-
Elektrická rezačka klobás | HENDI, 265109
bez DPH: s DPH: -
Ručný krájač klobás | HENDI, 222805
bez DPH: s DPH: -
Krájač na klobásy Curry 185x210x325 mm | BARTSCHER, 120578
bez DPH: s DPH: -
Nerezový krájač na klobásy, 270x150x220 mm | CONTACTO, 3326/011
bez DPH: s DPH: -
Nôž na kebab 0-6 mm, 230 V, 130x190x256 mm | BARTSCHER, 1000-E06
bez DPH: s DPH: -
Krájač na klobásy Curry, R 300x115x210 mm | BARTSCHER, 120579
bez DPH: s DPH: -
Mano krájač párkov, 300x200x205 mm | NEUMARKER, 00-50503
bez DPH: s DPH: -
Ručný krájač párkov, 300x155x210 mm | NEUMARKER, 00-50467
bez DPH: s DPH: -
Krájač na klobásy curry 165x245x285 mm | BARTSCHER, DRM3500E
bez DPH: s DPH:
Krájače párkov a klobás
(9)Krájač na klobásy je skvelou voľbou pre každé miesto, kde sa podávajú klobásy, párky alebo špekáčiky. Krájače párkov výrazne uľahčujú a urýchľujú krájanie alebo porciovanie výrobkov pri ich príprave na predaj, grilovanie alebo varenie. Umožňujú nielen rýchle krájanie, ale aj získanie rovnomerných plátkov s hrúbkou nastavenou užívateľom prístroja.
Gastromania ponúka poloautomatické aj ručné nárezové stroje vybavené ostrými nožmi a ľahko čistiteľnými súčasťami. K dispozícii sú aj nárezové stroje na údeniny vybavené špeciálnym zásobníkom na ukladanie nakrájaných údenín. Každý výrobok sa ľahko používa a udržuje, takže je skvelou voľbou pre zariadenie hromadného stravovania, mäsovej i reštaurácie. Odporúčame Vám, aby ste sa na našom eshope poobzerali po tom správnom stroji pre vás!
Na čo si dať pozor pri výbere krájača klobás?
Pri výbere profesionálnych krájačov klobás je vhodné venovať pozornosť ich základným parametrom, ako sú:
- koľko plátkov as akým priemerom krája,
- možnosť regulácie krájania údenín a salám,
- priemer noža, vrúbkované čepele,
- rozmery a hmotnosť výrobku,
- spôsob krájania klobásy (vertikálne, horizontálne),
- možnosť výmeny ostria.
Vyberajte z modelov z chrómniklovej ocele, nerezovej ocele alebo plastu. Investujte do kvalitných gastronomických strojov. Tieto kuchynské stroje vám uľahčia a urýchlia prácu v kuchyni.
Krájače na klobásy – typy
Krájače na klobásy pre gastronómiu možno rozdeliť na:
- ručné - používajú sa najmä v menších obchodoch s potravinami. Ponúkajú pohodlie, pretože na nakrájanie párkov alebo klobás stačí len umiestnenie údeniny na správne miesto a zatiahnutie za rukoväť.;
- automatické - tj elektrické krájače na klobásky, ktoré krájajú potraviny samé. Sú ideálne pre väčšie stravovacie zariadenia a supermarkety. Sú vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, ktoré sa ľahko udržujú v čistote.
V našom internetovom obchode nájdete nielen stroje na výrobu, ale aj krájače klobás. Neváhajte si prezrieť našu širokú ponuku produktov a položiť akékoľvek doplňujúce otázky - naši špecialisti sú Vám vždy k dispozícii!