dĺžka | 583 mm |
---|---|
šírka/hĺbka | 384 mm |
materiál: | silikón |
Cukrárska silikónová podložka s perforáciou Air Mat Choux 583×384 mm od talianskej firmy Silikomart, je vhodná na pečenie okrúhlych výrobkov, ktoré pri pečení vyžadujú perfektnú cirkuláciu vzduchu, nenarušenú ani povrchom pečenie podložky. Obojstranná silikónová podložka s naznačeným tvarom je ideálne riešenie pre všetkých cukrárov, pekárne, cukrárske manufaktúry, ale aj pre zamestnancov reštaurácií, hotelových kuchýň, aj pre cateringové firmy a kaviarne. Produkt silikónová podložka perforovaná na pečenie okrúhlych tvarov 40.112.99.0000 je vyrobený z prvotriednych, certifikovaných materiálov, ktoré zaručujú bezproblémové používanie, krátky čas prípravy a jednoduché skladovanie, garancia odolnosti voči teplotám od -60 ° C do + 230 ° C.
Čierna silikónová forma so zosilneným skleneným vláknom.
Do úschovne
Silikónová podložka na pečenie 58,5×38,5 cm.
Do úschovne
Silikónová cukrárska podložka 30TE3001R je produktom talianskej spoločnosti Martellato. Nájde svoje uplatnenie ako v profesionálnej cukrárskej kuchyni, tak aj v bežnej domácnosti. Podložka bola vyrobená zo silikónu najvyššej kvality, ktorý zabraňuje lepeniu podložky k dezertu. Silikónová cukrárska podložka na veľké eclair 30TE3001R s rozmermi 298×398 mm nám umožní vyrobiť až 18 ks naraz. Podložka sa ľahko skladuje a čistí.
Do úschovne
Silikonová forma, dekoratívne okraje.
Do úschovne
Silikonová podložka so štruktúrou srdiečok na dekoráciu múčnikov, rolád a zmrzlinových kreácií TEX08 Love s rozmermi 250×185×6 mm vyrábaná talianskou firmou SILIKOMART. Ideálne na vytvorenie dekoratívnej štruktúry na povrchu dezertu – v kombinácii s formou Buche 27.259.87.0060 alebo sadami Kit Buche. Forma je ideálnym pomocníkom pre domácnosť, ale tiež pre kaviarne, zmrzlinárne, cukrárne, rôzne gastronomické podniky a cateringové firmy. Vďaka podložke ide pohodlne a jednoducho vytvoriť dekoratívne vzory na dezertoch. Podložka s textúrou 33.058.20.0065 je vhodná do umývačky riadu. Je odolná voči chladu a zároveň vysokej teplote v rúre na pečenie či mikrovlnnej rúre. Forma je vyrobená zo silikónu a to zaručuje krátku dobu výroby a jednoduché riešenie pre uchovávanie. Garancia odolnosti je od -60°C do +230°C.
Do úschovne
Cukrárska silikónová podložka s perforáciou Air Mat Éclair 583×384 mm od talianskej firmy Silikomart, je vhodná na pečenie takzvaných Éclairs a ďalších podlhovastých výrobkov, ktoré pri pečení vyžadujú perfektnú cirkuláciu vzduchu, nenarušenú ani povrchom pečenie podložky. Obojstranná silikónová podložka s naznačeným tvarom je ideálne riešenie pre všetkých cukrárov, pekárne, cukrárske manufaktúry, ale aj pre zamestnancov reštaurácií, hotelových kuchýň, aj pre cateringové firmy a kaviarne. Produkt silikónová podložka perforovaná na pečenie Éclairs 40.111.99.0000 je vyrobený z prvotriednych, certifikovaných materiálov, ktoré zaručujú bezproblémové používanie, krátky čas prípravy a jednoduché skladovanie, garancia odolnosti voči teplotám od -60 ° C do + 230 ° C.
Do úschovne
Cukrárska silikónová podložka s perforáciou Air Mat Éclair & Choux 300×400 mm od talianskej firmy Silikomart, je vhodná na pečenie okrúhlych výrobkov a takzvaných Éclairs, ktoré pri pečení vyžadujú perfektnú cirkuláciu vzduchu, nenarušenú ani povrchom pečenie podložky. Obojstranná silikónová podložka s naznačeným tvarom je ideálne riešenie pre všetkých cukrárov, pekárne, cukrárske manufaktúry, ale aj pre zamestnancov reštaurácií, hotelových kuchýň, aj pre cateringové firmy a kaviarne. Produkt silikónová podložka perforovaná na pečenie okrúhlych tvarov a Éclairs 40.113.99.0000 je vyrobený z prvotriednych, certifikovaných materiálov, ktoré zaručujú bezproblémové používanie, krátky čas prípravy a jednoduché skladovanie, garancia odolnosti voči teplotám od -60 ° C do + 230 ° C.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.