váha | 10 kg |
---|---|
cena za: | kus |
Horká čokoláda 48%, 10 kg balenie, CHD-R9489-86A je dezertná čokoláda s 48% kakaa. Je skvelá pre polievanie dezertov a tort, na prípravu horúcej čokolády pripravenej v mlieku alebo vo vode, do čokoládových fontán a ďalších cukrárskych výrobkov.
Kakaovo-orechová náplň Inyectar, 10 kg balenie, FNN-S94INYEC-838 je tmavá náplň s kakaovo-orechovou príchuťou, ktorá je veľmi tekutá a možno ju aplikovať priamo do upečených výrobkov. Skvele sa hodí na cukrárske zdobenie.
Do úschovne
Horká čokoláda – kuvertura – Madirofolo 65%, 1 kg balenie – CHD-Q65MADN-E1-U68 o vysokej tekutosti. Na severe Madagaskaru sa nachádza plantáž Madirofolo, ktorá je obklopená tamarindovými stromy, ktoré dodávajú kakaovým bôbom jedinečnú ovocnú chuť. Čokoláda je veľmi tmavá a kyslastá, s vysokým obsahom kakaa. Je tiež veľmi horká a obsahuje v sebe citrusovú arómu.
Odporúčané kombinácie: vanilka, korenené sušienky, šafran, ružový grapefruit, limetka, kalamansi, sherry pedro Ximenes, karamel, višňový ocot, biely čínsky čaj
Odporúčané použitie: polevy, pralinky, tabuľky čokolády
Do úschovne
Biela poleva Made, mäkká, 5 kg balenie, FNW-P69MALE-D80 je veľmi kvalitný poleva z bielej čokolády, ktorá je vhodná na okamžité použitie.
Do úschovne
Belgická mliečna čokoláda 40,7% Callets ™, 2,5 kg balenie, 841-E4-U71 je mliečna čokoláda s intenzívnou kakaovou príchuťou a minimálnym obsahom kakaa 40,7%. Táto čokoláda má intenzitu chuti charakteristickú pre tmavú čokoládu a zároveň silné tóny smotany a karamelu. Vyznačuje sa štandardné tekutosťou a jej použitie je veľmi univerzálny.
Do úschovne
Orechová náplň do praliniek s karamelizovaným cukrom – 49,5% lieskových orechov, 5 kg PRA-CLAS-T14 je vyrobená z 50% lieskových orechov a 50% cukru. K výrobe tradičnej pasty Callebaut® sa používajú iba vybrané lieskové orechy najvyššej kvality z plantáží v Španielsku, Taliansku alebo Turecku. Orechy sú zozbierané a skladované po dobu max. 12 hodín pred pražením a karamelizáciou, aby bola zachovaná ich prirodzená, jemná a ovocná chuť. Môžete očakávať intenzívnu karamelovú chuť s tónmi praženia a ovocia. Hladká pasta je ideálna ako chuťový základ pre cukrárov, pekárov, čokolatiéry a šéfkuchára. Môže byť zmiešaná s čokoládou na vytvorenie lahodnej náplne pre tvarované pralinky, tyčinky a čokoládové tabuľky. Naviac je jedinečná ako doplnok ku zmrzline, krémom a penám.
Do úschovne
Horká čokoláda 55%, 10 kg balenie, CHD-Q11PL-86A je dezertná čokoláda s 55% kakaa a krémovou konzistenciou a intenzívnou, sladkastou, vanilkovou arómou. Je skvelá pre polievanie dezertov a tort, do čokoládových fontán, na prípravu horúcej čokolády, na prípravu náplní do praliniek a ďalších cukrárskych výrobkov.
Do úschovne
Mliečna čokoláda 33%, 10 kg balenie, CHM-T92941-86A je mliečna čokoláda s 33% kakaa a krémovou konzistenciou a intenzívnou, sladkastou, vanilkovo-mliečnou arómou. Je skvelá pre polievanie dezertov a tort, do čokoládových fontán, na prípravu horúcej čokolády, na prípravu náplní do praliniek a ďalších cukrárskych výrobkov.
Do úschovne
Biela čokoláda 28%, 2,5 kg balenie, CHW-R28-557 je biela čokoláda s 28% kakaa a vyváženou chuťou. Je skvelá pre polievanie dezertov a tort, do čokoládových fontán, na prípravu horúcej čokolády, na prípravu náplní do praliniek a ďalších cukrárskych výrobkov.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.