH: s DPH: -
Kôšík oválny z polyratanu 225x130x55 mm | HENDI, 426500
bez DPH: s DPH: -
Mini košík na vyprážané pokrmy 130x115x80 mm | HENDI, 425688
bez DPH: s DPH: -
Kávovar na prekvapkávanú kávu s kanvicou 1,8 l | HENDI, 208533
bez DPH: s DPH: -
Dávkovač na nápoje 8 l | HENDI, 425299
bez DPH: s DPH: -
Veko roll-top z polykarbonátu GN 1/1 | HENDI, 427507
bez DPH: s DPH:
Vybavenie bufetu
(4019)Všetky kategórie v sekcii Vybavenie bufetu
Profesionálne vybavenie bufetu
Bufety a cateringové firmy vyžadujú vhodné príslušenstvo a gastronomické zariadenia, ktoré im umožnia efektívnu a plynulú prácu. Vybavenie bufetu nie zahŕňa len cateringový nábytok, ako by sme si mohli pôvodne myslieť, ale aj iné doplnky a zariadenia, ktoré sú nevyhnutné pri každodennej práci. Vybavenie bufetu zahŕňa tiež gastronomické termosy, bufetové nádoby (podnosy, stolové ohrievače, dávkovače a koše na bufet, podnosy a etagéry, jednorazové riadky a príbory, drevené misy atď.), koše a nádoby na prepravu, gastronomické bufety, záhradný nábytok, ako aj profesionálne varné kanvice a kávovary. Pri výrobe takýchto zariadení a príslušenstva sa používajú materiály najvyššej kvality, aby zakúpené produkty vydržali roky. Veľmi často sa používa nerezová oceľ, ktorá má antikorózne vlastnosti, a tiež hliník, polypropylén, drevo alebo melamín. V tomto článku sa bližšie pozrieme na cateringový nábytok, ktorý sa vyskytuje v rôznych variantoch, a tiež na profesionálne gastronomické termosy. Ak vás tento téma zaujíma, pozývame vás k oboznámeniu sa s celým textom!
Cateringový nábytok, ktorý vám uľahčí život!
Cateringový nábytok by mal mať tri základné vlastnosti: stabilnú konštrukciu, pekný dizajn a povrch, ktorý je ľahko udržateľný v čistote. Najdôležitejšia je odolnosť a konštrukcia nábytku, pretože by mal stáť stabilne a nesmie sa pohybovať, najmä počas jedla a v situáciách, ktoré by ho mohli vystaviť prevráteniu. Ak náš cateringový stôl, lavička alebo stolička stojí stabilne, poskytne to maximálny komfort hosťom a zákazníkom. Ďalším dôležitým faktorom je pekný vzhľad. Samotná odolnosť nestačí! Vždy sa hovorí, že človek neje len ústami, ale aj očami. Ak bude stôl alebo iný nábytok vyzerať krásne, určite to spríjemní hosťom jedenie. Tretou vlastnosťou, o ktorej sme sa zmienili skôr, je povrch nábytku. Je dobré vybrať si produkt vyrobený zo skla, polypropylénu alebo polyetylénu, pretože tieto materiály sú skutočne ľahko udržateľné v čistote. Je to obzvlášť dôležité pri vonkajších udalostiach, ktoré sa konajú na čerstvom vzduchu. Cateringový nábytok je skvelým riešením, a je tiež dobré investovať do profesionálnych obrusov na cateringové stoly, ktoré netreba žehliť. Toto riešenie nielenže ochráni nábytok pred špinou a poškodením, ale ušetrí tiež veľa času!
Gastronomické termosy - aký produkt si vybrať?
Gastronomické termosy sú ďalším dôležitým príslušenstvom, ktoré by nemalo chýbať v žiadnom bufete, jedálni alebo cateringovej firme. Sú to nádoby, ktoré umožňujú skladovanie a prepravu teplých nápojov a jedál. Môžeme rozlíšiť tri hlavné typy gastronomických termosov. Prvé z nich sú stolové termosy, ktorých úlohou je udržiavať vodu alebo pripravený nápoj (káva, čaj) pri správnej teplote. Najčastejšie sa umiestňujú na stoly a hostia si z nich môžu sami obsluhovať. Druhým typom sú obedové termosy, ktoré sa skvele hodia na prenášanie horúcich jedál, aby si udržali svoju teplotu. Tretím typom sú cateringové termosy, ktoré sa využívajú v profesionálnych cateringových firmách na prepravu hotových jedál. Každý typ termosu je k dispozícii v mnohých rôznych formách a veľkostiach, čo umožňuje efektívne vybrať produkt podľa našich potrieb a očakávaní. Gastronomické termosy sú tepelne izolačné, vďaka čomu sú prepravované jedlá a nápoje udržiavané pri správnej teplote - ideálnej na konzumáciu!