Nôž Santoku, 17 cm | SATAKE, Yoshimitsu
Cena bez DPH:
37,86€
Cena s DPH:
45,43€
Ak máte otázku, kontaktujte nás!
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Naša zákaznícka zóna je Vám k dispozícii od pondelka do piatku od 8:00 - 16:00
Informácie:
dĺžka | 335 mm |
šírka | 2.1 mm |
výška | 30 mm |
materiál: |
|
váha: | 0.08 kg |
Nôž Santoku, 17 cm | SATAKE, Yoshimitsu - Popis:
Satake Yoshimitsu kuchynský nôž Yanagi Sashimi, 21 cmNôž na sashimi (Yanagi) je typický japonský nôž, určený hlavne na krájanie čerstvých rýb na tenké, takmer priesvitné plátky. Je ideálny na prípravu sushi, rybieho carpaccia a iných pokrmov z veľmi delikátnych surovín, ktoré vyžadujú precízne krájanie. Jeho dlhé, úzke a pevné ostrie zaručuje presnosť a čistý rez. Nožom Yanagi sa najlepšie krája smerom od seba.
Technické parametre:
Ostrie - uhlíková oceľ (hrdzavejúca oceľ) SK-5
Tvrdosť - 62 HRC +/- 1
Celková dĺžka - 33,5 cm
Dĺžka čepele - 21 cm
Šírka čepele - 3 cm
Hrúbka čepele - okolo 2,1 mm
Váha - okolo 80 g
Nože Satake Yoshimitsu sú ideálnym riešením pre milovníkov tradičných nožov zo zeme vychádzajúceho slnka. Čepeľ je vyrobená z veľmi silnej a tvrdej, vysoko uhlíkovej ocele SK-5, ktorá zostáva po dlhú dobu veľmi ostrá. Drevená osemhranná rukoväť je vystužená plastovým krúžkom. Vďaka svojim jedinečným vlastnostiam sú nože z uhlíkovej ocele veľmi oceňované japonskými kuchármi, hoci vyžadujú delikátnejšiu starostlivosť.
Nôž Santoku, 17 cm | SATAKE, Yoshimitsu - Recenzie:
Nôž Santoku, 17 cm | SATAKE, Yoshimitsu - Vrátenie a reklamácia:
V prípade, že zakúpený tovar vám z akéhokoľvek dôvodu nebude vyhovovať, ako spotrebiteľ ho môžete vrátiť do 14 dní odo dňa zakúpenia. Vrátenie tovaru sa riadi článkom 5. našich obchodných podmienok. Doporučujeme vyplniť formulár, ktorý je možné stiahnuť na nižšie uvedenom odkaze a zaslať ho spolu s tovarom na našu prevádzkovú adresu. Výmena tovaru za iný je rovnako možná. Doporučujeme sa pred odstúpením alebo výmenou dohodnúť s našim obchodným oddelením. V prípade reklamácie tovaru vyplňte reklamačný formulár, ktorý je pod odkazem nižšie.