Nôž Sashimi, 21 cm | SATAKE, Satoru
Cena bez DPH:
37,86€
Cena s DPH:
45,43€
Ak máte otázku, kontaktujte nás!
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Naša zákaznícka zóna je Vám k dispozícii od pondelka do piatku od 8:00 - 16:00
Informácie:
dĺžka | 348 mm |
šírka | 2.3 mm |
výška | 31 mm |
materiál: | molybden-vanádová oceľ |
váha: | 0.182 kg |
Nôž Sashimi, 21 cm | SATAKE, Satoru - Popis:
Nôž Satoru Satake Sashimi 21 cmSashimi nôž (Yanagi) je tradičný japonský nôž, ktorý sa používa na rezanie čerstvých filé na takmer priehľadné plátky. Je ideálny na prípravu sushi, rybieho carpaccia a ďalších pokrmov z veľmi jemných surovín. Dlhá, úzka a tuhá čepeľ zaisťuje starostlivú presnosť a jednostranné brúsenie zaisťuje čistý rez. Najlepší spôsob, ako používať nôž Yanagi, je plynulý pohyb v jednom smere: smerom k sebe.
Technické údaje:
Čepeľ - molibden vanádiová oceľ
Tvrdosť - 56 -58 HRC
Celková dĺžka - 34,8 cm
Dĺžka čepele - 20,8 cm
Šírka čepele - 3,1 cm
Hrúbka čepele - cca 2,3 mm
Hmotnosť - cca 182 g
Kuchynské nože Satake Sator ponúkajú užívateľom optimálny pomer ceny a kvality. Odolné čepele sú vyrobené zo silnej nerezovej ocele s prídavkom molybdénu, ktorý zvyšuje ich životnosť a odolnosť proti korózii. Nitované rukoväte sú vyrábané z hladkého bakelitu s výplňou z drevitej múčky, ktorá je odolná proti poškriabaniu a vysokým teplotám. Nože tohto radu sú pevné, vyvážené a sú ideálne na každodennú prácu.
Nôž Sashimi, 21 cm | SATAKE, Satoru - Recenzie:
Nôž Sashimi, 21 cm | SATAKE, Satoru - Vrátenie a reklamácia:
V prípade, že zakúpený tovar vám z akéhokoľvek dôvodu nebude vyhovovať, ako spotrebiteľ ho môžete vrátiť do 14 dní odo dňa zakúpenia. Vrátenie tovaru sa riadi článkom 5. našich obchodných podmienok. Doporučujeme vyplniť formulár, ktorý je možné stiahnuť na nižšie uvedenom odkaze a zaslať ho spolu s tovarom na našu prevádzkovú adresu. Výmena tovaru za iný je rovnako možná. Doporučujeme sa pred odstúpením alebo výmenou dohodnúť s našim obchodným oddelením. V prípade reklamácie tovaru vyplňte reklamačný formulár, ktorý je pod odkazem nižšie.