Vhodné pre nárezové stroje: 721121, 721124, 721129.
Do úschovne
Nôž na mlynčeku na mäso od firmy HENDI s indexom 282359 je vyrobený z nerezovej ocele. Nôž je vhodný na mlynčeku na mäso Profi Line 12 s indexom 281199. Možno ho umývať v umývačke riadu.
Do úschovne
Mlynček na mäso od firmy HENDI s indexom 282199 s dĺžkou 37 cm, šírkou 22 cm a výškou 44 cm. Slimák je vyrobený z hliníka, kryt, lievik a nádoba na mäso sú vyrobené z nerezovej ocele. Tlačný kolík je vyrobený z polypropylénu. Mlynček má tichý chod, a nie je vhodný k nepretržitej práci. Mlynček je so sitkom s priemerom 7 cm s otvormi s priemerom 0,6 cm, a je vyrobené z nerezovej ocele. Mlynček má protišmykové nôžky. Za hodinu práce je mlynček schopný pomlieť 200 kg mäsa.
Do úschovne
Vhodné pre nárezové stroje: 721222, 721226
Do úschovne
Do úschovne
Sitko do mlynčeka na mäso od firmy HENDI s indexom 282250 s priemerom 7 cm a priemerom otvorov 0,3 cm je vhodný do mlynčeka Profi Line 12 s indexom 282199. Možno ho umývať v umývačke riadu.
Do úschovne
Sitko do mlynčeka na mäso od firmy HENDI s indexom 282243 s priemerom 7 cm a priemerom otvorov 0,45 cm je vhodný do mlynčeka Profi Line 12 s indexom 282199. Možno ho umývať v umývačke riadu.
Do úschovne
Sitko do mlynčeka na mäso od firmy HENDI s indexom 282229 s priemerom 7 cm a priemerom otvorov 0,8 cm je vhodný do mlynčeka Profi Line 12 s indexom 282199. Možno ho umývať v umývačke riadu.
Do úschovne
Stroj na strúhanie parmezánu od firmy HENDI s indexom 226827 s rozmermi 28×25×31 cm je vyrobený z nerezovej ocele. Za hodinu práce je stroj schopný nastrúhať 30 kg suroviny. Funkčné a praktické zariadenie s robustnou konštrukciou, vhodné na použitie v reštauráciách, hoteloch a pizzeria. Perfektný na strúhanie parmezánu a iných tvrdých syrov. Zariadenie je vybavené zbernou nádobou na syr s objemom 1,3 l. Vyrobené v súlade s ES a CE normami.
Do úschovne
Mlynček na mäso MG 510 určený pre menšie gastro prevádzky.
Popis zariadenia:
Do úschovne
Nôž do mlynčeka s katalógovým číslom: 210789.
Do úschovne
Mlynček na mäso, Bartscher 370224 celkovo vyrobený z hliníka s rozmermi 350×205×340 mm. Má integrovaný priestor na uskladňovanie perforovaných kotúčov. Súčasťou sady sú tiež 3 perforované kotúče, 4-ramenný nôž, nástavec na kúsky, nástavec na plnenie klobás a prítlačný lis. Zariadenie dokáže zomlieť 10 kg mäsa za hodinu.
Do úschovne
Štyri náhradné nože na mlynček na mäso 585/008
Do úschovne
Vysoko kvalitné, profesionálne zariadenie určené na mletie mäsa bez kostí a kože. Lievik, telo vyrobené z leštené hliníka. Jednoduchá demontáž – ľahké čistenie. Poistka proti prehriatiu. Tácka vyrobená z nerezovej ocele, lievik na klobásy vyrobený z polypropylénu – v cene. Nôž, závitovkové prevodovka a sitko s otvormi 6 a 8 mm vyrobené z nerezovej ocele. Tlačný kolík vyrobený z polyetylénu. Zariadenie je v súlade s európskymi normami.
Do úschovne
Nôž do nárezového stroja z nerezu, určený do stroja HENDI 12
Do úschovne
Mlynček na mäso. Podstavec vyrobený z anodovaného hliníku a nerezovej ocele. Tácka z nerezovej ocele. Štandardné sitko 5 a 8 mm. Spätný chod pre jednoduchšie otváranie motoru. Zabezpečenie pred preťažením. Stála prevádzka 8 hodín (podľa zaťaženia). Priemer sitka 70 mm. Vkladací otvor z lešteného hliníku. Slimák vyrobený zo špeciálnej zliatiny hliníku.
Do úschovne
Do úschovne
Sitko pre strojček na mäso – priemer 4,5 mm. Určené pre zariadenie: 721221, 721224.
Do úschovne
Pomocou mlynčekov na mäso môžeme dosiahnuť nielen mletie mäsa. Môže sa použiť aj na prípravu napríklad paštét alebo na prípravu mäsových guličiek, talianskych lasagne, mexického burita, amerických hamburgerov, gréckych musaki, tatarákov, ale aj na brúsenie orechov a v neposlednom rade náplne na dezerty. Pre požadovaný brúsny výkon, s potrebnou drsnosťou práce, je potrebné použiť správne vybrané sitá pre brúsky.
V závislosti od požiadaviek na brúsku je potrebné vybrať si ten, ktorý spĺňa dané kritériá, v závislosti od toho, či sa bude používať v domácnostiach alebo v gastronomických zariadeniach. Malé mlynčeky, ako sú manuálne, ako aj elektrické, ktoré sa používajú v domácnostiach, nie sú vhodné na nepretržitú prácu. Ak potrebujete brúsku s výkonom od 50 kg / h, musíte si vybrať profesionálne zariadenie prednostne s výkonom niekoľko stoviek kilogramov za hodinu. Odporúčame zvoliť si kúpu takéhoto zariadenia, ktoré má potrebný hodinový výkon a tiež možnosť ponúkaného príslušenstva. Mlynčeky na mäso sú rozdelené podľa a podľa systému zloženia použitého zariadenia. V štandardnom systéme podnikového typu je zariadenie vybavené nasledovne: slimák, nôž a sito. Rozšírená verzia tohto systému sa tiež označuje ako UNGER 3, navyše tento systém zahŕňa aj sito s obličkovými otvormi, čo výrazne uľahčuje mletie tým, že tento nôž môže nakrájať mäso na menšie kúsky mäsa pred požadovaným mletím, aby bol lepšie mletý. Najrozšírenejšia verzia mlynčeka na mäso sa označuje ako UNGER 5, ktorá sa skladá zo: šneku, sita s obličkovými otvormi, nožom, sitom a ďalej je navyše pridaný ďalší nôž a sito. Mlynček na mäso môžeme rozdeliť na samochladenie (majú chladiaci systém) a zariadenie bez ďalšieho chladenia.
Najväčšie priemyselné mlynčeky na mäso je možné dodatočne vybaviť hydraulickými výťahmi mäsových vozíkov, separátormi na oddelenie zvyškových kostí, chrupavky a šliach od mäsa. Niektoré veľkokapacitné mlyny však umožňujú mletie mrazeného mäsa pri teplote do – 10 C. Objem kontajnerov týchto mlynov sa pohybuje od 300 do 1000 kg, sú tiež vybavené otvorom (krkom) s priemerom od 160 do 250 mm. Profesionálne mlynčeky na mäso používané v mäse sú tiež vybavené možnosťou kontroly rýchlosti. Najnovšie možnosti používané na priemyselné mletie mäsa je zariadenie, ktoré umožňuje drvenie mrazených kúskov a ich mletie súčasne. Toto zariadenie je preto vhodné na lámanie mrazených blokov mäsa do hmotnosti 30 kg a pri teplote do -25 C, po ktorom nasleduje mletie samotného mäsa.
Mlynčeky na mäso to nie je nič iné ako mlynček, ktorý je umiestnený väčšinou na pracovnom povrchu, je to zariadenie, ktoré sa používa hlavne na mletie mäsa. Sú široko používané v gastronomických zariadeniach. Hlavnou prioritou dodávateľov je ponúknuť také veľmi výkonné a presné zariadenia, ktoré sa týkajú najmä brúsenia surovín na požadovanú drsnosť, najmä bez použitia fyzickej sily, ako to bolo v prípade ich predchodcov, a to ručných mlynov.
V našej ponuke nájdete plne vybavené mlynčeky na mäso od rôznych dodávateľov. Medzi týchto dodávateľov patria spoločnosti ako: Hendi, Stalgast alebo RM Gastro. Tieto brúsky od týchto spoločností patria medzi najobľúbenejšie a sú vhodné aj pre profesionálne vybavenie. V našej ponuke nájdete aj menej populárne, alebo skôr žiadané a priemyselné, ktoré majú v nich tiež chladiace zariadenia, aby sa zabránilo prehriatiu zariadenia počas jeho práce. Takéto zariadenia majú veľmi vysoký hodinový výkon, ktorý je pravdepodobnejšie, že ich budú vyžadovať väčšie podniky alebo priamo mäsový priemysel. V prípade akýchkoľvek otázok alebo neistôt neváhajte kontaktovať našich zamestnancov, ktorí vám radi pomôžu s výberom vybavenia podľa vašich požiadaviek.
Naša spoločnosť spolupracuje s rôznymi dodávateľmi, ktorí ponúkajú aj mlynčeky na mäso alebo spoločnosti, ktoré sa špecializujú na dodávku náhradných sitkov pre mlynčeky, moderné aj takmer nové. Ponúkajú tiež náhradné slimáky, nože a mnoho ďalších náhradných dielov, ktoré tvoria mlynček na mäso, ako aj ďalšie gastronomické vybavenie a doplnky. Ak máte záujem o kúpu náhradného dielu, obráťte sa na servisné oddelenie Gastromania.sk, kde vám radi pomôžu a poradia.
Mlynčeky na mäso, rovnako ako všetky zariadenia, sú určené pre gastronomické zariadenia, ale aj pre priemyselné podniky, pokiaľ spĺňajú dané požiadavky z hľadiska výkonnosti. Rovnako ako každé zariadenie, mlyn sa musí čistiť pravidelne a správne, v súlade s pokynmi a v závislosti od požiadaviek na prevádzku. Vďaka pravidelnému čisteniu a kontrole brúsky, ako aj ďalšieho vybavenia je možné zabrániť zraneniam obsluhy. V prípade mlynčekov na mäso je potrebné pravidelne kontrolovať čepeľ noža, ak zistíte poškodenie alebo si všimnete, že nôž nie je ostrý, odporúčame ho vymeniť. Odporúčame tiež pravidelnú servisnú kontrolu, ktorú vykoná osoba vhodná na túto osobu, ak takúto osobu nepoznáte, kontaktujte našich zamestnancov na Gastromania.sk, kde vám s tým radi pomôžu, alebo odpovedať na akékoľvek otázky týkajúce sa akéhokoľvek zariadenia.
Pozrite sa na našu širokú škálu rôznych zariadení a príslušenstva, v prípade otázok alebo pochybností kontaktujte, prosím, náš personál.
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.