Všetky kategórie v sekcii Kotleciarky

V profesionálnej kuchyni sa nemožno zaobísť bez niektorých úkonov, medzi ktoré patrí napríklad zmäkčovanie a porciovanie mäsa. Hoci to zaberie veľa času a vyžaduje si to len malú zručnosť, je to zodpovedné za kvalitu pokrmov. Môžete však zabiť dve muchy jednou ranou - pomocou kotletovačky na mäso.

S ohľadom na veľké gastronomické prevádzky a závody sme sortiment našej predajne doplnili o profesionálne elektrické kotletovačky s výkonom až 800 kotliet za hodinu. Kotletovačky nenarušujú štruktúru mäsa a nezbavujú ho prirodzené šťavy. Vyrábajú dokonalé kotlety, kúsky alebo steaky v krátkom čase a takmer bez údržby.

U nás nájdete steakery, príslušenstvo aj zostavy nožov pre rôzne druhy mäsa, s ktorými sa Vaše varenie posunie na ešte vyššiu úroveň.

Čítať viac >

Elektrické kotletovačky - prispôsobte vybavenie svojim potrebám!

Krájacie stroje z našej ponuky sú profesionálne stroje pre gastronómiu, ktoré sa používajú okrem iného vo veľkých reštauráciách, hoteloch, cateringových spoločnostiach, mäsiarstvach, na trhoch alebo v mäsokombinátoch. Všetky sa používajú na porciovanie a krehčenie mäsa, ktoré sa postupne smaží, pečie, dusí, griluje alebo marinuje a vákuovo balí - predovšetkým kotlety, bifteky alebo steaky.

Každá profesionálna gastronomická kotletovačka na mäso má však iné parametre, vlastnosti a funkcie, takže zariadenie prispôsobíte presne potrebám svojej prevádzky.

  • Elektrické a ručné kotletovačky. Kotletovačky pre gastronómiu sú väčšinou elektrické stroje. Ručné gastro kotletovačka je vhodnejšie pre malé cateringové a domáce kuchyne. Pre veľké kuchyne a mäsiarstvo odporúčame elektrický stroj na naklepanie mäsa na kotlety s celkovým výkonom aspoň 0,35 alebo 0,75 kW (najvyšší výkon).
  • Kapacita stroja na naklepávanie mäsa. Elektrická kotletovačka s výkonom 0,35-0,37 kW pripraví až 400-500 kotliet alebo kúskov za hodinu. Kotletovačka s výkonom vyšším ako 0,75 kW - už dvakrát toľko. Medzi oboma kategóriami zariadení však existujú značné rozdiely, pokiaľ ide o veľkosť a cenu, preto je vhodné čo najpresnejšie odhadnúť súčasné a budúce požiadavky na vybavenie kuchyne.
  • Rozmery a hrúbka kotliet. Okrem toho venujte pozornosť rozmerom a maximálnej vstupnej hrúbke mäsa (optimálne aspoň 25 cm). Profesionálna kotletovačka na bravčové kotlety obvykle vyrába bravčové kotlety s maximálnou dĺžkou 16 cm a hrúbkou 3 cm, takže bude dobre fungovať takmer v každom stravovacom zariadení, ktoré podáva štandardné porcie.

Kotletovačky, steakery, nožové zostavy - profesionálna kuchyňa s Gastromaniou

Stroj na zmäkčovanie mäsa na kotlety môže byť samostatným zariadením alebo môže mať podobu modulu pre mlynček na mäso – také riešenie šetrí veľa miesta. Pokiaľ servírujete viac než len bravčové kotlety, pozrite sa na rôzne typy nástavcov pre stroj na kosenie, napríklad na shoarme alebo hydinové mäso. Ešte viac tak zautomatizujete prácu vo svojej kuchyni. Tým, ktorí hľadajú univerzálne vybavenie, naopak odporúčame steakery. Kotletovačka na steaky spracováva akýkoľvek druh mäsa a je navyše určená pre nepretržitú prevádzku.

České aj slovenské reštaurácie vybavujeme už niekoľko rokov a dobre vieme, aká dôležitá je v profesionálnom stravovaní spoľahlivosť zariadenia a pracovný komfort. Preto každá kotletovačka v našej ponuke pochádza od osvedčenej značky, vrátane Hendi, Ma-Ga alebo Bartscher. Jedná sa o špičkové kuchynské stroje z nerezovej ocele s odnímateľnými a ľahko čistiteľnými dielmi a šikovnými riešeniami, ako sú "hrebene", ktoré zabraňujú namotávaniu mäsa na hriadele.

Elektrické kotletovačky - získajte v kuchyni čas na to najdôležitejšie

Profesionálne kuchynské vybavenie pre gastronómiu zvyšuje kvalitu a efektivitu časovo a pracovne náročných procesov, ktoré nemožno eliminovať. Pokiaľ celodennú prácu niekoľkých ľudí zvládne stroj za niekoľko hodín, získate späť firemné zdroje - čas, energiu, kreativitu tímu na dôležitejšie úlohy. Napríklad optimalizáciu zásobovania, dolaďovania a vytvárania nových originálnych receptúr, alebo rozmaznávania zákazníkov. Zvyšujete tým kvalitu svojho stravovacieho zariadenia a to láka zákazníkov a zároveň prináša zisky.

Kotletovačka, zmäkčovač mäsa, steakov - nevyhnutný, alebo len užitočný?

Stroje na kotlety sa v gastronómii bežne používajú, ale nie každá prevádzkareň ich nutne musí mať - najmä na začiatku. Odporúčame ich predovšetkým obchodom, prevádzkam a tým kuchyniam, ktoré denne alebo často pripravujú veľké množstvo kotliet, steakov alebo biftekov. V takom prípade sa investícia vráti počas krátkej doby a stroj na kotlety generuje veľkú návratnosť v podobe úspory času a pracovnej sily.

Na druhú stranu si môžete zaobstarať o niečo menej výkonné zariadenie za relatívne nízku cenu a vďaka nemu zvýšiť možnosti svojej kuchyne - a získať tak konkurenčnú výhodu. Radi Vám poradíme, neváhajte nás kontaktovať!