váha | 10 kg |
---|---|
cena za: | kus |
Horká čokoláda 48%, 10 kg balenie, CHD-R9489-86A je dezertná čokoláda s 48% kakaa. Je skvelá pre polievanie dezertov a tort, na prípravu horúcej čokolády pripravenej v mlieku alebo vo vode, do čokoládových fontán a ďalších cukrárskych výrobkov.
Čokoládové tyčinky na pečenie, 8 cm, 44% kakaa, okolo 500 ks, 1,6 kg balenie, CHD-BB-508BY-357, sú vyrobené zo 100% horkej čokolády. Tyčinky sú vhodné na pečenie a kombinujú v sebe intenzívnu chuť čokolády a pohodlie pri pečení. Stačí ich len zavinúť do cesta.
Ako chutia? Ide o kvalitné belgickú horkú čokoládu, ktorá je bohatá na vysokopercentný kakao s výraznou chuťou.
Aká je ich štruktúra? V rúre počas pečenia sa rozpustí ako maslo a po vychladnutí získavajú späť svoju krehkosť. Také sú čokoládové tyčinky na pečenie Cacao Barry®. Ich špeciálna receptúra obsahuje menej kakaového masla, vďaka čomu sú odolné voči teplotám v rúre až do 200 ° C.
Zaviňte je do cesta a zapečte a Vašim zákazníkom budú určite chutiť. Balenie s hmotnosťou 1,6 kg obsahuje približne 500 ks tyčiniek.
Do úschovne
Belgická horká čokoláda 54,5% Callets ™, 1 kg balenie, 811-E4-U71, je jednou z pôvodných receptúr Octaafa Callebaut, ktorá sa stala kultovou receptúrou čokolád Callebaut, preslávenú po celom svete. Rovnako ako všetky výrobky, Finest Belgian Chocolate je vyrobená z našej hlavnej zmesi Wieze. Praženie celých bôbov zaručuje bohatú chuť kakaa a jemné ovocné tóny. Perfektne sa hodí pre širokú škálu ingrediencií a je vhodná pre všetky využitia, od cukroviniek až po sušienky, omáčky a nápoje. Zakaždým skvelé výsledky! Jednička šéfkuchárov bude fungovať v každej situácii. Aby sme získali dokonale harmonickú a bohatú chuť, miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Vanilka, sladké drievko, mäta, fenikel, kardamóm, Raki – anízová pálenka, portské, pivo Kriek Bellevue, Guinness, Grenadínach, makadamové orechy, olivový olej.
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: pre stredné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochucovanie. Ideálne pre produkty, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre produkty, ako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický krém a tvaroh, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče.
*Pekárske výrobky: k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, pekárenský krém (krémový koláč, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzliny a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Biela karamelová čokoláda- kuvertúra Zephyr Caramel™ 35%, 5kg balenie – CHK-N35ZECA-E4-U70 s vynikajúcou tekutosťou má skutočnú mliečnu karamelovú chuť a fascinujúce slané tóny pripomínajúce slávny “caramel au beurre salé”.
Doporučené aplikácie:
Do úschovne
Krém na plnenie, Biela čokoláda Crema W2, 5 kg vedro FMW-R1435-651 – naplňte svojich croissantov, veterníkov a koláčov ikonickou chuťou bielej čokolády Callebaut® W2! Táto vynikajúca krémová náplň bola vytvorená z vyskúšaných a osvedčených kvalitných surovín pre remeselníkov a cukrárov, ktorí hľadajú bohatú a uspokojivú chuť so stabilnou štruktúrou. Crema je úplne nový rad ponúkajúci dekadentné, ľahko použiteľné čokoládové náplne ideálne na roztieranie, striekanie, vstrekovanie, ochucovanie, plnenie a zdobenie v širokej škále aplikácií po pečení. Okrem toho sú náplne Crema bezlepkové, vegánske, bez farbív, umelých aróm a sóje!
Výplne ponúkajú:
Do úschovne
Krém na pečenie s orieškovou príchuťou aj farbou Nocciola, 10 kg – N05-OH40-T06 je hladký a zmyselný krém na pečenie s orieškovou príchuťou. Krém Creme dell ‘Artigiane Nocciola je jemná náplň s orechovou chuťou a veľmi jemnou konzistenciou, určená na rožteky, croissanty a koláče. Tento krém na pečenie ľahko vydrží počas pečenia pri teplotách do 200 ° C a je ideálna pre plnenie dánskeho pečiva, košíčkov, rožtekov, houstiček a mnohých iných výrobkov. Po upečení si krém Creme dell ‘Artigiane Nocciola zachováva jemnosť a mäkkosť. Netvrdne ani nevysychá. Aplikácia je jednoduchá: krém by mal byť pred aplikáciou zmäkčený zahriatím. Creme dell’Artigiano možno tiež použiť ako glazúru na koláče a sladké občerstvenie. Po zahriatí na 40 ° C a nanesenie na cesto rýchlo tuhne, ale zachováva si jemnú a hladkú textúru a poskytuje skvelý chuťový zážitok. Creme dell ‘Artigiane Nocciola vďačí za svoju úžasnú chuť a textúru jedinečnému zloženiu založenému na lieskových orieškoch a rastlinných tukoch bez obsahu uhľohydrátov.
Do úschovne
Horká čokoláda 55%, 10 kg balenie, CHD-Q11PL-86A je dezertná čokoláda s 55% kakaa a krémovou konzistenciou a intenzívnou, sladkastou, vanilkovou arómou. Je skvelá pre polievanie dezertov a tort, do čokoládových fontán, na prípravu horúcej čokolády, na prípravu náplní do praliniek a ďalších cukrárskych výrobkov.
Do úschovne
Mliečna čokoláda 33%, 10 kg balenie, CHM-T92941-86A je mliečna čokoláda s 33% kakaa a krémovou konzistenciou a intenzívnou, sladkastou, vanilkovo-mliečnou arómou. Je skvelá pre polievanie dezertov a tort, do čokoládových fontán, na prípravu horúcej čokolády, na prípravu náplní do praliniek a ďalších cukrárskych výrobkov.
Do úschovne
Biela čokoláda 28%, 2,5 kg balenie, CHW-R28-557 je biela čokoláda s 28% kakaa a vyváženou chuťou. Je skvelá pre polievanie dezertov a tort, do čokoládových fontán, na prípravu horúcej čokolády, na prípravu náplní do praliniek a ďalších cukrárskych výrobkov.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.