váha | 0.4 kg |
---|---|
cena za: | kus |
povrch: | saténový |
náter: | nepriľnavý |
Belgická horká čokoláda 54,5% Callets ™ 0,4 kg balenie balenie, 811-E0-D94, je jednou z pôvodných receptúr Octaafa Callebaut, ktorá sa stala kultovou receptúrou čokolád Callebaut, preslávenú po celom svete. Rovnako ako všetky výrobky, Finest Belgian Chocolate je vyrobená z našej hlavnej zmesi Wieze. Praženie celých bôbov zaručuje bohatú chuť kakaa a jemné ovocné tóny. Perfektne sa hodí pre širokú škálu ingrediencií a je vhodná pre všetky využitia, od cukroviniek až po sušienky, omáčky a nápoje. Zakaždým skvelé výsledky! Jednička šéfkuchárov bude fungovať v každej situácii. Aby sme získali dokonale harmonickú a bohatú chuť, miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Vanilka, sladké drievko, mäta, fenikel, kardamóm, Raki – anízová pálenka, portské, pivo Kriek Bellevue, Guinness, Grenadínach, makadamové orechy, olivový olej.
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochucovanie. Ideálne pre produkty, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre produkty, ako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický krém a tvaroh, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče.
*Pekárske výrobky: k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, krém na pečenie (na torty, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzliny a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Kúsky bielej čokolády 350 g, čokoláda na pečenie F30145 vyrobené holandskou spoločnosťou FunCakes, špecializujúca sa na výrobu zmesi na pečenie tort a dezertov a farebných dekoratívnych predmetov pre profesionálnych cukrárov a pekárov.
Čokoládové kúsky Chocolate Chunks určené ako doplnok ku cupcakes, cookies a tortám! Vďaka svojej receptúre sa čokoláda nerozpúšťa a je vhodná na pečenie. Znáša vysokú teplotu v rúre, a preto ju možno pridať do pripravovaného cesta. Máte radi, keď Vám niečo chrumká vo Vašich cupcakes, cookies alebo tortách? Potom vyskúšajte čokoládové kúsky od FunCakes. Kúsky sú k dispozícii v tmavej, mliečnej a bielej farbe a sú vyrobené z pravej belgickej čokolády! Práca v kuchyni nie je tá najjednoduchšia, takže si vyberte tie najlepšie produkty – každé Vaše pečenie potom bude malým umeleckým dielom! V dôsledku teplotných rozdielov sa môžu kusy počas prepravy a skladovania roztaviť. Stále je možné použiť, majú len mierne zmenený tvar. Postupujte podľa pokynov na obale. Ak hľadáte menšie kúsky čokolády, nájdete ich v našej ponuke ako čokoládové šošovky FunCakes. Sú úplne rovnaké, len o niečo menšie. Vyberte si produkt šitý na mieru Vašim potrebám.
Obsah: 350 gramov.
Príprava: Pred pečením pridajte požadovaný počet kusov priamo do vybraného konečného produktu (napr. Cesto na sušienky).
Zloženie: cukor, kakaová hmota (33%), kakaové maslo (8%), emulgátor: E322 sója), prírodná aróma (vanilka). Alergény sú * tučne . Môže obsahovať stopy *mlieka. Tento produkt má certifikáciu Halal.
Skladujte pri teplote medzi 8 ° C a 20 ° C na suchom mieste v uzavretej nádobe.
Do úschovne
Kakaová hmota, 2,5 kg CM-CAL-E4-U70 je homogénna hmota vyrobená zo 100% čistého kakaa z najkvalitnejších pražených kakaových bôbov. Kakaová hmota je vo forme štandardných kôstok známych z iných produktov Callebaut – táto forma uľahčuje roztopenie a použitie produktu. Kakaová hmota je široko používaná v cukrárstve. 54,5% tuku.
Do úschovne
Dekoračná poleva Deco Melts 1 kg, biela F25200 výrobok holandskej firmy FunCakes, ktorá sa špecializuje na zmesi a ozdoby na pečenie dezertu, či na ich dekorovanie, vynikajú farebnosťou a jedinečnými tvarmi, ktoré sú vhodné aj pre profesionálne pekárne a cukrárne. FunCakes Deco Melts (poleva v dropsoch, na rozpustenie) ponúka viac spôsobu dekorovania dezertov. Toto je jedna z najviac populárnych skupín výrobkov FunCakes. Môžete rozpustiť dropsy a vytvoriť tak požadovaný tvar, ktorý si vyberiete. Môžete s týmto dekorovať dezerty, pralinky, ale môžete aj s nimi dekorovať lízanky, a ďalšie sladkosti. Je veľmi obľúbený u profesionálnych cukrárov, ale aj u amatérov. Pokiaľ sa Vám stane, že počas dekorovania poleva stuhne, nebojte sa, stačí ju iba opätovne zahriať. FunCakes Deco Melts sú dostupné s rôznymi príchuťami a v niekoľkých farbách. Deco Melts nie je pravá čokoláda, ale chutí ako biela čokoláda. Vďaka tomu, že je poleva v porciovaná v dropsoch, je možné si dávkovať iba potrebné množstvo, preto nie je nutné ohrievať celé balenie. Z dôvodu rôznych teplôt Deco Melts sa môže rozpúšťať aj počas transportu a uskladňovania – produktu aj tak môže byť ďalej používaný. Spôsob používania: Príprava: Nasypte dropsy do misy a rozpustite ich za pomocou mikrovlnnej rúry, alebo vo vodnom kúpeli (ak použijete mikrovlnnú rúru, nastavte ju na 500 W). Tiež čo 15-20 sekúnd surovinu premiešajte. Prerušte ohrev akonáhle budú dropsy z polovice povolené a iba miešajte, kým nedojte k celkovému rozpusteniu. Pokiaľ chcete redšiu polevu, pridajte pár kvapiek rastlinného oleja. Objem: 1 kg
Do úschovne
Mliečna čokoláda na zmrzlinu 40,8% Callets ™, 2,5 kg balenie ICE-45-MNV-552, je mliečna čokoláda, ktorá dodá Vašej zmrzline lahodnú, intenzívny, krémovo čokoládovú príchuť. Výrobcovia zmrzliny majú možnosť použiť vo svojich receptúrach čokoládu 823, ktorá je vhodná pre čokoládovú polevu a do stracciatella. Táto čokoláda má vyváženú chuť, ktorá kombinuje bohaté vôňa praženého kakaa s mliečnymi a karamelovými vôňami. Vďaka vysokému obsahu kakaového masla sa Ice Chocolate 811 veľmi ľahko spracováva: čokoládu stačí rozpustiť a je hotová, bez temperovanie. Čokoláda následne behom pár sekúnd stuhne na zmrzline a vytvorí tak dokonale chrumkavú a lahodnú kôrku. Následne sa veľmi rýchlo rozpustí v ústach.
Do úschovne
*Biele ganache s príchuťou likéru Marc de Champagne, 5 kg CHAMP-krém-659 * je bohaté a ušľachtilé ganache zložené z 60% bielej čokolády so sladkou, smotanovou chuťou a kvapkou alkoholu. Základ Creme a la Carte Callebaut® je ganache z bielej čokolády zložené z temperovanej bielej čokolády (60%), smotany (22%) a kvapky alkoholu. Má bohatú, smotanovú a jemnú chuť a veľmi príjemnú konzistenciu. Toto ganache sa perfektne kombinuje s prísadami: sú to prísady s chrumkavou textúrou, ako je orechový bresilien, mleté kávové zrná, pražené zrná, nugát atď. Po zmäknutí sa genache ideálne hodí ku dekorovanie tvarovaných výrobkov – takých ako pralinky, čokoládové tyčinky a čokoládové poháriky – bez nutnosti temperovanie (len mierne zohrejte pri teplote nepresahujúcej 35 ° C). Základ Creme a la Carte má výnimočnú stabilitu a je uzavretá v pralinkách, čokoládových tyčinkách a čokoládach a možno ju dlhodobo skladovať.
Do úschovne
Belgická horká čokoláda 54,5% Callets ™, 2,5 kg balenie, 811-E4-U71, je jednou z pôvodných receptúr Octaafa Callebaut, ktorá sa stala kultovou receptúrou čokolád Callebaut, preslávenú po celom svete. Rovnako ako všetky výrobky, Finest Belgian Chocolate je vyrobená z našej hlavnej zmesi Wieze. Praženie celých bôbov zaručuje bohatú chuť kakaa a jemné ovocné tóny. Perfektne sa hodí pre širokú škálu ingrediencií a je vhodná pre všetky využitia, od cukroviniek až po sušienky, omáčky a nápoje. Zakaždým skvelé výsledky! Jednička šéfkuchárov bude fungovať v každej situácii. Aby sme získali dokonale harmonickú a bohatú chuť, miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
*Odporúčané kombinácie: *
*Vanilka, sladké drievko, mäta, fenikel, kardamóm, Raki – anízová pálenka, portské, pivo Kriek Bellevue, Guinness, Grenadínach, makadamové orechy, olivový olej.
*Odporúčané použitie: *
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochucovanie. Ideálne pre produkty, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre produkty, ako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický krém a tvaroh, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče.
*Pekárske výrobky: k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, krém na pečenie (na torty, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzliny a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Belgická horká čokoláda 54,5% Callets ™, 10 kg balenie, 811NV-01B, je jednou z pôvodných receptúr Octaafa Callebaut, ktorá sa stala kultovou receptúrou čokolád Callebaut, preslávenú po celom svete. Rovnako ako všetky výrobky, Finest Belgian Chocolate je vyrobená z našej hlavnej zmesi Wieze. Praženie celých bôbov zaručuje bohatú chuť kakaa a jemné ovocné tóny. Perfektne sa hodí pre širokú škálu ingrediencií a je vhodná pre všetky využitia, od cukroviniek až po sušienky, omáčky a nápoje. Zakaždým skvelé výsledky! Jednička šéfkuchárov bude fungovať v každej situácii. Aby sme získali dokonale harmonickú a bohatú chuť, miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Vanilka, sladké drievko, mäta, fenikel, kardamóm, Raki – anízová pálenka, portské, pivo Kriek Bellevue, Guinness, Grenadínach, makadamové orechy, olivový olej.
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochucovanie. Ideálne pre produkty, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre produkty, ako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický krém a tvaroh, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče.
*Pekárske výrobky: k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, pekárenský krém (krémový koláč, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzliny a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Belgická horká čokoláda 54,5% Callets ™, 1 kg balenie, 811-E4-U71, je jednou z pôvodných receptúr Octaafa Callebaut, ktorá sa stala kultovou receptúrou čokolád Callebaut, preslávenú po celom svete. Rovnako ako všetky výrobky, Finest Belgian Chocolate je vyrobená z našej hlavnej zmesi Wieze. Praženie celých bôbov zaručuje bohatú chuť kakaa a jemné ovocné tóny. Perfektne sa hodí pre širokú škálu ingrediencií a je vhodná pre všetky využitia, od cukroviniek až po sušienky, omáčky a nápoje. Zakaždým skvelé výsledky! Jednička šéfkuchárov bude fungovať v každej situácii. Aby sme získali dokonale harmonickú a bohatú chuť, miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Vanilka, sladké drievko, mäta, fenikel, kardamóm, Raki – anízová pálenka, portské, pivo Kriek Bellevue, Guinness, Grenadínach, makadamové orechy, olivový olej.
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: pre stredné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochucovanie. Ideálne pre produkty, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre produkty, ako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický krém a tvaroh, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče.
*Pekárske výrobky: k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, pekárenský krém (krémový koláč, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzliny a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Belgická mliečna čokoláda 33,6% Callets ™ 0,4 kg balenie – 823-E0-D94, je kultový mliečna čokoláda preferovaná šéfkuchári po celom svete. Vyznačuje sa hlbokou, teplou farbou, hladkú textúrou a sladkým karamelovým tónom. Táto veľmi obľúbená čokoláda má plnú chuť a vynikajúcu spracovateľnosť. Skombinujte ju so širokou škálou silných korenených, ovocných, mliečnych alebo likérových príchuťou. Vďaka svojej všestranné tekutosti je efektívny v akejkoľvek aplikácii. Pre dokonale vyváženú a vyváženú chuť miešame kakaové bôby z 3 rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghana a Ekvádor.
Odporúčané kombinácie:
škorica, vanilka, klinčeky, karadamon, mango, marhuľa, citrón, koňak (Armagnac), grappa, Leffe Bond, makadamiový orech, hľuzovkový olej, levanduľa
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochucovanie. Ideálne pre výrobky, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je bavorský Krimi, crémeux, anglický krém a tvarohový, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče /.
*Pekárske výrobky: k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, krémy na pečenie (krémový koláč, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzlina a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Belgická biela čokoláda 28% Callets ™ 0,4 kg balenie – W2-E0-D94, je ďalší originálna receptúra Octaafa Callebauta, ktorá sa stala obľúbenou čokoládou mnohých šéfkuchárov. Táto čokoláda je najviac belgická, pretože sa vyrába hlavne z mlieka kráv pasúcich sa na belgických pastvinách a cukru z miestnej cukrovej repy. Má skvelú chuť s výraznými tónmi mlieka, krému, karamelu a vanilky, ktoré sú v dokonalej rovnováhe. W2 možno kombinovať so širokou škálou prísad a príchutí: od kyslých po horkej, od korenie po bylinky a od ovocia až po pivo. Vďaka svojej strednej tekutosti je vynikajúci všestrannou čokoládou. Používa sa v čokoládových tabuľkách, alebo prázdnych figúrkach a prekvapuje krásnym saténovým leskom a elegantný textúrou. Môžete sa na ňu plne spoľahnúť pri ochucovanie pien, krémov, zmrzliny, nápojov a omáčok. Aby sme získali dokonale harmonickú a bohatú chuť, miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Čierny sezam, sečuánske korenie, koriander, vavrín, mango, rebarbora, citrón, sezamový olej, kozí syr
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochutenie. Ideálne pre výrobky, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický a tvarohový krém, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče.
*Pekárenské výrobky k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, krémy na pečenie (krémový koláč, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzlina a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Beligická ružová čokoláda Ruby 47,5% Callets, 0,4 kg balenie – CHR-R36RB12-E0-D94, je čokoláda s intenzívnou ovocnou chuťou a sviežich, ovocných tónoch. Je vyrobená z rubínových kakaových bôbov. Čokoláda Ruby RB1 neobsahuje žiadne pridané farbivá ani ovocné príchute. Jej jedinečná farba a chuť vám umožní vytvárať unikátna kombinácia a nachádzať nové nápady na cukrovinky, koláče a dezerty. Pre jej univerzálne tekutosť, je čokoláda RB1 vhodná pre širokú škálu využitia, od tvarovanie a polievanie až na výrobu peny a ďalších. Na dosiahnutie harmonickej chuti miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Korenie, curry, škorica, vanilka, perník, mäta, wasabi, bazalka, šafran, rozmarín, maracuja, liči, marhuľa, ananás, kokos, citrusové ovocie, červené ovocie, mango, algae, ružové šampanské, ovocné pivo, pivo Guez, cuberdon, karamel, mandle, lieskové orechy, sezamový olej, syr camembert, syr rokfort, zelený čaj, káva, ocot, sójová omáčka, horká čokoláda, velvet chocolate Callebaut, mušle sv. Jakuba
Do úschovne
Belgická zlatá čokoláda 30,4% Callets ™ 0,4 kg balenie – CHK-R30GOLD-E0-D94. Táto karamelová čokoláda je vyrobená z kvalitných vybraných surovín, ako sú pálený cukor a mlieko, oplýva bohatými tónmi karamelových cukríkov, masla, smotany a štipkou soli, ktoré spoločne vytvoria úžasný zážitok. Potešte sa jej bledo jantárovou farbou so zlatistým odtieňom, ktorú môžete použiť prakticky všade. Aby sme získali dokonale harmonickú a bohatú chuť, miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Vanilka, fazuľa tonka, jablko, pomaranč, ananás, višňa, marhuľa, datle, citrón, mandle, čaj Matcha, káva, horká čokoláda, pražená kukurica (popcorn)
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochutenie. Ideálne pre výrobky, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na ochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický a tvarohový krém, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče.
*Pekárske výrobky: k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, krémy na pečenie (krémový koláč, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzlina a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.