váha | 10 kg |
---|---|
cena za: | kus |
Horká čokoláda 48%, 10 kg balenie, CHD-R9489-86A je dezertná čokoláda s 48% kakaa. Je skvelá pre polievanie dezertov a tort, na prípravu horúcej čokolády pripravenej v mlieku alebo vo vode, do čokoládových fontán a ďalších cukrárskych výrobkov.
Španielska horká čokoláda Natra 56%, 20 kg balenie, dropsy je vyrobená z niekoľkých ingrediencií, ktoré sú starostlivo namiešané z vyvážených, poctivých surovín a to vo vysokej kvalite, vďaka ktorým dochádza k vzniku horkej čokolády s intenzívnou chuťou. Klasická španielska horká čokoláda s plnou a intenzívnou chuťou, ktorá vyniká intenzívnou kakaovou chuťou s pikantnou kyslosťou. Obsahuje 31% kakaového masla. Je vhodná na temperovanie, kedy vďaka tvorbe vzniknutých kryštálov dochádza k vzniku požadovaného lesku, napríklad počas tvorby praliniek. Čokoláda je formovaná do takzvaných Drops, vďaka čomu je ju veľmi ľahké temperovať, a to bez možnej straty chutí (horkosť, sladkosť), textúry (pevnosť, ale kompaktnosť). Vďaka 2 kvapkám, je vhodná napríklad na výrobu poliev.
Do úschovne
Kakaové maslo vo forme prášku Mycryo, 0,6 kg balenie NCB-HD706-E0-W44 je 100% čisté kakaové maslo vo forme veľmi jemného prášku. Mycryo ™ je 100% prírodné ingrediencie: čistý prášok z kakaového masla. Toto je skutočná revolúcia v temperovanie. Pridanie púhych 2% Mycryo ™ do rozpustenej čokolády ľahko zaistí stabilný kryštály potrebné na výrobu dokonalej předkrystalizované čokolády. Pridanie kakaového masla navyše dodá čokoláde väčší lesk a lepšiu lámavosť. Mycryo ™ je tiež rastlinný tuk ideálne pre smaženie a grilovanie. Znáša teplotu vyprážanie lepšie ako maslo alebo oleja. Nepáli sa. Mycryo ™ navyše podčiarkuje prirodzenú vôňu aj tých najjemnejších ingrediencií, ako sú mušle a Štrasburská paštéta. Jednoducho obaľte zeleninu, mäso, ryby alebo hydinu v Mycryo ™ a smažte ich na rozpálenej panvici alebo grilujte na rozpálenom grile. Mycryo ™ možno tiež miešať s bylinkami alebo korením.
Do úschovne
Horká čokoláda do čokoládovej fontány, 56,9%, 2,5 kg balenie – CHD-N811FOUNE4-U71 má vysoký obsah kakaa a vysoký obsah kakaového masla. Dezertné čokoláda pre čokoládové fontány – ideálne pre namáčanie ovocie, drobného pečiva, marshmallow – každý si ju zamiluje. Tento recept je nabitý intenzívny, hlbokú čokoládovou príchuťou – bohatú na kakao a s krásnou, vyváženou sladkostí. Okrem toho Callebaut® pridal do čokoládových fontán viac masla, ktoré im udržia tekutosť po dlhšiu dobu.
Do úschovne
Krém na plnenie, 12% lieskových orieškov Crema Nocciola, 10 kg vedierko FNN-S1235-T06 je vysoko kvalitná krémová náplň vytvorená špeciálne pre remeselných pekárov a cukrárov. Táto nová náplň sa skladá z 12% čerstvo pražených lieskových orieškov, ktoré sa lúpu niekoľko minút pred pečením, aby sa uvoľnila ich čistá, prírodná chuť. V kombinácii s 9% čokoládou Callebaut® má náplň ovocnejšiu, sviežu a ľahko praženú chuť lieskových orieškov. Crema je úplne nový rad výrobkov, ktorý ponúka dekadentné, ľahko použiteľné čokoládové náplne ideálne na roztieranie, striekanie, vstrekovanie, ochucovanie, plnenie a zdobenie v širokej škále aplikácií po pečení. Navyše je výrobok bezlepkový, bez farbív, umelých aróm a sóje!
Krémy ponúkajú:
Do úschovne
Čokoládové kôstky na pečenie veľkosť L – veľké, 48%, 10 kg balenie – VH-9401-01B sú kôstky na pečenie z horkej čokolády. Ak chcete vylepšiť stredne veľké pečivo, ako sú muffiny, koláče a brownies, o lahodnú čokoládovú chuť, môžete sa spoľahnúť na stredne veľké čokoládové kôstky na pečenie Callebaut®. Sú ideálne pre pečivo vyžadujúce kratšiu až strednú dobu pečenia a počas pečenia sa nerozpúšťajú. Ako chutia? Lahodne intenzívny belgická tmavá čokoláda. Vďaka špeciálnej receptúre s nižším obsahom kakaového masla sú však odolné voči teplotám v peci do 200 ° C a nepripaľujú sa. Kôstky vždy odporúčame pridať na konci miesenie cesta a krátko ich spojiť s cestom. Tým sa zabráni sfarbenie cesta a kôstky sa nerozpustí. Počet kôstok na 1 kg – cca 6000-7000 ks.
Do úschovne
Horká čokoláda 55%, 10 kg balenie, CHD-Q11PL-86A je dezertná čokoláda s 55% kakaa a krémovou konzistenciou a intenzívnou, sladkastou, vanilkovou arómou. Je skvelá pre polievanie dezertov a tort, do čokoládových fontán, na prípravu horúcej čokolády, na prípravu náplní do praliniek a ďalších cukrárskych výrobkov.
Do úschovne
Mliečna čokoláda 33%, 10 kg balenie, CHM-T92941-86A je mliečna čokoláda s 33% kakaa a krémovou konzistenciou a intenzívnou, sladkastou, vanilkovo-mliečnou arómou. Je skvelá pre polievanie dezertov a tort, do čokoládových fontán, na prípravu horúcej čokolády, na prípravu náplní do praliniek a ďalších cukrárskych výrobkov.
Do úschovne
Biela čokoláda 28%, 2,5 kg balenie, CHW-R28-557 je biela čokoláda s 28% kakaa a vyváženou chuťou. Je skvelá pre polievanie dezertov a tort, do čokoládových fontán, na prípravu horúcej čokolády, na prípravu náplní do praliniek a ďalších cukrárskych výrobkov.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.