váha | 10 kg |
---|---|
cena za: | kus |
Horká čokoláda 55%, 10 kg balenie, CHD-Q11PL-86A je dezertná čokoláda s 55% kakaa a krémovou konzistenciou a intenzívnou, sladkastou, vanilkovou arómou. Je skvelá pre polievanie dezertov a tort, do čokoládových fontán, na prípravu horúcej čokolády, na prípravu náplní do praliniek a ďalších cukrárskych výrobkov.
Prášková čokoláda 31,7% kakaa, 1 kg balenie, CHP-20BQ-E0-760, je bezlepkový kakaový prášok s 6,6% obsahom tuku, ktorý možno použiť na prípravu náplní do koláčov, sladkých dezertov, čokoládovej peny, zmrzliny , horúcej čokolády a ďalších. Neobsahuje lepok.
Do úschovne
Pasta z pražených mandlí 24% a lieskových orechov 24%, 5 kg PRAMANO-T14 je orieškovo – mandľová pasta z 24% lieskových orechov a 24% mandlí. Aj malá aplikácia dodáva krémom, bavorským krémom, polievame a cukrárskym náplniam intenzívnu orechovú chuť. Orechové pasty sú dokonale kompatibilné s čokoládou a zaručujú perfektné konečné výsledky.
Do úschovne
Kocky na pečenie z bielej čokolády 20%, 10 kg kartón – CHW-CU-20V001-471 sú kocky na pečenie zo 100% bielej čokolády. Doprajte svojim koláčom, čokoládovým sušienkam a houstičkám bohatý a príjemný čokoládový nádych s kúskami bielej čokolády – samozrejme 100% lahodná belgická biela čokoláda. Tieto kúsky čokolády obsahujú menej kakaového masla, a preto sú odolné voči teplotám v rúre až 200 ° C. Kúsky sú tiež ideálne pre pečivo, ktoré vyžaduje stredné až dlhú dobu pečenia. . Vzhľadom k svojej strednej veľkosti sa počas pečenia nerozpustí – preto tí, ktorí ochutnajú pečivo pripravené s ich použitím, si budú môcť vychutnať ako textúru, tak nádhernú chuť čokolády. Dobré vedieť: kocky by mali byť zmiešané s cestom na samom konci miešania. Vďaka tomu cesto nesfarbí a kúsky sa pri miesení nezačne kúriť. Chunk je kocka / kúsok čokolády, 7-9 mm dlhý / 6-10 mm široký / 5-7 mm vysoký.
Do úschovne
Čokoláda aromatizovaná jahodová Callets ™, 2,5 kg balenie – STRAWBERRY-E4-U70, má jemne ružovú farbu a jahodovou krémovú chuť. Povedzte to ružovo. Zafarbia a ochutnajte svoje dezerty s jahodovými Callets ™. Je vyrobená z belgickej bielej čokolády Callebaut®, ktorá kombinuje krémovú karamelovou sladkú chuť s výraznou jahodovou príchuťou. Vďaka štandardnej tekutosti možno Strawberry Callets ™ použiť pre rovnakú širokú škálu použitia ako naše tradičné čokolády. Môžete pridať farebné detaily k figurkám a pralinkám alebo vytvoriť malé farebné ozdoby na torty a dezerty. Sú ideálne na aromatizáciu krémov, pien a tort s jahodovou notou. Tavenie, temperovanie a chladenie fungujú presne ako naše klasické bielej čokolády. Nechajte svoju kreativitu plynúť. Chuťové bunky vašich zákazníkov budú nasledovať. Strawberry Callets ™ sú vyrobené zo 100% bezplatných farieb AZO.
Do úschovne
Belgická horká čokoláda 54,5% Callets ™, 10 kg balenie, 811NV-01B, je jednou z pôvodných receptúr Octaafa Callebaut, ktorá sa stala kultovou receptúrou čokolád Callebaut, preslávenú po celom svete. Rovnako ako všetky výrobky, Finest Belgian Chocolate je vyrobená z našej hlavnej zmesi Wieze. Praženie celých bôbov zaručuje bohatú chuť kakaa a jemné ovocné tóny. Perfektne sa hodí pre širokú škálu ingrediencií a je vhodná pre všetky využitia, od cukroviniek až po sušienky, omáčky a nápoje. Zakaždým skvelé výsledky! Jednička šéfkuchárov bude fungovať v každej situácii. Aby sme získali dokonale harmonickú a bohatú chuť, miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Vanilka, sladké drievko, mäta, fenikel, kardamóm, Raki – anízová pálenka, portské, pivo Kriek Bellevue, Guinness, Grenadínach, makadamové orechy, olivový olej.
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochucovanie. Ideálne pre produkty, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre produkty, ako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický krém a tvaroh, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče.
*Pekárske výrobky: k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, pekárenský krém (krémový koláč, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzliny a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Horká čokoláda 48%, 10 kg balenie, CHD-R9489-86A je dezertná čokoláda s 48% kakaa. Je skvelá pre polievanie dezertov a tort, na prípravu horúcej čokolády pripravenej v mlieku alebo vo vode, do čokoládových fontán a ďalších cukrárskych výrobkov.
Do úschovne
Mliečna čokoláda 33%, 10 kg balenie, CHM-T92941-86A je mliečna čokoláda s 33% kakaa a krémovou konzistenciou a intenzívnou, sladkastou, vanilkovo-mliečnou arómou. Je skvelá pre polievanie dezertov a tort, do čokoládových fontán, na prípravu horúcej čokolády, na prípravu náplní do praliniek a ďalších cukrárskych výrobkov.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.