Kutre na mäso

Profesionálne gastronomické kutry

Gastronomické kutry sú zariadenie, ktoré je vhodné najmä pre profesionálne gastronomické a priemyselné zariadenia. Tieto zariadenia zahŕňajú napríklad: reštaurácie, školy, jedálne, domovy pre seniorov, nemocnice a v neposlednom rade mäsový priemysel. Gastronomické kutry sa používajú na rezanie surovín, ako je mäso. Po rozdelení (sekaní) sa môže pridať mäso, iné suroviny alebo koreniny, a tak zmiešať a potom kombinovať tieto suroviny na vytvorenie častí, ako sú klobásy alebo klobásy. Najobľúbenejšie rezačky sú vyrobené hlavne z nehrdzavejúcej ocele, časti hliníka a veľmi odolného plastu. Hlavnou výhodou rezačky sú hlavne veľmi ostré nože, ktoré sa dokážu vyrovnať s takmer akoukoľvek surovinou vloženou do nej.

Ďalšie kategórie

Výrobca
Cena netto
od do
Materiál
Dĺžka
od do
šírka/hĺbka
od do
Výška
od do
Objem
od do
Min. otáčky
od do
Max. otáčky
od do
Príkon
od do
Váš výber: Odstrániť všetko

Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.

Súhlasím