-
Karamel 100%, 5 kg | CALLEBAUT, FWF-Z6CARA-X10
bez DPH: s DPH: -
Čokoládový topping, 1 kg | CALLEBAUT, TOD-6022-E4-Z38
bez DPH: s DPH: -
Kakaová hmota 100%, 2,5 kg | CALLEBAUT, CM-CAL-E4-U70
bez DPH: s DPH: -
Biela čokoláda 32% Callets 10 kg balenie | CALLEBAUT, W3-01B
bez DPH: s DPH: -
Biele ganache bez príchute, 5 kg | CALLEBAUT, BASE-KREM-659
bez DPH: s DPH:
CALLEBAUT
(97)Belgická značka Callebaut bola založená v roku 1911. Jej činnosť je zameraná na podporu cukrární, zmrzlinární a pekární ponúkajúcich svojim zákazníkom pochúťky vyrobené na báze čokolády alebo s prídavkom čokolády. Za svoje vedúce postavenie vo svete čokoládových výrobkov vďačí spoločnosť mnohoročným skúsenostiam, cenným znalostiam, premyslené stratégiu rozvoja a starostlivosti o výber najkvalitnejších kakaových bôbov. Spoločnosť Callebaut pokrýva všetko, čo súvisí s tradíciou a výrobou belgickej čokolády, ktorú znalci považujú za najlepšiu na svete. Tradičné recepty vyvinuté spoločnosťou Callebaut sú stále základom mnohých značkových čokoládových výrobkov, napr. slávna receptúra č. 845 – recept na dokonalú mliečnu čokoládu.
Zlomovým okamihom boli šesťdesiate roky dvadsiateho storočia, kedy spoločnosť Callebaut začala export čokoládových blokov, vďaka ktorým sa belgická čokoláda stala synonymom pre dokonalosť, a spoločnosť si začala dôsledne budovať svoju pozíciu jedného z lídrov v oblasti čokoládových inovácií. Na konci 80. rokov spoločnosť Callebaut posilnila svoju pozíciu uvedením inovatívneho produktu pre cukrárov – čokoládové bonbóny Callets, ktoré znamenali revolúciu v dávkovaní a spracovaní pre čokolády. V tomto období spoločnosť tiež otvorila svoju prvú školu – učilišťa Callebaut, kde mohli cukrári z celého sveta získať cenné vedomosti a prax. Na konci 90. rokov sa spoločnosť Callebaut spojila s francúzskou spoločnosťou Cacao Barry, avšak zostala stopercentne belgickou značkou – celá výroba – od starostlivého výberu bôbov až po finálny produkt, lahodnú belgickú čokoládu, sa odohráva v Belgicku. V roku 2006 začala spoločnosť výrobu Single Origin – sériu čokolád produkovanú len z bôbov pochádzajúcich z jednej zvolenej oblasti sveta, vďaka ktorým sa každá z nich vyznačuje výnimočnou, jedinečnou vôňou a chuťou. Vďaka nim cukrári vytvárajú stále nové, prekvapivé kombinácie s nôtou charakteristickou pre najvzácnejšie, ušľachtilé odrody kakaa. V súčasnej dobe rad čokoládových couverture Single Origin zahŕňa Madagaskar, Brazíliu, Ekvádor, Arribu, Javu a Sao Thomé. V roku 2012 spoločnosť začala inovatívny program Growing Great Chocolate, vďaka ktorému každý cukrár používajúci čokoládu Callebaut môže podporovať vybrané kakaové plodiny v západnej Afrike. Časť príjmov je investovaná do rozvoja udržateľných plodín a do diverzifikovaných programov zameraných na miestne komunity. V roku 2014 spoločnosť zahájila Akadémiu čokolády, ktorá nadväzuje na tradície prvej školy Callebaut a ponúka študentom rozsiahlu knižnicu a profesionálne vybavené workshopy vedené majstrami čokoládového umenia.
Je možné monitorovať pôvod kakaových bôbov používaných v Callebaut a proponované receptúry možno považovať za inšpiráciu a povzbudenie k hľadaniu vlastných originálnych riešení s použitím čokolády najvyššej kvality. Ponuka spoločnosti zahŕňa vynikajúce návrhy zamerané na čokoládové výrobky a cukrovinky prvotriednej kvality a Gastromania je profesionálny obchod s produktmi Callebaut. Poskytujeme široký výber a rýchle vykonanie každej objednávky.