-
Ručný lis na hamburgery o priemere 12 cm | HENDI, 513026
bez DPH: s DPH: -
Fólia do lisu na hamburgery | HENDI, 282120
bez DPH: s DPH: -
Lis na hamburgery 130 mm, 320x250x300 mm | HENDI, 282113
bez DPH: s DPH: -
Lis na hamburgery FW200, 320x175x415 mm | BARTSCHER, 370236
bez DPH: s DPH: -
Lis na mäso z hliníka, priemer 100 mm | CONTACTO, 1355/100
bez DPH: s DPH: -
Lis na mäso z hliníka, priemer 125 mm | CONTACTO, 1355/125
bez DPH: s DPH: -
Lis KT-ALP | KONETEOLLISUUS OY, 5410840
bez DPH: s DPH:
Lisy na mäso
(48)Všetky kategórie v sekcii Lisy na mäso
Burger sa rýchlo stal ikonou americkej kuchyne a po druhej svetovej vojne sa jeho obľuba začala zvyšovať po celom svete vďaka rozšíreniu medzinárodných reťazcov rýchleho občerstvenia. Dnes už burger nie je len symbolom rýchleho občerstvenia, ale aj základom gurmánskej kuchyne, ktorý sa podáva v luxusných reštauračných zariadeniach s vynikajúcimi prílohami.
Mäso na burgre musí mať správny tvar a štruktúru, aby sa pri vyprážaní nerozpadalo. K takému naklepaniu a zjemneniu hovädzieho alebo bravčového mäsa je ideálny lis na mäso, ktorý sa hojne používa v profesionálnych reštauráciách i domácich kuchyniach a zlepšuje prácu kuchárov po celom svete. Prezrite si sekáčky a lisy na mäso, ktoré sú k dispozícii v našej ponuke, a vyberte si príslušenstvo, ktoré bude vyhovovať vášmu podniku!
Lisy na mäso na veľtrhu Gastromania
V našej ponuke nájdete široký výber lisov na mäso, s ktorými môžete pripraviť šťavnaté porcie mäsa na hamburgery. Pripravili sme pre vás široký sortiment výrobkov podpísaných značkami výrobcov známych v odbore, ako sú okrem iného Hendi alebo Contacto. Tieto kuchynské stroje sú účinné a vybavené ergonomickými rukoväťami, ktoré uľahčujú tvarovanie mäsa. Vďaka špeciálnym povrchovým úpravám sa mäso nelepí na povrch lisu. To tiež výrazne uľahčuje každodenné čistenie. Ponúkame lisy na mäso s rôznymi priemermi, ktoré umožňujú nastavenie viacerých hrúbok.
Ako vybrať správny lis na mäso?
Výber toho správneho lisu na hamburgery na cateringové účely má zásadný význam pre efektivitu vašej prevádzky a kvalitu podávaných pokrmov. Zamerajte sa na:
- materiál konštrukcie - zvoľte lis z nerezovej ocele, ktorá je odolná, ľahko sa čistí a je odolná proti korózii. Niektoré lisy na mäso môžu byť vyrobené z kvalitného hliníka, ktorý je ľahký, ale napriek tomu pevný. Také výrobky sa budú dobre hodiť na tvarovanie mäsových placiek v reštauráciách a baroch, kde sú hamburgery skôr doplnkom jedálneho lístka než hlavnou položkou menu,
- nastaviteľnosť – lis na mäso by mal umožňovať ľahké nastavenie hrúbky hamburgerov, aby vyhovoval rôznym potrebám prípravy a preferenciám zákazníkov. Niektoré lisy ponúkajú možnosť nastavenia priemeru hamburgerov, čo je užitočné, pokiaľ chcete vytvárať hamburgery rôznych veľkostí,
- efektivita - vyberte si lis na mäso, ktorý dokáže rýchlo a efektívne vytvarovať viac hamburgerov, aby bolo možné zvládnuť aj veľké objednávky v špičke. Pokiaľ vlastníte podnik s veľkou prevádzkou, zvážte poloautomatický alebo automatický lis, ktorý proces tvarovania urýchli,
- jednoduché používanie – lis na mäso by sa mal ľahko používať aj pri dlhodobom používaní, rovnako ako každé vybavenie kuchyne. Ergonomický dizajn zaistí pohodlie a minimalizuje únavu. Vyberte si model s minimom dielov na čistenie alebo taký, ktorý je možné ľahko rozobrať a umyť v umývačke riadu,
- dalšie funkcie - teflónové vložky alebo iné nepriľnavé materiály uľahčujú tvarovanie hamburgerov a ich vyberanie z lisu. Niektoré lisy majú rôzne formy, ktoré môžu hamburgerom dať jedinečný dizajn alebo logo.
Prečo používať lis na mäso?
Lis na mäso zaisťuje rovnomernosť a správnu konzistenciu pri príprave pokrmov. Zaisťuje, že každý hamburger má rovnaký tvar, hrúbku aj hmotnosť. To nielenže vyzerá na tanieri esteticky, ale taktiež umožňuje kontrolu porcií. To je dôležité okrem iného pre riadenie nákladov na potraviny a pre to, aby zákazníci dostali presne to, čo očakávajú. Rovnomerne tvarované mäso sa tiež ľahšie pripravuje - vyprážanie je možné lepšie kontrolovať.
Ďalšou výhodou je úspora času a zvýšenie efektivity v kuchyni. Lis na mäso umožňuje rýchle vytvarovanie veľkého množstva porcií mäsa. To je dôležité najmä v období veľkého vyťaženia. Automatizácia tohto procesu skracuje čas potrebný na prípravu pokrmov, čo sa prejaví v čakaní zákazníkov na ich objednávky a zvyšuje sa vyťaženosť kuchyne. Vďaka tomu sa personál môže sústrediť na iné úlohy.
Použitie lisu na mäso má taktiež vplyv na konzistenciu a štruktúru hamburgerov. Rovnomerný tlak zaisťuje správne zhutnenie mäsa, takže sa placky pri vyprážaní nerozpadajú. Tým je zaistená lepšia štruktúra hamburgerov. Možnosť nastaviť hrúbku placiek navyše umožňuje prispôsobiť výrobok individuálnym preferenciám zákazníkov.