Kladívko na mäso šéfkuchára.
Do úschovne
Dvojfunkčný, profesionálny tenderizér Victor zvláčňuje, zmäkčuje a zlepšuje kvalitu mäsa. Pri správnom použití tenderizéru sa strata prírodných štiav minimalizuje, a korenie je priamo prenášané do tkaniva mäsa. Znížená spotreba času – štvornásobne v porovnaní s tradičným používaním kladivka na mäso. Tenderizér Victor vyrobený z kvalitných materiálov, ktoré zaistia úspech v každej kuchyni. Poznámka: opatrne pri umývaní – ostrie je veľmi ostré.
Do úschovne
Do úschovne
Tenderizéry na mäso sú univerzálni pomocníci, ktorí nájdu svoje uplatnenie vo väčšine gastronomických zariadeniach. Skvele sa hodí do kuchýň v reštaurácií, steak house, hotelov, jedálňach a ďalších zariadení. K dispozícii sú okrem iného modely vybavené ergonomickou rukoväťou, ktorá bezpečne leží v ruke a zaisťuje maximálny komfort pri práci. Všetky dostupné produkty spĺňajú všetky požiadavky na bezpečnosť a ochranu zdravia týkajúce sa materiálov a predmetov určených na styk s potravinami, čo je zárukou bezpečnosti.
Srdečne Vás pozývame k zhliadnutej našej širokej ponuky, ktorú sme si pre Vás pripravili. Nájdete tu aj naklepávače mäsa, ktoré splnia očakávania aj tých najnáročnejších zákazníkov. Prajeme úspešný nákup!
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.