Všetky kategórie v sekcii Kutre na mäso

Profesionálne gastronomické kutry

Gastronomické kutry sú zariadenie, ktoré je vhodné najmä pre profesionálne gastronomické a priemyselné zariadenia. Tieto zariadenia zahŕňajú napríklad: reštaurácie, školy, jedálne, domovy pre seniorov, nemocnice a v neposlednom rade mäsový priemysel. Gastronomické kutry sa používajú na rezanie surovín, ako je mäso. Po rozdelení (sekaní) sa môže pridať mäso, iné suroviny alebo koreniny, a tak zmiešať a potom kombinovať tieto suroviny na vytvorenie častí, ako sú klobásy alebo klobásy. Najobľúbenejšie rezačky sú vyrobené hlavne z nehrdzavejúcej ocele, časti hliníka a veľmi odolného plastu. Hlavnou výhodou rezačky sú hlavne veľmi ostré nože, ktoré sa dokážu vyrovnať s takmer akoukoľvek surovinou vloženou do nej.

Čítať viac >

Gastronomické kutry používané v reštauráciách

Dodávka surovín do zariadenia je možná pomocou otvoru, ktorý sa nachádza na poklope gastronomickej frézy. Sú to zariadenia, ktoré je možné umiestniť na pracovnú plochu a na pracovnú plochu, ale je možné zakúpiť aj voľne stojacu verziu, ktorá je k dispozícii so zodpovedným objemom misy a tiež s výkonom zariadenia, ktoré je v rozmedzí od 40 do 160 kg / h. Nože, ktoré sú v zariadení, sú zabezpečené ochranou, ktorá zabezpečuje ochranu obsluhy zariadenia pred možným poranením. V kutroch sa nachádza niekoľko typov nožov, a to klasický hladký nôž, ktorý sa používa na rezanie, alebo ak chcete nakrájať mäso, ovocie, zeleninu. K dispozícii je tiež nôž s otvormi, ktorý sa používa napríklad na šľahanie vaječných bielkov, smotanu na šľahanie, alebo ho môžete použiť pri príprave majonézy. A posledný nôž je zákulisný nôž, ktorý sa používa na miešanie, miesenie suroviny.

Priemyselné kutry v našej ponuke

Priemyselné kutry na mletie mäsa, ktoré sú obzvlášť vhodné pre mäsový priemysel, sú konštruované inak ako gastronomické kutry, ktoré sú vhodné najmä pre gastronomické zariadenia, ktoré môžu zahŕňať všetky profesionálne kuchyne. Toto zariadenie je vyrobené hlavne z nehrdzavejúcej ocele a pozostáva z častí: misa, poklop, rám zariadenia, riadiaca časť, kde môžete regulovať napríklad rýchlosť zariadenia, potom chladenie alebo mechanizmus poskytujúci vykurovanie, neoddeliteľnou súčasťou sú samozrejme nože. Mäso sa naseká pomocou niekoľkých sád nožov, ktoré sú väčšinou v tvare kosáka. Profesionálne gastronomické kutry musia byť vďaka svojmu výkonu, veľkosti a rýchlosti otáčania nožov vybavené chladiacim mechanizmom, aby sa výsledná práca neprehrievala. Tento druh gastronomického kutra môže byť vybavený miskou, ktorá má objem aj 750 l. Vďaka tomuto zariadeniu je možné pripraviť ideálnu prácu, z ktorej sa vyrábajú napríklad párkov.

Priemyselné kutre na mäso - zaradenie

Gastronomické kutre sú rozdelené na vákuum a bez vákua je kvôli počtu otáčok misy rozdelené na rýchlo sa otáčajúce, voľne sa otáčanie a so strednou rýchlosťou. Okrem toho sa gastronomické kutre môžu štandardne predávať bez prítomnosti iného príslušenstva alebo voliteľného príslušenstva, ktoré môže zahŕňať napríklad chladenie alebo vykurovanie misy alebo zariadenia používané na chemické zloženie obsahu misy a mnohých ďalších doplnkov.

Gastronomické kutre v ponuke Gastromania.sk

Do našej ponuky vybavenia v internetovom obchode sme zahrnuli aj najobľúbenejšie a najžiadanejšie gastronomické kutre, ktoré sú vhodné pre profesionálne gastronomické zariadenia, medzi ktoré môžeme zahrnúť kuchyne v reštauráciách, hoteloch, školách, nemocniciach, ale aj cukrovinkách a pekárňach. Zariadenia od dodávateľov ako Hallde, Robot Coupé, RM Gastro alebo Edenox sú zariadenia v stolovej verzii, vhodné na nepretržitú prácu, vhodné na výrobu paštét, majonézy, omáčok, pesto, ale aj na sekanie zeleniny, ovocia a orechov. Naše stránky neobsahujú kompletný sortiment vybavenia, príslušenstva a pomôcok od našich dodávateľov, ak nenájdete zariadenie, ktoré spĺňa vaše požiadavky, obráťte sa na našich zamestnancov, ktorí vám pomôžu s výberom, alebo odpovedzte na vaše otázky alebo objasníte akékoľvek neistoty.

Gastronomické kutre - servis a náhradné diely pre kuchynské vybavenie

Naša spoločnosť spolupracuje s najväčšími dodávateľmi gastronomických zariadení, ktoré sa používajú nielen na sekanie surovín, ale aj na iné zariadenia. Spolupracuje však aj so spoločnosťami, ktoré nám dodávajú diely, moderné aj takmer nové zariadenia. Náhradné diely nie sú umiestnené na našich stranách, takže v prípade dopytu po náhradných dieloch kontaktujte, prosím, náš personál, ktorý vám pomôže s objednávaním dielov.