váha | 25 kg |
---|---|
cena za: | kus |
Kakaový prášok Bensdorp 20/22 SR, 25 kg balenie, 100037-793 je tmavo červený kakaový prášok vysokej kvality, ktorý je vyrobený z kvalitných kakaových bôbov zo západnej Afriky. Stredná alkalizáciae: PH: 7,6-8,2.
Chrumkavá karamelová náplň Cara Crakine ™, 5 kg balenie, FNF-CARACR-E4-656, je náplň z karamelovej čokolády s kúskami drvených sušienok. Má veľmi bohatú, karamelovú chuť a príjemnú, hladkú štruktúru s chrumkavými prvkami. Je ideálna pre plnenie praliniek, čokoládových tyčiniek a čokoládových košíčkov.
Do úschovne
Dekoračná poleva Deco Melts 1 kg, biela F25200 výrobok holandskej firmy FunCakes, ktorá sa špecializuje na zmesi a ozdoby na pečenie dezertu, či na ich dekorovanie, vynikajú farebnosťou a jedinečnými tvarmi, ktoré sú vhodné aj pre profesionálne pekárne a cukrárne. FunCakes Deco Melts (poleva v dropsoch, na rozpustenie) ponúka viac spôsobu dekorovania dezertov. Toto je jedna z najviac populárnych skupín výrobkov FunCakes. Môžete rozpustiť dropsy a vytvoriť tak požadovaný tvar, ktorý si vyberiete. Môžete s týmto dekorovať dezerty, pralinky, ale môžete aj s nimi dekorovať lízanky, a ďalšie sladkosti. Je veľmi obľúbený u profesionálnych cukrárov, ale aj u amatérov. Pokiaľ sa Vám stane, že počas dekorovania poleva stuhne, nebojte sa, stačí ju iba opätovne zahriať. FunCakes Deco Melts sú dostupné s rôznymi príchuťami a v niekoľkých farbách. Deco Melts nie je pravá čokoláda, ale chutí ako biela čokoláda. Vďaka tomu, že je poleva v porciovaná v dropsoch, je možné si dávkovať iba potrebné množstvo, preto nie je nutné ohrievať celé balenie. Z dôvodu rôznych teplôt Deco Melts sa môže rozpúšťať aj počas transportu a uskladňovania – produktu aj tak môže byť ďalej používaný. Spôsob používania: Príprava: Nasypte dropsy do misy a rozpustite ich za pomocou mikrovlnnej rúry, alebo vo vodnom kúpeli (ak použijete mikrovlnnú rúru, nastavte ju na 500 W). Tiež čo 15-20 sekúnd surovinu premiešajte. Prerušte ohrev akonáhle budú dropsy z polovice povolené a iba miešajte, kým nedojte k celkovému rozpusteniu. Pokiaľ chcete redšiu polevu, pridajte pár kvapiek rastlinného oleja. Objem: 1 kg
Do úschovne
Belgická mliečna čokoláda 33,6% Callets ™, 2,5 kg balenie, 823-E4-U71, je kultový mliečna čokoláda preferovaná šéfkuchári po celom svete. Vyznačuje sa hlbokou, teplou farbou, hladkú textúrou a sladkým karamelovým tónom. Táto veľmi obľúbená čokoláda má plnú chuť a vynikajúcu spracovateľnosť. Skombinujte ju so širokou škálou silných korenených, ovocných, mliečnych alebo likérových príchuťou. Vďaka svojej všestranné tekutosti je efektívny v akejkoľvek aplikácii. Pre dokonale vyváženú chuť miešame kakaové bôby z 3 rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghana a Ekvádor.
Odporúčané kombinácie:
škorica, vanilka, klinčeky, karadamon, mango, marhuľa, citrón, koňak (Armagnac), grappa, Leffe Bond, makadamiový orech, hľuzovkový olej, levanduľa
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochucovanie. Ideálne pre výrobky, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je bavorský Krimi, crémeux, anglický krém a tvarohový, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče /.
*Pekárske výrobky: k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, krémy na pečenie (krémový koláč, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzlina a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Belgická horká čokoláda 70,5% Callets ™, 10 kg balenie, 70-30-38NV-01B. Recept č. 70-30-38 – horká čokoláda, velebená šéfkuchári a chocolatier po celom svete. Má intenzívnu, ale vyváženú chuť čokolády, v ktorej dominuje praženej kakao, silné horké tóny a svieže ovocné tóny. Vďaka tomu je ideálna čokoládou pre zintenzívnenie čokoládovej chuti vo vašich výtvoroch. Vďaka nižšej tekutosti je ideálna na ochutenie všetkého, od krémových až po dezertné omáčky. Pre dokonale vyváženú a vyváženú chuť miešame kakaové bôby z 3 rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghana a Ekvádor.
*Odporúčané kombinácie: *
*Soľ, rascu, sečuánske korenie, čučoriedky, limetky, chardonnay, Leffe Dark, balsamico, ocot Brie, Earl Grey
*Odporúčané použitie: *
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochucovanie. Ideálne pre výrobky, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je bavorský Krimi, crémeux, anglický krém a tvarohový, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče.
*Pekárske výrobky: k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, krémy na pečenie (krémový koláč, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzlina a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Čokoládové kôstky na pečenie veľkosť S – malé, 47,6%, 10 kg balenie – VH-9432-554 sú kôstky na pečenie z horkej čokolády. Veľkosť S sú možno jedny z najmenších, ale prekvapí veľmi intenzívny čokoládovou príchuťou. Sú ideálne pre malé sušienky, buchty a drobné pečivo. Naši cukrári odporúčajú používať tieto kôstky na piškóty a pečivo, ktoré vyžaduje krátku dobu pečenia. Výsledkom je, že sa kôstky počas pečenia nerozpustí a po vychladnutí si zachovajú svoju tvrdosť. Vďaka špeciálnej receptúre – s nižším obsahom kakaového masla – sú odolné voči teplotám v peci až do 200 ° C a nehorí. Na konci miešania vždy pridávajte kôstky a na krátku dobu je spojte s cestom. Tým zabránite sfarbenie cesta a zabránite roztavenie. Počet kôstok na 1 kg – cca 15 000 – 16 000 ks.
Do úschovne
Kakaový prášok Bensdorp 10/12 DDP, 25 kg balenie, 100001-793 je velmi so zníženým obsahom tuku, ktorý je vyrobený z kvalitných kakaových bôbov zo západnej Afriky. silne alkalizovankvalitný kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, ktorý je vyrobený z kvalitných kakaových bôbov zo západnej Afriky. silne alkalizované PH: 7,6-8,2.
Do úschovne
Kakaový prášok Bensdorp 20/22 DW, 25 kg balenie, 100334-793 jetmavo červený kakaový prášok, ktorý je vyrobený z kvalitných kakaových bôbov zo západnej Afriky. Stredná alkalizácia: PH: 7,2-7,7.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.