Cena bez DPH: 13,69€
Cena s DPH: 16,43€
Dostupnosť: 14 dní
Náklady za dopravu: od 8,50€
V košíku

Ak máte otázku, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.sk Naša zákaznícka zóna je Vám k dispozícii od pondelka do piatku od 8:00 - 16:00
Informácie:
priemer: 300 mm
materiál: kameň bridlice
váha: 1.42 kg
EAN kód: 5904816006179

Bridlicový otočný podnos fi 30 cm | BROWIN, 312027 - Popis:

Chcete, aby vaše domáce výrobky vyzerali na stole pri stretnutí s rodinou a priateľmi krásne? Máte radi praktické riešenia? Naša novinka - otočný servírovací podnos z bridlicového kameňa splní vaše očakávania!

• Siahnite po tom, čo máte radi - vďaka otočnému mechanizmu je podnos ideálny ako servírovacia tácka pre pohodlné a dostupné servírovanie rôznych druhov jedál pre všetkých hodovníkov!
• Na syr a ďalšie pokrmy - veľký priemer (30 cm) je vhodný aj na servírovanie údenín, predjedál, dezertov, sushi, pizze a mnohých ďalších pokrmov!
• Vysoká kvalita spracovania - doska je vyrobená z bridlicového kameňa s charakteristickým drsným povrchom a neleštenými hranami. Neobvyklý design, ktorý si nájde cestu do každého interiéru!
• Protišmykové nožičky - chránia podnos pred náhodným skĺznutím pri otáčaní okolo osi.
• Tepelné vlastnosti, ktoré bridlica má, vám umožnia servírovať na nej studené pokrmy. Vopred vychladený kameň udržuje nízku teplotu po veľmi dlhú dobu, čo znamená, že servírované pokrmy zostanú dlhšie čerstvé!

Praktické riešenie, ktoré poteší vašich blízkych pri každom stretnutí pri stole? Otočný podnos s priemerom 30 cm z bridlicového kameňa, ktorý vám umožní pohodlne dosiahnuť na pokrmy, na ktoré máte práve chuť! Kvalitný výrobok - na servírovanie studených pokrmov. Vopred chladené, udržuje veľmi dlho nízku teplotu, takže syry, údeniny, sushi a dezerty na ňom položené zostanú dlhšie čerstvé! Radi ochutnávate predjedlá, finger food, pizzu, ovocie a zeleninu? Tento podnos je ideálny na ich servírovanie priamo na stôl! Ako bonus má výrobok protišmykové nožičky, ktoré zabraňujú pohybu celého podnosu pri otáčaní okolo svojej osi. Vzhľadom na svoj materiál sa podnos vyznačuje drsným povrchom a neleštenými hranami. Preto bude vyzerať skvele nielen doma, ale aj na vonkajších akciách alebo ako funkčný podnos v rámci výzdoby bufetu! Položte naň sushi a užite si príjemný večer s priateľmi! Počas romantického večera s pohárom vína na ňom naservírujte tanier so syrom. Umiestnite naň cupcakes na narodeninovú oslavu vášho dieťaťa alebo naňho servírujte občerstvenie a dezerty pri rodinnom stretnutí! Možností je mnoho - obmedzuje vás iba vaša fantázia! Táto estetická misa svojim originálnym dizajnom podčiarkne moderný a industriálny ráz vášho interiéru. Vďaka svojej funkčnosti a praktickosti je otočný servírovací podnos vhodný aj ako darček! Vďaka tomuto estetickému a avantgardnému riadu budú všetky pokrmy na ňom servírované chutiť ešte lepšie!

Upozornenie!
Umývanie podnosu v umývačke riadu sa neodporúča, pretože intenzívne programy môžu poškodiť povrch! Na údržbu je potrebné podnos umyť ručne v studenej alebo teplej vode s použitím prostriedku na umývanie riadu a potom ju nechať uschnúť alebo povrch utrieť handričkou alebo kuchynskou utierkou. Na zachovanie hĺbky farieb odporúčame podnos (pred prvým použitím) naimpregnovať rastlinným alebo olivovým olejom.
Bridlicový otočný podnos fi 30 cm | BROWIN, 312027 - Recenzie:
Len zákazníci, ktorí si daný tovar zakúpili môžu pridať recenziu.
Bridlicový otočný podnos fi 30 cm | BROWIN, 312027 - Vrátenie a reklamácia:

V prípade, že zakúpený tovar vám z akéhokoľvek dôvodu nebude vyhovovať, ako spotrebiteľ ho môžete vrátiť do 14 dní odo dňa zakúpenia. Vrátenie tovaru sa riadi článkom 5. našich obchodných podmienok. Doporučujeme vyplniť formulár, ktorý je možné stiahnuť na nižšie uvedenom odkaze a zaslať ho spolu s tovarom na našu prevádzkovú adresu. Výmena tovaru za iný je rovnako možná. Doporučujeme sa pred odstúpením alebo výmenou dohodnúť s našim obchodným oddelením. V prípade reklamácie tovaru vyplňte reklamačný formulár, ktorý je pod odkazem nižšie.

Reklamačný formulár

Formulář pro odstoupení od smlouvy