Nárezové stroje Lozamet sú profesionálne stroje na krájanie chleba v obchodoch, pekárňach a ďalších (veľkých i malých) gastronomických zariadeniach. Ponuka značky Lozamet zahŕňa stolné aj voľne stojace nárezové stroje s rôznym počtom a rozstupom nožov (9-21 mm) a výkonom (od 150 do 280 bochníkov za hodinu). Všetky stroje sú vyrobené z nerezovej ocele a sú vybavené osvedčenými riešeniami, ako je plochá zásuvka na omrvinky a šikmá odkladacia polica. Vozík, vyvyšujúce nohy a ďalšie príslušenstvo rozširujúce funkčnosť krájača je možné zakúpiť samostatne.

Krájače Lozamet sú k dispozícii v mnohých variantoch. Možno ich presne prispôsobiť potrebám daného miesta, v čom vám radi pomôžeme. Neváhajte sa na nás obrátiť - už roky vybavujeme české gastronomické podniky a podporujeme firmy a inštitúcie.

Čítať viac >

Krájače Lozamet: profesionálne stroje pre pekárne, obchody a gastronómiu

Profesionálne krájače pre gastronómiu od uznávanej poľskej, viac ako 70 rokov starej značky Lozamet, v sebe spájajú najvyššie štandardy kvality a osvedčené technické riešenia. Väčšina strojov je z výroby prispôsobená intenzívnej nepretržitej prevádzke a spracovaniu akéhokoľvek druhu pečiva.

Zber krájaného chleba sa obvykle vykonáva spredu - na šikmej alebo plochej odkladacej ploche. Vďaka zásuvke na omrvinky, zvýšenému rámu nožov a odnímateľným dielom sa s prístrojom ľahko manipuluje a čistí.

Všetky krájače Lozamet sú vyrobené z nerezovej ocele a majú silné motory a spoľahlivé mechanizmy - sú odolné, účinné a bezpečné.

Prístroj presne na mieru vašim potrebám: krájač Lozamet

Krájač Lozamet je k dispozícii v mnohých variantoch, ktoré sú vytvorené s ohľadom na malé alebo veľké pekárne či obchody, reštaurácie a stravovacie zariadenia.

  • Voľne stojace a stolné krájače. Veľké, voľne stojace kuchynské stroje pre catering majú oveľa vyššiu (aj viac ako dvojnásobnú) kapacitu a sú schopné spracovať aj väčšie a silnejšie bochníky. Sú vhodným riešením pre pekárne a obchody. Malé stolné krájače majú obmedzenejšiu kapacitu, ale pre reštaurácie, hotelové kuchyne alebo jedálne sú úplne dostačujúce.
  • Výkon motora, kapacita. Voľne stojace krájače majú obvykle motor s celkovým výkonom 0,76-0,8 kW, čo znamená výkon až 280 bochníkov za hodinu (oproti približne 150 pri stolných modeloch). Za pozornosť stojí aj napätie (230 alebo 400 V) - skontrolujte pripravenosť zázemia. Doba krájania bochníka sa pohybuje v rozmedzí niekoľkých sekúnd a býva dlhšia pri zrnitom chlebe, okrúhlom chlebe a veľmi tenkých plátkoch.
  • Rozteč a počet rezných nožov. Čím viac rezných nožov, tým väčšia veľkosť bochníka krájač zvládne a tým tenšie plátky môže krájať. Rozteč nožov sa premieta do plátkov s určitou hrúbkou a obvykle sa pohybuje medzi 9 a 21 milimetrami. Mala by byť nastavená v závislosti na očakávanej hrúbke plátkov, pretože toto nastavenie obvykle nemožno upraviť.

Pozývame Vás, aby ste využili našu ponuku a kontaktovali nás. Ponúkame kompletné vybavenie kuchyne, predajne alebo predajného miesta - oplatí sa vybaviť si u nás celý priestor a tým ušetriť čas aj peniaze. Poradíme profesionálne, podľa potrieb a očakávaní: v českom gastronomickom priemysle pôsobíme už mnoho rokov.