Cena bez DPH:
4,06€ 5,07€ 5,07€
Cena s DPH:
4,87€ 6,08€ 6,08€

Najnižšia cena za posledných 30 dní - 6,08€

Dostupnosť: 21 dní
Náklady za dopravu: od 8,50€
V košíku

Ak máte otázku, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.sk Naša zákaznícka zóna je Vám k dispozícii od pondelka do piatku od 8:00 - 16:00
Informácie:
váha: 0.25 kg
farba: biela
EAN kód: 8720143515354

Dekoračná poleva Deco Melts 250 g, biela | FUNCAKES, F25100 - Popis:

Dekoračná poleva Deco Melts 250 g, biela F25100 vyrábaná holandskou spoločnosťou FunCakes, špecializujúca sa na výrobu zmesi na pečenie tort a dezertov a farebných dekoratívnych predmetov pre profesionálnych cukrárov a pekárov.

FunCakes Deco Melts (poleva v Drops na rozpustenie) ponúka mnoho dekoratívnych možností! Toto je jedna z najkomplexnejších skupín produktov FunCakes. Môžete rozpustiť malé kúsky a dať im akýkoľvek tvar vo forme, ktorú si vyberiete. Môžete si vyrobiť ozdoby na bábovky alebo pralinky, ale môžete z nich tiež vyrábať lízanky a sladkosti. Je rovnako populárne medzi skúsenými cukrármi i amatérmi a tiež medzi najmladšími pomocníkmi v kuchyni. Keď roztavený produkt trochu stvrdne, nebojte sa a jednoducho ho znova zahrejte! FunCakes Deco Melts sú k dispozícii v mnohých farbách a príchutiach. Deco Melts nie sú pravá čokoláda, ale chutia ako biela čokoláda. Produkt je vyrobený v tvare kvapiek, takže sa ľahko dávkuje - vďaka tomu nikdy nepripravíte príliš veľa produktu a ušetríte tak peniaze. Deco Melts sú ideálne pre výrobu cukroviniek a dezertov s polevou. Do roztopenej polevy Deco Melts možno tiež namáčať muffiny alebo sladkosti.

Vzhľadom k teplotným rozdielom sa môže poleva Deco Melts počas prepravy a skladovania roztaviť - produkt je možné aj naďalej používať. Niekedy sa k Vám nemusí dostať v pôvodnom tvare drobných kvapôčok.

- Použitie:

Príprava: Vložte kvapky do vhodnej misky a rozpustite ich v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli (v mikrovlnnej rúre kvapky rozpustite pri maximálnom výkone 500 W). Každú chvíľu (15-20 sekúnd) dobre premiešajte. Prestaňte zahrievať, keď sú kvapky takmer úplne roztavené (malé kúsky budú stále viditeľné). Pokračujte v miešaní, kým sa kvapky úplne nerozpustia a glazúra nie je hladká. Spracujte podľa potreby. Pre stvrdnutie glazúry vložte produkt do chladničky (10-15 minút). Pre získanie redšej polevy môžete pridať niekoľko kvapiek rastlinného oleja. FunCakes Deco Melts - Natural White obsahuje iba prírodné farbivá. Neobsahuje E171 (látka stiahnuté z predaja vo Francúzsku).

Obsah: 250 gramov

Zloženie: cukor, hydrogenovaný rastlinný tuk (z palmových jadier), sušené mlieko (odstredené), farbivá: E153, emulgátor: E492, E472c, aróma. Alergény sú zobrazené tučne. Tento produkt má certifikáciu Halal.

Skladujte na suchom a tmavom mieste pri teplote 16 ° C - 22 ° C.
Dekoračná poleva Deco Melts 250 g, biela | FUNCAKES, F25100 - Recenzie:
Len zákazníci, ktorí si daný tovar zakúpili môžu pridať recenziu.
Dekoračná poleva Deco Melts 250 g, biela | FUNCAKES, F25100 - Vrátenie a reklamácia:

V prípade, že zakúpený tovar vám z akéhokoľvek dôvodu nebude vyhovovať, ako spotrebiteľ ho môžete vrátiť do 14 dní odo dňa zakúpenia. Vrátenie tovaru sa riadi článkom 5. našich obchodných podmienok. Doporučujeme vyplniť formulár, ktorý je možné stiahnuť na nižšie uvedenom odkaze a zaslať ho spolu s tovarom na našu prevádzkovú adresu. Výmena tovaru za iný je rovnako možná. Doporučujeme sa pred odstúpením alebo výmenou dohodnúť s našim obchodným oddelením. V prípade reklamácie tovaru vyplňte reklamačný formulár, ktorý je pod odkazem nižšie.

Reklamačný formulár

Formulář pro odstoupení od smlouvy