Papierový filter košíkový, Bartscher, 190015250 je univerzálny kávový filter, ktorý sa hodí pre väčšinu kávovarov dostupných na trhu, vrátane všetkých kávovarov Bartscher. Priemer dna filtra je 90 mm, balenie obsahuje 250 kusov. Bude sa dobre hodiť do kávovarov v akomkoľvek type kuchyne, od malej reštaurácie alebo dokonca domácej kuchyne, až po veľké reštaurácie a jedálne.
Do úschovne
Odklepávač kávovej usadeniny s katalógovým číslom 486014 je vyrobený z nerezovej ocele s valčekom na odklepávanie, ktorý je vyrobený z plastu. Rozmery: 26,5 × 16,2 × 10,2 cm. Odklepávač kávovej usadeniny Stalgast nájde svoje uplatnenie v kaviarňach, reštauráciách, cukrárňach a v ďalších zariadeniach, kde sa servíruje káva z kávovaru.
Do úschovne
Džbánik na kávu vyrobený z tvrdeného skla, plastový úchyt. Vhodný pre výrobníky horúcej vody.
Do úschovne
Šľahač mlieka MSI400, Bartscher 190129 je komfortný a plne automatický prístroj na penenie mlieka o rozmeroch 125×150×180 mm. Ideálny pre horúce aj ľadové kávy. Podstavec je vyrobený z chróm-niklovej ocele a odnímateľná nádoba z nerezovej ocele s plastovým vekom. Má 3 praktické funkcie, ako napenenie za studena, napenenie a ohrev do 65 ° C, a do teploty 70 ° C. Energeticky úsporná indukčná technológia zaisťuje, že mlieko sa nepripaľuje, a stabilné nôžky zaisťujú stabilitu počas napenenia. Má ľahko čistiacu nádobu, veko a miešadlo, ktoré sú tiež vhodné na umývanie v umývačke riadu.
Do úschovne
Šuplík – hodí sa ako podstavec pod mlynček na kávu od firmy Hendi, s katalógovým číslom 208694, rozmery 350×250×90 mm. Vyrobený z uhlíkovej ocele. Má perforovaný povrch a vyberateľnú odklepávaciu tyč.
Do úschovne
Kávomlynček nemeckej firmy “GRAEF”:
Do úschovne
Papierový filter košíkový, Bartscher, 190014 je univerzálny kávový filter, ktorý sa hodí pre väčšinu kávovarov dostupných na trhu, vrátane všetkých kávovarov Bartscher. Priemer dna filtra je 90 mm, balenie obsahuje 1000 kusov. Bude sa dobre hodiť do kávovarov v akomkoľvek type kuchyne, od malej reštaurácie alebo dokonca domácej kuchyne, až po veľké reštaurácie a jedálne.
Do úschovne
Utláčacia podložka – jednotná, od firmy Hendi, katalógové číslo 208670, rozmery 150×100×45 mm. Vyrobená z čierneho silikónu. Podložka má výrez pre umiestnenie páky pre vtláčanie kávy a miesto pre jeden tamper.
Do úschovne
Do úschovne
Jednorazové filtre, košíkové pre sériu B5 a B5 HW, vyrobené z bieleho papiera o priemere 360 mm. Balenie obsahuje 250 ks. Filtre s katalógovým číslom 7.150.102.301 distribuujeme v rámci celé Slovenskej republiky ako oficiálny partner a obchodným zástupcom firmy Bravilor Bonamat na vybavenie hotelového, reštauračného a cateringového segmentu. Uvedená cena je za 1 balenie.
Do úschovne
Odklepávacia nádoba na kávu, od firmy Hendi, katalógové číslo 208380, rozmery 275×175×110 mm, vnútorná nádoba (GN 1/4). Vyrobená z nerezovej ocele, s vyberateľnou odklepávacou tyčou obalenou silnou vrstvou silikónu pre nárazovú absorpciu. Vonkajší kryt je vyrobený z tmavého dreva.
Do úschovne
Vymeniteľná vložka pre systém BSRS 200, ktorý výrazne obmedzuje usadzovanie vodného kameňa v nádobách a zásobníkoch na vodu. Vymeniteľná vložka pre systém BSRS 200 7.094.901.101 distribuujeme v rámci celé Slovenskej republiky ako oficiálny partner firmy Bravilor Bonamat na vybavenie hotelového, reštauračného a cateringového segmentu.
Do úschovne
Jednorazové košové filtre pre sériu B10 a B10 HW vyrobené z bieleho papiera, priemer 437 mm. 250 ks v balení. Filtre s katalógovým číslom 7.150.103.301 distribuujeme v rámci celé Slovenskej republiky ako oficiálny partner firmy Bravilor Bonamat na vybavenie hotelového, reštauračného a cateringového segmentu. Uvedená cena je za 1 balenie.
Do úschovne
Odklepávacia nádoba na kávu, od firmy Hendi, katalógové číslo 208335, rozmery 176×162×100 mm (GN 1/6). Vyrobená z nerezovej ocele, s vyberateľnou odklepávacou tyčou obalenou silnou vrstvou silikónu pre nárazovú absorpciu.
Do úschovne
Dynamometrický tamper (vtláčadlo na kávu), od firmy Hendi, katalógové číslo 208625, ktoré umožňuje kontrolu presného a správneho vtláčanie kávy – opakovane. Má univerzálnu veľkosť a je tak vhodný pre väčšinu pák. Vtláčadlo je vyrobené z nerezovej ocele s čiernou hliníkovou rukoväťou.
Do úschovne
Utláčacia stanica od firmy Hendi, katalógové číslo 208687, rozmery 93×142×60 mm. Je vybavená výrezom pre umiestnenie páky pri utláčaní kávy a miestom na jeden tamper.
Do úschovne
Okrúhla odklepávacia nádoba na kávu, od firmy Hendi, katalógové číslo 208618, rozmery 153×185×165 mm, vyrobená z nerezovej ocele. Má vyverateľnú odklepávaciu tyč obalenú silnou vrstvou silikónu pre nárazovú absorpciu.
Do úschovne
Kanvica, objem 1,7 l – vyrobená z nerezovej ocele. Otváracie veko v čiernej farbe. Ideálna pre bufety a konferenčné sály. Kanvica s katalógovým číslom 7.170.901.401 distribuujeme v rámci celé Slovenskej republiky ako oficiálny partner firmy Bravilor Bonamat na vybavenie hotelového, reštauračného a cateringového segmentu.
Do úschovne
Pokiaľ si chceme byť istí, že podávaná káva bude mať vždy rovnako stálu kvalitu, vyplatí sa vybrať jedno alebo dvojpákovú verziu tlakového kávovaru. Poskytujú perfektné espresso s rovnakou opakovateľnou kvalitou, ktoré je skvelou základňou pre najpopulárnejšie druhy kávy: americano, cappuccino, macchiato, latte a flat white. V dvojpákovej verzii Vám umožňujú pripraviť až štyri šálky kávy súčasne, čo výrazne urýchľuje spracovanie a vykonávanie niekoľko objednávok súčasne. Kávovary tohto typu sú o niečo drahšie než automatické kávovary a ich používanie často vyžaduje ďalšie školenie v prevádzke.
Automatické kávovary sú výhodným a praktickým zariadením s mlynčekom, nádobou na vodu a kávou. Niektoré automatické kávovary majú displej, ktorý vám umožní nastaviť optimálny pomer kávy alebo hrubosť mletia zŕn. O niečo drahšie modely majú systém na spenenie mlieka. Automatické kávovary zaisťujú rýchlu prípravu kávy prakticky v akomkoľvek štýle, avšak jej kvalita je o niečo nižšia než kvalita kávy z tlakového kávovaru s manuálnou obsluhou. Používanie automatických zariadení je veľmi ľahké, ale vyžaduje častejšie čistenie. Kávovar tohto typu bude najlepšie fungovať v malej kaviarni, reštaurácii, cukrárni, miestnej krčmičke a hotely, najmä pokiaľ sa raňajky podávajú v tzv. švédskych stoloch, s plnou samoobsluhou.
Pred konečným výberom zariadenia na prípravu kávy je treba zvážiť parametre, ktoré majú významný dopad na konečnú kvalitu podávaného nápoja. Pokiaľ sa rozhodneme pre pákový kávovar, jedným z najdôležitejších parametrov je tlak. Vyberte si zariadenie, ktoré poskytuje tlak v rozmedzí 15-19 bar. Krátky kontakt vody s mletým zrnom zaručuje najvyššiu kvalitu extrakcie pri zachovaní všetkých chutí a vôní. Ďalším dôležitým parametrom je počet šálok pripravených naraz. Pokiaľ disponujeme väčším a populárnym podnikom s množstvom zákazníkov, výber je jasný – dvojpákový kávovar pre profesionálov.
Vo veľkých, prosperujúcich reštauráciách stojí za to poskytnúť zákazníkom kávu najvyššej kvality. Dezert po výbornom obede s vynikajúcou kávou zvyšuje spokojnosť každého zákazníka. Preto stojí za to vybrať si značkový jednopákový kávovar alebo automatický kávovar s najlepšími technickými a funkčnými parametrami. Jedným z najdôležitejších kritérií, okrem ceny zariadenia, je počet káv podávaných za jeden deň. V reštaurácii, kde sa káva neobjavuje v hlavnej roli a počet objednaných káv nepresahuje 20 denne, by malo byť optimálne jedno riešenie z dvoch navrhnutých vyššie. Stojí za zváženie, že pákové kávovary majú zaujímavejší design a môžu byť skutočnou ozdobou barového priestoru v reštaurácii.
Kávovary pre kaviarne sú o niečo zložitejšou voľbou. Pokiaľ však prevádzkujete skutočnú kaviareň a počet objednaných káv je medzi 20 a 50 šálok denne, vyplatí sa investovať do pákového kávovaru (jedno alebo dvojpákový) alebo do kávovaru na prekvapkávanú kávu. Prelievaná káva má svoj okruh fanúšikov. Prekvapkávač kávy Vám umožňuje pripraviť veľké množstvo kávy v relatívne krátkej dobe. Je však treba si uvedomiť, že chuť prekvapkávajúcej kávy vždy závisí na kvalite pražených kávových zŕn, takže by ste mali používať rovnaký osvedčený typ. Pokiaľ denné množstvo kávy presiahne 50, je najlepšie zvoliť značkový pákový kávovar s dvoma alebo troma výstupy.
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.