Automat na šľahačku PRIMA 2 je kvalitné zariadenie vyrobené talianskou firmou TELME, ktoré je vhodné pre malé a stredne veľké gastronomické zariadenia. Zariadenie udržuje smotanu pri teplote 4°C v chladiacej vnútornej nádrži. Smotana je stlačovaná v oválnom bubne s rotujúcim karbónovým valcom. Rotačné čerpadlá šľahačkovače spracovávajú jemnú alebo hustú smotanu na získanie požadovaného typu šľahačky. Použité konštrukčné riešenia automatu zaručuje kvalitné našľahanie šľahačky a vznik stabilnej a pevnej peny šľahačky. Priehľadné veko umožňuje stále kontrolovať množstvo smotany v nádrži. Vyberateľná, nepriamo chladená nádrž s objemom 2 litre udržuje smotanu v dokonalých podmienkach, bez toho aby došlo k vzniku tuku. Počas výrobného procesu je možnosť zariadenia kedykoľvek pozastaviť, ľahko sa umýva a odpovedá potrebám hygieny. Výkon: 100 l/hod. Výrobca zaisťuje zhodu výrobku s nariadením EP a Rady (ES) č. 1993/2004 o materiáloch a výrobkoch schválených pre styk s potravinami.
Do úschovne
Výrobník točenej zmrzliny SOFTGEL 320 P, je kvalitní výrobok talianskej firmy TELME. Zariadenie má tlakové čerpadlá, ktoré prevzdušňujú ľadovú zmes, vďaka ktorým zvýši objem zmrzliny. Vyrába jedinečnú krémovú zmrzlinu a jogurty. Hotová zmrzlina je uchovávaná v teplote 4 °C v nádobách s objemom 2×7 litrov a je pripravená k okamžitému výdaju. Údržba je ľahká a rýchla a odpovedá potrebnej hygiene, čerpadlá sa oplachujú tlakom vody a preto nie je potreba ich každý deň vyťahovať a špeciálne čistiť. Je možno dokúpiť k zariadeniu i vozík. Výrobca zaisťuje zhodu výrobku s nariadením EP a Rady (ES) č. 1935/2004 o materiáloch a výrobkoch schválených pre styk s potravinami.
Do úschovne
Automat na šľahačku pre profesionálov BETA 5 vyrobený talianskou firmou TELME je kvalitné zariadenie s tichým chodom. Zariadenie zaisťuje výrobu kvalitnej šľahačky. Má elektronické ovládanie, teplotný indikátor a kontroluje dávkovanie množstva šľahačky. Šľahačka môže byť dávkovaná nepretržitým vypúšťaním alebo na porcie za pomocou stisnutí tlačidla. Automat umožňuje dávkovať zakaždým identické množstvo šľahačky s pevnou štruktúrou. Priehľadné veko poskytuje vizuálnu kontrolu množstva smotany v nádrži. Vyberateľná nádrž na smotanu o objeme 5 l uľahčuje umývanie a zabezpečuje dostatočnú hygienu. Výkon: 100 l/hod. Výrobca zaisťuje zhodu výrobku s nariadením EP a Rady (ES) č. 1993/2004 o materiáloch a výrobkoch schválených pre styk s potravinami.
Do úschovne
Automat na šľahačku PRIMA52 je kvalitné zariadenie vyrobené talianskou firmou TELME, ktoré je vhodné pre malé a stredne veľké gastronomické zariadenia. Zariadenie udržuje smotanu pri teplote 4°C v chladiacej vnútornej nádrži. Smotana je stlačovaná v oválnom bubne s rotujúcim karbónovým valcom. Rotačné čerpadlá šľahačkovače spracovávajú jemnú alebo hustú smotanu na získanie požadovaného typu šľahačky. Použité konštrukčné riešenia automatu zaručuje kvalitné našľahanie šľahačky a vznik stabilnej a pevnej peny šľahačky. Priehľadné veko umožňuje stále kontrolovať množstvo smotany v nádrži. Vyberateľná, nepriamo chladená nádrž s objemom 5 litrov udržuje smotanu v dokonalých podmienkach, bez toho aby došlo k vzniku tuku. Počas výrobného procesu je možnosť zariadenia kedykoľvek pozastaviť, ľahko sa umýva a odpovedá potrebám hygieny. Výkon: 100 l/hod. Výrobca zaisťuje zhodu výrobku s nariadením EP a Rady (ES) č. 1993/2004 o materiáloch a výrobkoch schválených pre styk s potravinami.ä
Do úschovne
Zariadenie na výrobu zmrzliny a sorbetov s elektro – mechanickým ovládaním POKER, je kvalitný výrobok od talianskej firmy TELME. Zariadenie má praktické rozmery, vďaka ktorým je vhodný k použitiu i v malých gastro zariadeniach – 50×56×40 cm o váhe 60 kg. Vnútri sa nachádza bubon, ktorý sa ľahko ovláda a premiešava, zamrazuje a šľahá zmrzlinu: ramená nadnáša zmes smerom hore a potom vďaka gravitácii voľne spadne dole, vďaka čomu dôjde k rovnomernému premiešaniu a zmrazeniu. Vďaka termomechanizácii vzniká krémová zmrzlina. Výrobník točenej zmrzliny Telme Poker 10 je schopený zmraziť 1 až 2 litre zmesi o váhe 1,2 až 2,3 kg počas 10 – 15 minút. Vyrobí až 10l zmrzliny za hodinu. Zariadenie funguje na jednofázový prúd a jeho údržba je ľahká. Je ideálne na výrobu zmrzliny do menších reštaurácií, cukrární alebo hotelov. Výrobca zaisťuje zhodu výrobku s nariadením EP a Rady (ES) č. 1935/2004 o materiáloch a výrobkoch schválených pre styk s potravinami.
Do úschovne
Viacúčelový robot RIBOT T30 vyrobený talianskou firmou TELME je kvalitné zariadenie, vhodné do pekární, cukrární, zmrzlinární a tiež hotelov, reštaurácií a menších výrobní. Robot je vhodný na miešanie, mixovanie, šľahanie, drvenie, ohrievanie, varenie, pasterizovanie, chladenie alebo zamrazovanie. Jednoduchá konštrukcia robota vykonáva všetky procesy v jedinom bubne o objeme 30 l, ktorý sa dá doplniť v priebehu pracovného procesu. Zariadenie je možno programovať na teploty od -15°C do +110°C a dĺžku programu do 1 do 999 minút pomocou 5 palcového, farebného, dotykového LCD displeje v českom jazyku. Výška otáčok je od 10 do 500 otč/min s možnosťou zmeny smeru. Robot má tiež 100 automatických alebo ručných programov, ktoré je možno nastaviť a naprogramovať podľa vlastnej potreby a vlastní sprchovú hadicu, ktorá uľahčuje čistenie. Jednotlivé časti stroja sa ľahko rozoberajú a umývajú. Je chladený vodou.
Použití robotu Telme Ribot T 30:
Výrobca zaisťuje zhodu výrobku s nariadením EP a Rady (ES) č. 1935/2004 o materiáloch a výrobkoch schválených pre styk s potravinami. Pri zakúpení každého výrobku Ribot T 30 je v cene zahrnutá i montáž a školenie od nášho povereného technológa. Je možné tiež stroj požičať na vyskúšanie, či organizovanie výstav alebo školení priamo v priestoroch výrobca.
Do úschovne
Viacúčelový robot RIBOT 18 vyrobený talianskou firmou TELME je kvalitné zariadenie, vhodné do pekární, cukrární, zmrzlinární a tiež hotelov, reštaurácií a menších výrobní. Robot je vhodný na miešanie, mixovanie, šľahanie, drvenie, ohrievanie, varenie, pasterizovanie, chladenie alebo zamrazovanie. Jednoduchá konštrukcia robota vykonáva všetky procesy v jedinom bubne o objeme 18 l, ktorý sa dá doplniť v priebehu pracovného procesu. Zariadenie je možno programovať na teploty od -15°C do +110°C a dĺžku programu do 1 do 999 minút pomocou 5 palcového, farebného, dotykového LCD displeje v českom jazyku. Výška otáčok je od 10 do 500 otč/min s možnosťou zmeny smeru. Robot má tiež 100 automatických alebo ručných programov, ktoré je možno nastaviť a naprogramovať podľa vlastnej potreby a vlastní sprchovú hadicu, ktorá uľahčuje čistenie. Jednotlivé časti stroja sa ľahko rozoberajú a umývajú.
Použití robotu Telme Ribot T 18:
Výrobca zaisťuje zhodu výrobku s nariadením EP a Rady (ES) č. 1935/2004 o materiáloch a výrobkoch schválených pre styk s potravinami. Pri zakúpení každého výrobku Ribot T 18 je v cene zahrnutá i montáž a školenie od nášho povereného technológa. Je možné tiež stroj požičať na vyskúšanie, či organizovanie výstav alebo školení priamo v priestoroch výrobca.
Do úschovne
Pastér na zmrzlinu Evopasto 60, je kvalitný výrobok od talianskej firmy TELME. Pastér je ohrievaný pomocou kvapalného média, ktorý je bezpečný pre potravinársku výrobu. Zariadenie má priehľadné veko z polykarbonátu, ktoré umožňuje vizuálnu kontrolu a je možné kedykoľvek počas cyklu veko otvoriť a pridať suroviny. Pastér je navyše vybavený vypúšťacím kohútikom, ktorý sa ľahko čistí a zaisťuje tak dostatočnú hygienu – ventil je možno rozobrať bez použitia ďalších nástrojov. Vďaka odkvapkávača pod kohútikom zostane podlaha čistá. Bubon je vyrobený z nerezovej ocele a garantuje vysokú pevnosť. Zaoblené rohy bubna uľahčujú čistenie. Pastér na zmrzlinu Telme Evopasto 60 obsahuje miešadlo, ktoré kvalitne premieša zmes. Proces ohrievania je od 60 do 90 ºC. Proces chladenia je od 20 do 0 ºC. Pastér automaticky zvolí dobu ohrevu podľa zvolenej teploty pasterizácie. Počas jedného cyklu je prístroj schopný pasterizovať 30 až 60 l zmesi. Doba trvania jedného cyklu je 100 – 120 minút. Výrobca zaisťuje zhodu výrobku s nariadením EP a Rady (ES) č. 1935/2004 o materiáloch a výrobkoch schválených pre styk s potravinami.
Do úschovne
Pastér na zmrzlinu Evopasto 120, je kvalitný výrobok od talianskej firmy TELME. Pastér je ohrievaný pomocou kvapalného média, ktorý je bezpečný pre potravinársku výrobu. Zariadenie má priehľadné veko z polykarbonátu, ktoré umožňuje vizuálnu kontrolu a je možné kedykoľvek počas cyklu veko otvoriť a pridať suroviny. Pastér je navyše vybavený vypúšťacím kohútikom, ktorý sa ľahko čistí a zaisťuje tak dostatočnú hygienu – ventil je možno rozobrať bez použitia ďalších nástrojov. Vďaka odkvapkávača pod kohútikom zostane podlaha čistá. Bubon je vyrobený z nerezovej ocele a garantuje vysokú pevnosť. Zaoblené rohy bubna uľahčujú čistenie. Pastér na zmrzlinu Telme Evopasto 120 obsahuje miešadlo, ktoré kvalitne premieša zmes. Proces ohrievania je od 60 do 90 ºC. Proces chladenia je od 20 do 0 ºC. Pastér automaticky zvolí dobu ohrevu podľa zvolenej teploty pasterizácie. Počas jedného cyklu je prístroj schopný pasterizovať 60 až 120 l zmesi. Doba trvania jedného cyklu je 100 – 120 minút. Výrobca zaisťuje zhodu výrobku s nariadením EP a Rady (ES) č. 1935/2004 o materiáloch a výrobkoch schválených pre styk s potravinami.
Do úschovne
Výrobník kopčekovej zmrzliny a sorbetov Ecogel T 30-90 je kvalitný mraziaci systém od talianskej firmy Telme, určený pre cukrárne a zmrzlinárne. Ide o zariadenie pre náročných zákazníkov. Štandardná výbava obsahuje:
Zariadenie Ecogel T 30-90 má priehľadný kryt z polykarbonátu, ktorý umožňuje vizuálnu kontrolu a kedykoľvek počas cyklu doplňovať prísady. Zariadenie má tiež mraziaci bubon s miešadlom, ktoré vymieša zmes vertikálne hore. Celý bubon zmes priebežne chladí. Teplota v bubne počas procesu chladenia udržuje rovnakú konzistenciu nehľadiac na rôznorodosť miešanej zmesi. Možnosť kontroly času vedie k výrobe kvalitnej zmrzliny s požadovanou hustotou. Zmrzlina je už pár minút po dokončení cyklu pripravená k okamžitému vydávaniu. Optimálneho výsledku dosiahne zariadenie tiež tým, že sa zmení smer otáčania miešadiel a zvýši sa rýchlosť. Výrobník kopčekovej zmrzliny VBF Telme Ecogel T 30-90 je schopený zmraziť 4 až 11 litrov zmesi o váhe 4,5 až 13 kg počas 6 až 12 minút. Vyrobí až 90 l zmrzliny za hodinu Výrobca zaisťuje zhodu výrobku s nariadením EP a Rady (ES) č. 1935/2004 o materiáloch a výrobkoch schválených pre styk s potravinami. Pri zakúpení akéhokoľvek výrobku Ecogel T 30-90 je v cene zahrnuté i profesionálne školenie prevedené naším technológom. Je tiež možno prístroj požičať na vyskúšanie.
Do úschovne
Výrobník kopčekovej zmrzliny a sorbetov Pratica 42-60, 400V je kvalitný mraziaci systém od talianskej firmy Telme, určený pre cukrárne a zmrzlinárne. Prístroj funguje pod napätím 400V. Má priehľadný kryt z polykarbonátu, ktorý umožňuje vizuálnu kontrolu a kedykoľvek počas výrobného cyklu doplňovať prísady. Zariadenie má tiež mraziaci bubon s miešadlom, ktoré našľaháva zmes. Celý bubon zmes priebežne chladí. Teplota v bubne počas procesu chladenia udržuje rovnakú konzistenciu. Možnosť kontroly času jednotlivého cyklu vedie k výrobe kvalitnej zmrzliny s požadovanou hustotou. Zmrzlina je už pár minút po dokončení cyklu pripravená k okamžitému vydávaniu. Optimálneho výsledku produktu dosiahne zariadenie tiež tým, že sa zmení smer otáčania miešadiel a zvýši sa rýchlosť. Výrobník kopčekovej zmrzliny VBF Telme Pratica 42-60 je schopený zmraziť 4 až 8 litrov zmesi o váhe 4,5 až 9 kg počas cyklu trvajúceho 8 až 12 minút. Vyrobí až 60 l zmrzliny za hodinu. výrobku s nariadením EP a Rady (ES) č. 1935/2004 o materiáloch a výrobkoch schválených pre styk s potravinami.
Do úschovne
Výrobník kopčekovej zmrzliny a sorbetov Profigel 50-70 je výkonný mraziaci systém, vyrobený talianskou firmou Telme, vhodný do cukrární. Zariadenie funguje pod napätím 400V. Vďaka horizontálne uloženej nádobe o priemere 310 mm je schopený vyprodukovať väčšie množstvo krémovej zmrzliny o vysokej kvalite a šetrí zároveň energiu až o 40% oproti iným mraziacim systémom. Zariadenie má elektronicky riadenie nerezové miešadlo s vymeniteľnými škrabkami umožňujúci lepšie miešanie i chladenie celej zmesi. Tiež obsahuje odtokový otvor s ochrannou mriežkou. Zmrzlina je po ukončení procesu pripravená k okamžitému predaju a nádobu môžte potom ľahko a rýchlo vyprázdniť a vyčistiť. Zariadenie má tiež kolieska na jednoduchú prepravu, 11 navolených programov a 3 programy pre vlastné nastavenie (vo všetkých programoch je možno nastaviť rýchlosť otáčok). Časovo riadené cykly sú ideálne pre dosiahnutie dokonalej štruktúry a konzistencie zmrzliny a sorbetov a cyklus, ktorý je riadený teplotou sa používa na ich konzerváciu. Výrobník kopčekovej zmrzliny HBF Telme Profigel 50-70 je schopený zmraziť 5 až 12 litrov zmesi o váhe 3,5 až 11 kg počas časového cyklu 8 až 12 minút. Vyrobí až 70 l zmrzliny za hodinu. Stroj sa veľmi ľahko používa, čistí a udržuje. Výrobca zaisťuje zhodu výrobku s nariadením EP a Rady (ES) č. 1935/2004 o materiáloch a výrobkoch schválených pre styk s potravinami.
Do úschovne
Výrobník kopčekovej zmrzliny a sorbetov Profigel 70-100 je výkonný mraziaci systém, vyrobený talianskou firmou Telme, vhodný do cukrární. Zariadenie funguje pod napätím 400V. Vďaka horizontálne uloženej nádobe o priemere 310 mm je schopený vyprodukovať väčšie množstvo krémovej zmrzliny o vysokej kvalite a šetrí zároveň energiu až o 40% oproti iným mraziacim systémom. Zariadenie má elektronicky riadenie nerezové miešadlo s vymeniteľnými škrabkami umožňujúci lepšie miešanie i chladenie celej zmesi. Tiež obsahuje odtokový otvor s ochrannou mriežkou. Zmrzlina je po ukončení procesu pripravená k okamžitému predaju a nádobu môžte potom ľahko a rýchlo vyprázdniť a vyčistiť. Zariadenie má tiež kolieska na jednoduchú prepravu, 11 navolených programov a 3 programy pre vlastné nastavenie (vo všetkých programoch je možno nastaviť rýchlosť otáčok). Časovo riadené cykly sú ideálne pre dosiahnutie dokonalej štruktúry a konzistencie zmrzliny a sorbetov a cyklus, ktorý je riadený teplotou sa používa na ich konzerváciu. Výrobník kopčekovej zmrzliny HBF Telme Profigel 70-100 je schopený zmraziť 4 až 15 litrov zmesi o váhe 4,5 až 16 kg počas časového cyklu 5 až 12 minút. Vyrobí až 100 l zmrzliny za hodinu. Stroj sa veľmi ľahko používa, čistí a udržuje. Výrobca zaisťuje zhodu výrobku s nariadením EP a Rady (ES) č. 1935/2004 o materiáloch a výrobkoch schválených pre styk s potravinami.
Do úschovne
Profesionálne viacúčelové zariadenie Cremagel 5, vyrobené talianskou firmou TELME, je kvalitný stroj vhodný do cukrární, zmrzlinární alebo profesionálnych gastronomických zariadení. Mieša, mixuje, zmrazuje a udržuje teplotu surovín potrebných k výrobe štiav, omáčok, krémov, sladkých pien, poliev, zmrzlín a sorbetov. Okrem toho, chladenie po skončení procesu pasterizácie neumožňuje rozvoj baktérií, chladí tzv. šokovým chladením, čo zachová farbu, organoleptické vlastnosti a nutričné hodnoty produktu. Tiež konzervuje stálou teplotou rôzne produkty a zmrazuje pripravenú zmrzlinu, sorbety i ľadovú drž a to všetko v súlade s normami stanovenými pre úpravu a skladovanie potravín. Nepriamy ohrev za pomoci kvapalného média je vhodný pri práci s potravinami. Regulácia teploty a tepelné spracovanie prebieha v jednom bubne, ktorý poskytuje maximálnu hygienu. Prístroj má vertikálny bubon, ktorý sa ľahko plní, poskytuje vizuálnu kontrolu a je možnosť kedykoľvek počas pracovného procesu pridať potrebné suroviny. Súčasťou zariadenia je i miešadlo so škrabkami. Zariadenie má tiež automatickú funkciu zvolenú posledného cyklu a opakovaný cyklu v prípade výpadku prúdu. Zariadenie na varenie krémov Telme Cremagel 5 je schopné chladiť a ohrievať 1 až 5 litrov produktu o váhe 1,2 až 5 kg počas cyklu trvajúceho 15 až 30 minút. Je chladený vzduchom. Výrobca zaisťuje zhodu výrobku s nariadením EP a Rady (ES) č. 1935/2004 o materiáloch a výrobkoch schválených pre styk s potravinami.
Do úschovne
Výrobník zmrzliny so vstavaným pastérom Profigel Combi 10+10, je výrobok vysokej kvality od talianskej firmy TELME vhodný do cukrární, zmrzlinární a profesionálnych gastronomických zariadení. Zariadenie má vstavanú pasterizačnú nádobu s priamym odtokom do mraziacej nádrže. To umožňuje miešať a pasterizovať prísady, ako sú: mlieko, smotana, sušené mlieko, ovocie, cukor, dextróza, vajcia, emulgátory, stabilizátory atď., ktoré sú potrebné k príprave zmrzliny, sorbetov, ľadovej drte, a ďalších cukrárskych a gastronomických produktov. V priebehu zahrievania rozpúšťa tuky i čokoládu, čím zabraňuje vzniku baktérií. Výrobník zmrzliny so vstavaným pastérom Telme HBF Combi 10+10 je ideálny na výrobu zmrzliny so zvláštnou receptúrou, napr.: pridaním čokolády rôznych druhov: biela, mliečna, horká apod. Je schopený zmraziť či pasterizovať 3 až 10 litrov zmesi o váhe 3,5 až 11 kg počas cyklu trvajúceho 10 až 15 minút. Vyrobí až 50 l zmesi za hodinu. Prístroj možno tiež použiť na zmrazovanie, pasterizáciu či chladenie iných produktov, ktoré sa používajú v profesionálnej gastronómii, napr.: ľadová drť. Výrobca zaisťuje zhodu výrobku s nariadením EP a Rady (ES) č. 1935/2004 o materiáloch a výrobkoch schválených pre styk s potravinami. Pri zakúpení akéhokoľvek výrobku Profigel HBF Combi 10+10 je v cene zahrnuté i profesionálne zaškolenie naším technológom. Je možno tiež výrobok požičať na vyskúšanie.
Do úschovne
Viacúčelový robot RIBOT 10 vyrobený talianskou firmou TELME je kvalitné zariadenie, vhodné do pekární, cukrární, zmrzlinární a tiež hotelov, reštaurácií a menších výrobní. Robot je vhodný na miešanie, mixovanie, šľahanie, drvenie, ohrievanie, varenie, pasterizovanie, chladenie alebo zamrazovanie. Jednoduchá konštrukcia robota vykonáva všetky procesy v jedinom bubne o objeme 10 l, ktorý sa dá doplniť v priebehu pracovného procesu. Zariadenie je možno programovať na teploty od -15°C do +110°C a dĺžku programu do 1 do 999 minút pomocou 5 palcového, farebného, dotykového LCD displeje v českom jazyku. Výška otáčok je od 10 do 500 otč/min s možnosťou zmeny smeru. Robot má tiež 100 automatických alebo ručných programov, ktoré je možno nastaviť a naprogramovať podľa vlastnej potreby a vlastní sprchovú hadicu, ktorá uľahčuje čistenie. Jednotlivé časti stroja sa ľahko rozoberajú a umývajú.
Použití robotu Telme Ribot T 10:
Výrobca zaisťuje zhodu výrobku s nariadením EP a Rady (ES) č. 1935/2004 o materiáloch a výrobkoch schválených pre styk s potravinami. Pri zakúpení každého výrobku Ribot T 10 je v cene zahrnutá i montáž a školenie od nášho povereného technológa. Je možné tiež stroj požičať na vyskúšanie, či organizovanie výstav alebo školení priamo v priestoroch výrobca.
Do úschovne
Profesionálny predajný vozík kopčekovej zmrzliny GELSHOW, je kvalitní výrobok talianskej firmy TELME. Je ideálny na prípravu a predaj zmrzliny v hoteloch, nákupných centrách a ďalších stravovacích zariadeniach. Nepretržitý proces výroby a priebežné zmrazovanie zaručuje čerstvosť zmrzliny. Stroj je z nerezovej ocele, má systém chladenia vodou alebo vzduchom a tri nezávislé 4 litrové mraziace nádoby. Zariadenie má tiež priehľadný kryt s bezpečnostným magnetom, ktorý umožňuje vizuálnu kontrolu a pridávanie ďalších surovín kedykoľvek počas výrobného procesu. Mraziace zariadenie má navyše dva programy s rôznymi teplotami zmrazovania (výroba mliečnej zmrzliny a sorbetov) a nočný režim. Zmrzlina je porciovaná priamo z nádob, ktoré sa rovnako sa ako celé zariadenie ľahko čistia a dezinfikujú. Zariadenie sa tiež ľahko ovláda, teda nie je potreba pri prevoze žiadny kvalifikovaný personál. Výrobca zaisťuje zhodu výrobku s nariadením EP a Rady (ES) č. 1935/2004 o materiáloch a výrobkoch schválených pre styk s potravinami.
Do úschovne
Pastér na zmrzlinu Evopasto 30, je kvalitný výrobok od talianskej firmy TELME. Pastér je ohrievaný pomocou kvapalného média, ktorý je bezpečný pre potravinársku výrobu. Zariadenie má priehľadné veko z polykarbonátu, ktoré umožňuje vizuálnu kontrolu a je možné kedykoľvek počas cyklu veko otvoriť a pridať suroviny. Pastér je navyše vybavený vypúšťacím kohútikom, ktorý sa ľahko čistí a zaisťuje tak dostatočnú hygienu – ventil je možno rozobrať bez použitia ďalších nástrojov. Vďaka odkvapkávača pod kohútikom zostane podlaha čistá. Bubon je vyrobený z nerezovej ocele a garantuje vysokú pevnosť. Zaoblené rohy bubna uľahčujú čistenie. Pastér na zmrzlinu Telme Evopasto 30 obsahuje miešadlo, ktoré kvalitne premieša zmes. Proces ohrievania je od 60 do 90 ºC. Proces chladenia je od 20 do 0 ºC. Pastér automaticky zvolí dobu ohrevu podľa zvolenej teploty pasterizácie. Počas jedného cyklu je prístroj schopný pasterizovať 15 až 30 l zmesi. Doba trvania jedného cyklu je 80 – 120 minút. Výrobca zaisťuje zhodu výrobku s nariadením EP a Rady (ES) č. 1935/2004 o materiáloch a výrobkoch schválených pre styk s potravinami.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 122
+420 734 447 728
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.