váha | 1.5 kg |
---|---|
cena za: | kus |
Švajčiarska biela čokoládová kuvertura White Nuit Blanche 37%, balenie 1,5 kg, CHW-N153NUBLE6-Z71 je čisto biela kuvertura, ktorá v sebe kombinuje chuť švajčiarskeho mlieka a smotany so špeciálne spracovaným kakaovým maslom, čo tejto kuverture dodáva jedinečnú krémovosť a sladkosť a výrazne vanilkovú arómu. Má nízky obsah cukru. Je ideálna pre tvorbu dekorácií. Zvlášť sa odporúča kombinovať túto čokoládu s najčernejšou čokoládou na trhu Black Zabye. Obsah kakaového masla 39,3%.
Dekoračná poleva Deco Melts 250 g, ružová F25125 vyrábaná holandskou spoločnosťou FunCakes, špecializujúca sa na výrobu zmesi na pečenie tort a dezertov a farebných dekoratívnych predmetov pre profesionálnych cukrárov a pekárov.
FunCakes Deco Melts (poleva v Drops na rozpustenie) ponúka mnoho dekoratívnych možností! Toto je jedna z najkomplexnejších skupín produktov FunCakes. Môžete rozpustiť malé kúsky a dať im akýkoľvek tvar vo forme, ktorú si vyberiete. Môžete si vyrobiť ozdoby na bábovky alebo pralinky, ale môžete z nich tiež vyrábať lízanky a sladkosti. Je rovnako populárne medzi skúsenými cukrármi i amatérmi a tiež medzi najmladšími pomocníkmi v kuchyni. Keď roztavený produkt trochu stvrdne, nebojte sa a jednoducho ho znova zahrejte! FunCakes Deco Melts sú k dispozícii v mnohých farbách a príchutiach. Deco Melts nie sú pravá čokoláda, ale chutia ako biela čokoláda. Produkt je vyrobený v tvare kvapiek, takže sa ľahko dávkuje – vďaka tomu nikdy nepripravíte príliš veľa produktu a ušetríte tak peniaze. Deco Melts sú ideálne pre výrobu cukroviniek a dezertov s polevou. Do roztopenej polevy Deco Melts možno tiež namáčať muffiny alebo sladkosti.
Vzhľadom k teplotným rozdielom sa môže poleva Deco Melts počas prepravy a skladovania roztaviť – produkt je možné aj naďalej používať. Niekedy sa k Vám nemusí dostať v pôvodnom tvare drobných kvapôčok.
Použitie:
Príprava: Vložte kvapky do vhodnej misky a rozpustite ich v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli (v mikrovlnnej rúre kvapky rozpustite pri maximálnom výkone 500 W). Každú chvíľu (15-20 sekúnd) dobre premiešajte. Prestaňte zahrievať, keď sú kvapky takmer úplne roztavené (malé kúsky budú stále viditeľné). Pokračujte v miešaní, kým sa kvapky úplne nerozpustia a glazúra nie je hladká. Spracujte podľa potreby. Pre stvrdnutie glazúry vložte produkt do chladničky (10-15 minút). Pre získanie redšej polevy môžete pridať niekoľko kvapiek rastlinného oleja. FunCakes Deco Melts – Natural White obsahuje iba prírodné farbivá. Neobsahuje E171 (látka stiahnuté z predaja vo Francúzsku).
Obsah: 250 gramov
Zloženie: cukor, hydrogenovaný rastlinný tuk (z palmových jadier), sušené mlieko (odstredené), farbivá: E153, emulgátor: E492, E472c, aróma. Alergény sú zobrazené tučne. Tento produkt má certifikáciu Halal.
Skladujte na suchom a tmavom mieste pri teplote 16 ° C – 22 ° C.
Do úschovne
Čokoládové tyčinky na pečenie, 38 cm, 45,3%, 5 kg balenie – TB-154-38-308, sú vyrobené zo 100% tmavej čokolády. Tieto extra dlhé tyčinky na pečenie kombinujú intenzívnu čokoládovú príchuť s maximálne pohodlným postupom pre zapekanie. Stačí ich zabaliť do cesta a potom ich nakrájať na kúsky požadovanej veľkosti. Ako chutia? Intenzívne belgická tmavá čokoláda – bohatá na kakao, so silnou chuťou. Aká je ich textúra? V rúre sa taví ako maslo a po vychladnutí produktov získavajú späť svoju krehkosť. To je to, čo môžete očakávať od tyčiniek na pečenie Callebaut®. Ich špeciálna receptúra obsahuje menej kakaového masla, vďaka čomu sú odolné voči teplotám v rúre až do 200 ° C a nepřiplaují sa. Zabaľte ich a zapekajte a vaši zákazníci ich budú milovať. Dĺžka 370-390 mm / šírka 7-9 mm. Balenie 5 kg obsahuje asi 300 tyčiniek.
Do úschovne
Belgická horká čokoláda kuvertura Sao Thome 70% Callets ™, 2,5 kg balenie, SAOTHOME-E4-U70 je vyrobená z odrôd kakaových bôbov Amelonado z ostrova Svätý Tomáš. V roku 1822 boli Svätý Tomáš a Princov ostrov prvými africkými ostrovy, ktoré dovážali kakao z Brazílie – preto im boli dané názvy “čokoládové ostrovy”. Dodnes sa na ostrove nachádza niekoľko priamych potomkov pôvodných juhoamerických rastlín Forastero, ktoré poskytujú veľmi kvalitné boby. Callebaut® Sao Thoma má veľmi intenzívne a komplexná chuť, bohatú na pražené kakao s množstvom osviežujúcich ovocných tónov: marhúľ, červeného ovocia, citrusov a dokonca aj čajové arómu. São Thoma je skvelé pre vychutnávanie chuti pravej čokolády. Naši kuchári odporúčajú kombinovať túto čokoládu s ovocím so strednou až vysokou kyslosťou a sladkostí. Mierne horké prísady, ako sú vlašské orechy alebo jemná káva a korenia, ako je sečuánske korenie, ktoré pôsobia na jazyk, tiež vytvárajú krásne harmónie. Vďaka svojej štandardnej tekutosti môže byť Sao Thome použitá v širokej škále aplikácií: formovanie, polievanie, ganache, ochucovanie krémov a pien do koláčov atď. Perfektná chuť dodávajínboby Sao Thoma, odroda Amelonado (Forastero).
Odporúčané kombinácie:
*Sečuánske korenie, tymián, kardamóm, čučoriedka, limetka, maracuja, pomaranč, banán, citrón, grappa, karamel, vlašské orechy, balzamikový ocot, syr čedar, kozí syr, brazílska káva, papua ng – guatemala, káva blue Mountine.
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), príchuť. Ideálne pre výrobky, ako sú karamelky, orechové polevy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, hľuzovky.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je bavorský krém, krémy a krémy, anglický krém a tvaroh, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, sušienky a koláče.
*Pekárenské výrobky. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, vdolky, krémy na pečenie (na koláče, dánske koláče a koláče).
Do úschovne
Španielska horká čokoláda Natra 61,1 % bez cukru, 1 kg balenie, dropsy je vyrobená z niekoľkých ingrediencií, ktoré sú starostlivo namiešané z vyvážených, poctivých surovín a to vo vysokej kvalite, vďaka ktorým dochádza k vzniku horkej čokolády s intenzívnou chuťou. Čokoláda je vyrobená bez pridania klasického cukru, ten je nahradený maltitolom. Čokoláda je s nízkym obsahom kalórií a tiež má nízky glykemický index. Táto čokoláda tiež obsahuje oproti klasickej horkej čokolády viac diétnej vlákniny, vďaka čomu stimuluje činnosť čriev a tiež znižuje vzniku zubného kazu. Obsahuje 37,9% kakaového masla. Je vhodná na temperovaním, kedy vďaka tvorbe vzniknutých kryštálový dochádza k vzniku požadovaného lesku, napríklad počas tvorby praliniek. Čokoláda je formovaná do takzvaných dropsov, vďaka čomu je ju veľmi ľahké temperovať, a to bez možnej straty chutí (horkosť, sladkosť), textúry (pevnosť, ale kompaktnosť). Vďaka 3 kvapkám, je vhodná napríklad na výrobu poliev.
Do úschovne
Zmes na čokoládovú zmrzlinu Choco Gelato Nero, 1,6 kg balenie, MXD-ICE52-V99 je výrobok pripravený na použitie na prípravu pravých talianskych čokoládových zmrzlín s veľmi intenzívnou čokoládovou príchuťou a sýto čiernou farbou. ChocoGelato Nero je pripravený na použitie na prípravu zmrzliny s pravou belgickou čokoládou. Obsahuje veľmi horkú čokoládu a čierny kakaový prášok, čo vám umožní vytvoriť čokoládovú zmrzlinu s výnimočne intenzívne bohatou čokoládovou chuťou a veľmi tmavou farbou. ChocoGelato Nero poskytuje maximálne pohodlie pri používaní, bez toho aby došlo k úbytku chuti. Vďaka úplnému zloženiu stačí zmiešať s horúcou vodou a vložiť do zmrzlinového stroja.
Do úschovne
Švajčiarska horká čokoládová kuvertura Black Zabuye 83%, balenie 1,5 kg je najtmavšia čokoláda ponúkaná na trhu, ktorá poskytne maximálne množstvo kreativity a možnosť tvorby čokoládových výrobkov. Jej farba úplne zodpovedá jej chuti: ľahko kyslastá, horká chuť s jemným zakončením. Čierna kuvertura Black Zabuye je ideálna na tvorbu praliniek, dezertov, tort, petits fours, verrines a ďalších drobných cukroviek a sladkých výrobkov. Je špeciálne určená na čokoládovú tvorbu v kombinácii s tou najbelšou čokoládou na trhu: White Nuit Blanche. Obsah kakaového masla je 44%.
Do úschovne
Švajčiarska mliečna čokoládová kuvertura Milk Claire 33%, balenie 5 kg, CHM-P007CLARE6-Z72 je unikátna alpská čokoláda, ktorá nesie titul “Najlepšia mliečna kuvertura na svete” vďaka Akadémii Maestri Pasticceri Italiani. Kombinuje v sebe chuť švajčiarskeho mlieka s jemnou karamelovou arómou a sladu, má jemnú a delikátnu štruktúru. Jemne sa rozplývajúca čokoláda s delikátnou konzistenciou obsahuje tiež prírodnú vanilku. Obsah kakaového masla je 31%.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.