Všetky kategórie v sekcii Kotleciarky

V širokej ponuke kotletovačiek pre gastronómiu výrazne vynikajú stroje značky Hendi. Vďaka relatívne malým rozmerom sú kotletovačky Hendi mimoriadne účinné a zároveň praktické, ľahko udržiavateľné a spoľahlivé. Sú skvelou voľbou pre bary, jedálne, reštaurácie , mäsiarstvo alebo menšie stravovacie a spracovateľské prevádzky. Elektrický sekáčik Hendi šetrí čas aj pracovnú silu a zvyšuje kvalitu výrobkov. Ide o investíciu, ktorá sa mnohonásobne vráti.

Kuchynské stroje Hendi sú jednou z najčastejších volieb pre profesionálnu gastronómiu - značka kombinuje robustnosť, inovácie a cenovo výhodné produkty a poskytuje plnú technickú podporu.

Čítať viac >

Prečo elektrická kotletovačka Hendi?

  • Maximálna kapacita - až 800 kotliet za hodinu. Kotletovačky Hendi sa vyznačujú vysokými otáčkami zmäkčovacích nožov (pri niektorých modeloch až 75 otáčok za minútu) a obvykle majú motor chladený vstavaným ventilátorom. Aj pri základných typoch pre menšie prevádzky dosahuje kapacita zariadenia viac ako 400 kusov za hodinu.
  • Pohodlná a efektivna manipulácia. Elektrické kotletovačky Hendi sa vyznačujú maximálnou veľkosťou porcie: až 250 mm na šírku. Súčasne produkujú kotlety s veľkosťou až 160 mm (x 30 mm). Doba manipulácie so zariadením sa tak skracuje na minimum. Toto vybavenie kuchyne je obvykle vybavené stabilnými gumovými nožičkami alebo držadlami na prenášanie: práca s ním je pohodlná.
  • Jednoduché čistenie. Hendi používa múdre prvky, ako sú špeciálne "hrebene" v sekáčikoch, ktoré zabraňujú namotávaniu mäsa na vojne noža. Všetky časti, ktoré prichádzajú do styku s potravinami, je možné ľahko vybrať a vyčistiť. Tieto vlastnosti výrobku výrazne uľahčujú prácu, najmä v tých prevádzkach, kde je kotletovačka Hendi používaná denne.
  • Odolnosť materiálov: nerezová oceľ a pevný plast. Spoločnosť Hendi obvykle vyrába konštrukciu kotletovačiek z ocele alebo pevného plastu (používa však iba nože z nerezovej ocele). Nože a povrch z nerezovej ocele sú odolné proti pretlačeniu, poškriabaniu a teplu - ide o riešenie, ktoré vydrží roky a je určené pre intenzívne každodenné používanie.
  • Široký výber príslušenstva. Ku kotletovačke sa hodí mnoho užitočného značkového príslušenstva (obvykle nie je súčasťou dodávky). Nástavec na krehčenie hovädzieho, bravčového alebo hydinového mäsa, či mäsa rozšíri vybavenie vašej cateringovej kuchyne - a ponuku vášho podniku. Ku kotletovačke môžete dokúpiť aj hnetacie valce.

Pre koho bola kotletovačka Hendi vyrobená?

Kotletovačka Hendi na naklepávanie mäsa výrazne šetrí energiu a čas zamestnancov pri jednoduchých, ale nezabudnuteľných úkonoch. Je príkladom toho, ako moderné gastronomické stroje automatizujú prácu a zvyšujú efektivitu prevádzky. Ak v súčasnej dobe vynakladáte leví podiel svojich zdrojov na spracovanie mäsa, môžete tento čas získať späť a venovať ho iným, dôležitejším úlohám – rozvíjať svoje podnikanie. Vďaka kotletovačke na mäso môžete taktiež rýchlo zvýšiť efektivitu svojho podnikania a rozšíriť svoju ponuku, čím získate konkurenčnú výhodu.

Kotletovačky Hendi sa používajú predovšetkým v baroch, reštauráciách a jedálňach, ale aj v menších tržniciach, mäsiarstvach a spracovateľských závodoch.

Čím sa kotletovačky Hendi odlišujú od ostatných značiek?

Značka Hendi je jednou z najznámejších v gastronómii - na trhu pôsobí už od roku 1934. Za desiatky rokov si získala dôveru svojich zákazníkov vďaka kombinácii spoľahlivosti a odolnosti zariadení s technickou podporou. Pri svojich výrobkoch uplatňuje rad inovácií, ktoré sa premietajú do efektivity a praktickosti - pohodlia pri používaní.

Naša spoločnosť je oficiálnym partnerom a distribútorom značky Hendi Food Service Equipment. Nájdete tu široký sortiment vybavenia a príslušenstva Hendi, aby ste mohli pohodlne skompletizovať vybavenie svojich prevádzok na jednom mieste. Radi Vám poradíme a pomôžeme!