Cena bez DPH: 1,46€
Cena s DPH: 1,75€
Dostupnosť: 14 dní
Množstvo na sklade: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 8,50€
V košíku

Ak máte otázku, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.sk Naša zákaznícka zóna je Vám k dispozícii od pondelka do piatku od 8:00 - 16:00
Informácie:
dĺžka 80 mm
šírka 15 mm
výška 132 mm
váha: 0.01 kg
EAN kód: 5904816014259

Pektoenzým, 10 g | BROWIN, 401400 - Popis:

- Jednoduchšie lisovanie štiav - pektoenzým uvoľňuje štruktúru ovocia
- Prídavok pektoenzýmu - uľahčuje následné čírenie vína po kvasení.
- Efektívne - 10 ml balenia vystačí na cca 50 kg ovocia.
- Uzatvárateľná fľaštička - umožňuje skladovanie prípravku a neskoršie využitie nespotrebovaných zvyškov.
- Jednoduché použitie - rozmiešajte v 100 ml vody, nalejte na ovocie podľa návodu na obale, premiešajte a odstavte.

Domáce vinárstvo: Lisovanie štiav na stuhnutie a zníženie viskozity tekutiny, čo napomáha číreniu, a lisovanie štiav na nápoje nebolo nikdy tak jednoduché! Pectoenzým je enzýmový prípravok, ktorý uľahčuje extrakciu šťavy z ovocia uvoľnením jeho štruktúry, čo tiež podporuje dobré čírenie tekutiny v neskorších fázach. Jedno 10ml balenie vystačí na cca 50 kg ovocia - nemusíte však použiť celé balenie naraz! Výhodou tohto výrobku je totiž to, že si pri skladovaní pri izbovej teplote udržuje konštantnú aktivitu pre použitie po celú dobu svojej trvanlivosti, čo uľahčuje výhodné balenie, tj uzatvárateľná fľaštička. Použitie pektoenzýmu je veľmi jednoduché a výsledky predčia vaše očakávania! Vychutnajte si plné a aromatické víno s priezračnou farbou a využite ovocie na 100% bez toho, aby ste plytvali cennou šťavou, ktorú obsahuje! Pektoenzým rozkladá pektín obsiahnutý v ovocí, čím znižuje viskozitu tekutiny a má pozitívny vplyv na proces čírenia po kvasení.

Spôsob použitia:
Rozdrvené ovocie zalejte malým množstvom vody (1-2 l na 10 kg ovocia) pri teplote 40 °C pre bobuľoviny a 80 °C pre jablká, hrušky, slivky, dule. Hneď ako teplota ovocnej hmoty klesne na 40 °C, pridajte pektoenzým zriedený v 100 ml vody s izbovou teplotou. Všetko dôkladne premiešame a necháme pod pokrievkou na chladnom mieste 9-15 h. Po tejto dobe šťavu vylisujeme.

Zloženie:
pektolytický enzým
Pektoenzým, 10 g | BROWIN, 401400 - Recenzie:
Len zákazníci, ktorí si daný tovar zakúpili môžu pridať recenziu.
Pektoenzým, 10 g | BROWIN, 401400 - Vrátenie a reklamácia:

V prípade, že zakúpený tovar vám z akéhokoľvek dôvodu nebude vyhovovať, ako spotrebiteľ ho môžete vrátiť do 14 dní odo dňa zakúpenia. Vrátenie tovaru sa riadi článkom 5. našich obchodných podmienok. Doporučujeme vyplniť formulár, ktorý je možné stiahnuť na nižšie uvedenom odkaze a zaslať ho spolu s tovarom na našu prevádzkovú adresu. Výmena tovaru za iný je rovnako možná. Doporučujeme sa pred odstúpením alebo výmenou dohodnúť s našim obchodným oddelením. V prípade reklamácie tovaru vyplňte reklamačný formulár, ktorý je pod odkazem nižšie.

Reklamačný formulár

Formulář pro odstoupení od smlouvy