Šmirgľový papier do elektrického strojčeka na ostrenie nožov – model 224403.
Do úschovne
Ocieľka na nože má dve časti. Vyrobená z karbidu vápenatého a druhá z keramiky.
Do úschovne
Brúsič nožov, Bartscher 120558 z umelej hmoty. Malé a kompaktné zariadenie o rozmeroch 190×131×109 mm. Brúsna časť je vyrobená z keramického kameňa s prídavkom diamantových častíc. Bezpečný pre brúsený povrch a zároveň veľmi dôkladný. Vhodný pre hladké nože, zaoblené i s vrúbkovanou čepeľou. Brúska je vybavená magnetickou doštičkou na zachytávanie malých častíc, ktoré sa tvoria počas procesu brúsenia a protišmykovými nôžkami. Automatická prevádzka, 0,031 kW/220-240 V.
Do úschovne
Ocieľka na nože.
Do úschovne
Jednoduché používanie ocieľky na brúsenie hladkých či vrúbkovaných nožov. Pohodlný úchyt, ostrie vyrobený z karbidu wolframu. Možnosť dávat do umývačky riadu.
Do úschovne
Keramický brúsny kameň 1000/6000 | Suehiro EKN821-A
profesionálny obojstranný brúsny kameň na oceľové kuchynské nože.
Kameň s granuláciou 1000 je určený na ostrenie noža, keď čepeľ nie je viac poškodená alebo úplne otupená.
Kameň s granuláciou 6000 je určený na leštenie, takže môžete získať dokonale hladký rezný povrch ostrý ako britva.
Technické údaje:
- Rozmery: 177 × 60 × 28 mm – Granulácia: 1000/6000 (stredná / jemné zrno)
Do úschovne
Prírodný brúsny kameň Imanishi Amakusa Binsui Special je ťažený v prefektúre Kumamoto v Japonsku. Jedná sa o kombináciu Binsui” bieleho kameňa “a Tora” tigrieho kameňa “. V Japonsku sa kamene Amakusa používajú na ostrenie po celé stáročia.
Pretože je tento produkt získavaný z prírodného ložiska, môžu sa jednotlivé kusy od seba líšiť sfarbením a usporiadaním červených pruhov- žiadne dva nie sú rovnaké (preto je fotografae ilustračná a výsledný produkt sa môže mierne líšiť vo farbe)
Technické údaje: – Rozmery: približne 220 × 70 × 60 mm – Veľkosť zrna: medzi 800 a 1500 (presnú granuláciu nie je možné určiť, pretože sa jedná o prírodný produkt)
Do úschovne
Do úschovne
Prírodný brúsny kameň Imanishi Amakusa Tora, ťažený v prefektúre Kumamoto v Japonsku. Tiež známy ako” tigrí kameň “(vďaka červeným pruhom” tora-to “). V Japonsku sa kamene Amakusa používajú na ostrenie po stáročia.
Pretože je tento produkt získavaný z prírodného ložiska, môžu sa jednotlivé kusy od seba líšiť sfarbením a usporiadaním červených pruhov- žiadne dva nie sú rovnaké (preto je fotografia ilustračná a výsledný produkt sa môže mierne líšiť vo farbe)
Technické údaje: – Rozmery: približne 220 × 70 × 60 mm – Veľkosť zrna: medzi 800 a 1000 (presnú granuláciu nie je možné určiť, pretože sa jedná o prírodný produkt)
Do úschovne
Elektrický brúsič nožov pre rýchle a jednoduché ostrenie nožov: nože na mäso, ryby, zeleninu a ovocie. Plastové opláštenie.
Do úschovne
Ocieľka vyrobená z nerezu s možnosťou zavesenia. Možnosť pripevnenia k stolu.
Do úschovne
Prírodný brúsny kameň Imanishi Amakusa Binsui je ťažený v prefektúre Kumamoto v Japonsku. Nazývaný tiež” biely kameň “(jo-haku-to). V Japonsku sa kamene Amakusa používajú na ostrenie po celé stáročia.
Pretože je tento produkt získavaný z prírodného ložiska, môžu sa jednotlivé kusy od seba líšiť sfarbením a usporiadaním červených pruhov- žiadne dva nie sú rovnaké (preto je fotografia ilustračná a výsledný produkt sa môže mierne líšiť vo farbe)
Technické údaje: – Rozmery: približne 220 × 70 × 60 mm – Veľkosť zrna: medzi 1000 a 3000 (presnú granuláciu nie je možné určiť, pretože sa jedná o prírodný produkt)
Do úschovne
Elektrická ocieľka s maximálnym uhlom ostrenia 28°. Nabrúsenie noža bez vody, neničí a neprehrieva oceľ. Diamantový brúsny kameň, nádobka na zbytky. Možnosť brúsenia kremických nožov.
Do úschovne
Ručný ostrič nožov s hladkou čepeľou, produkcia firmy Stalgast o indexe 247502. Má ostrie vyrobené z volfrámové ocele, plastové puzdro, 360 stupňové brúsne kotúče, ktoré predlžujú životnosť ostriča (360-stupňový systém ostrenia udržuje čepeľ v pevnej polohe, eliminuje vibrácie), prísavku a protišmykové nožičky , ktoré udržujú ostřič v stabilnej bezpečnej polohe. Ostrie obe strany noža súčasne. Vhodný pre ľavákov aj pravákov. Presnosť ostrenie kolies je ~ 0,01 mm. Spoločnosť Stalgast ďalej zabezpečuje, že výrobok je v súlade s nariadením EP 1935/2004 týkajúcim sa materiálov a produktov schválených pre styk s potravinami.
Do úschovne
“Trojstupňová brúska, kotúčová, Tamahagane
Trojstupňová keramická brúska, odporúčaná pre všetky typy nožov, okrem tých s jednostrannou rezom, napr. tradičné japonské nože. Voda zrýchľuje proces ostrenia a prednastavené otvory uľahčujú ostrenie noža v správnom uhle. Pretože drážka, do ktorej je vložený nôž, nie je rovnobežná s keramickým kotúčom, umožňuje jeho konvexný uhol, aby bol nôž uvedený do svojej pôvodnej ostrosti. Pogumovaná rukoväť a základňa sú protišmykové.
Návod na použitie
1. Nalejte vodu do komory a nechajte ju tam až do konca ostrenia. Voda zvlhčuje keramické brúsky a zabraňuje prehriatiu čepele.
2. Pevne držte rukoväť, aby sa brúska nehýbala.
3. Druhou rukou uchopte nôž a ukazovákom držte zadnú časť čepele. Nôž zasuňte zvisle do drážky označenej č. 1. Pohybujte čepeľou tam a späť jemným stlačením: 7-8krát alebo toľko, koľko je potrebné.
Pri pohybe jeho ostrie v brúske by ste nemali na nôž príliš tlačiť. Nadmerný tlak môže poškodiť brúsne kola!
4. Nôž zasuňte zvisle do drážky s bielym kotúčom (stredné zrno). Pohybujte čepeľou tam a späť jemným stlačením: 7-8krát alebo toľko, koľko je potrebné.
5. Nôž zasuňte zvisle do drážky s ružovým kotúčom (jemné zrno). Pohybujte čepeľou tam a späť a jemne na ňu tlačte: 7-8krát.
6. Po dokončení operácie nôž umyte ručne v horúcej vode a osušte ho uterákom alebo handričkou. Odstráňte kryt a brúsku vypláchnite čistou vodou. “
Do úschovne
Brúsny kameň Tamahagane 6000
Profesionálny kameň na ostrenie oceľových kuchynských nožov, vybavený praktickou základňou, ktorá zaisťuje stabilitu kameňa počas prevádzky. Granulácia 6000 sa používa pre finálne leštenie čepele tzv. Na zrkadlo.
Rozmery: 181×61×20 mm
Návod na použitie
1. Ponorte kameň do vody, kým sa neprestanú uvoľňovať vzduchové bubliny.
2. Nasaďte čepeľ pod uhol 10 – 15 °, jednou rukou uchopte rukoväť a druhou rukou uchopte čepeľ. Posuňte reznú hranu po celej dĺžke kameňa tak, že nôž zatlačíte od seba a smerom k sebe rovnomerným a pevným pohybom s rovnakým uhlom sklonu. Ak počujete rovnaký zvuk pri každom pohybe noža, udržujte konštantný uhol sklonu.
Varovanie! Obrus, ktorým sa v priebehu ostrenia pokrýva kameň proces urýchľuje. Za žiadnych okolností by sa nemal umyť a ak kameň počas ostrenia vyschne, pokropte ho vodou.
3. Ostrenie opakujte na oboch stranách noža, pokiaľ nebude celý okraj ostrý a nikde nezostanú otrepy.
4. Po naostrení kameň opláchnite vodou a udržujte ho suchý.
Do úschovne
Brúsny kameň Tamahagane 2000
Veľmi kvalitný japonský brúsny vodný kameň, ideálne na brúsenie domácich kuchynských nožov. Zrnitosť 2000 je určená pre bežné ostrenie takých nožov, ktoré nie sú nijako poškodené alebo úplne zatupené.
Rozmery: 181×61×20 mm
Návod na použitie
1. Ponorte kameň do vody, kým sa neprestanú uvoľňovať vzduchové bubliny.
2. Nasaďte čepeľ pod uhol 10 – 15 °, jednou rukou uchopte rukoväť a druhou rukou uchopte čepeľ. Posuňte reznú hranu po celej dĺžke kameňa tak, že nôž zatlačíte od seba a smerom k sebe rovnomerným a pevným pohybom s rovnakým uhlom sklonu. Ak počujete rovnaký zvuk pri každom pohybe noža, udržujte konštantný uhol sklonu.
Varovanie! Obrus, ktorým sa v priebehu ostrenia pokrýva kameň proces urýchľuje. Za žiadnych okolností by sa nemal umyť a ak kameň počas ostrenia vyschne, pokropte ho vodou.
3. Ostrenie opakujte na oboch stranách noža, pokiaľ nebude celý okraj ostrý a nikde nezostanú otrepy.
4. Po naostrení kameň opláchnite vodou a udržujte ho suchý.
Do úschovne
Do úschovne
Elektrické brúsky sú ideálne na brúsenie hladkých aj zakrivených čepelí. Ľahko sa používajú, čo výrazne uľahčuje každodennú prácu v kuchyni. Sú vhodné nielen pre profesionálne stravovacie zariadenia, ale aj pre domácnosti. Sú ergonomické, úplne bezpečné a veľmi účinné.
Brúsky na nože nielen brúsia, ale tiež leští. Najčastejšie môžeme zakúpiť brúsky na nože v podobe kameňa, ale aj bloku z brúsnych zŕn. Odporúčame Vám, aby ste si prezreli celý sortiment nášho obchodu, a pokiaľ máte akékoľvek otázky ohľadom našich produktov, obráťte sa na náš tím!
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.