váha | 0.4 kg |
---|---|
cena za: | kus |
povrch: | saténový |
náter: | nepriľnavý |
Belgická horká čokoláda 54,5% Callets ™ 0,4 kg balenie balenie, 811-E0-D94, je jednou z pôvodných receptúr Octaafa Callebaut, ktorá sa stala kultovou receptúrou čokolád Callebaut, preslávenú po celom svete. Rovnako ako všetky výrobky, Finest Belgian Chocolate je vyrobená z našej hlavnej zmesi Wieze. Praženie celých bôbov zaručuje bohatú chuť kakaa a jemné ovocné tóny. Perfektne sa hodí pre širokú škálu ingrediencií a je vhodná pre všetky využitia, od cukroviniek až po sušienky, omáčky a nápoje. Zakaždým skvelé výsledky! Jednička šéfkuchárov bude fungovať v každej situácii. Aby sme získali dokonale harmonickú a bohatú chuť, miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Vanilka, sladké drievko, mäta, fenikel, kardamóm, Raki – anízová pálenka, portské, pivo Kriek Bellevue, Guinness, Grenadínach, makadamové orechy, olivový olej.
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochucovanie. Ideálne pre produkty, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre produkty, ako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický krém a tvaroh, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče.
*Pekárske výrobky: k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, krém na pečenie (na torty, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzliny a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Španielska horká čokoláda Natra 70 , 20 kg balenie, dropsy je vyrobená z niekoľkých ingrediencií, ktoré sú starostlivo namiešané z vyvážených, poctivých surovín a to vo vysokej kvalite, vďaka ktorým dochádza k vzniku horkej čokolády s intenzívnou chuťou. Klasická španielska horká čokoláda s plnou a intenzívnou chuťou, ktorá vyniká intenzívnou kakaovou chuťou s pikantnou kyslosťou. Obsahuje 47 kakaového masla. Je vhodná na temperovanie, kedy vďaka tvorbe vzniknutých kryštálov dochádza k vzniku požadovaného lesku, napríklad počas tvorby praliniek. Čokoláda je formovaná do takzvaných dropsov, vďaka čomu je ju veľmi ľahké temperovať, a to bez možnej straty chutí (horkosť, sladkosť), textúry (pevnosť, ale kompaktnosť). Vďaka 4 kvapkám, je vhodná napríklad na výrobu praliniek, tabuľky čokolády.
Do úschovne
Farbivo z kakaového masla LCB204N, je inovatívny produkt, talianskej spoločnosti Martellato, ktorá vyrába svoje výrobky ako pre profesionálnu, tak pre individuálnu klientelu. Vďaka obsahu kakaového masla je farba veľmi účinná a tiež hladká, čo je veľmi efektívne tiež pre prácu s airbrush pištoľou. Toto farbivo sa odporúča hlavne pre prácu s čokoládovou alebo tukovou hmotou. Farbivo z kakaového masla LCB204N v žltej farbe, sa predáva v balení po 200 g. Farbivo na torty možno použiť tromi rôznymi spôsobmi. Pri drobných dekorácií stačí naniesť farbivo na štetec a potom priamo štetcom nanášať farbu na povrch, ktorý chcete nafarbiť. Farbivo možno tiež riediť 50% bielou čokoládou a potom nastriekať horúcou pištoľou na povrch, čím možno dosiahnuť zamatového efektu. Tiež je možné farbu nastriekať na vnútornú stranu formy na pralinky alebo duté výrobky. Pri rozpúšťanie na 30 ° C je zafarbenie kakaového masla na výslednom dezertu s rôznym efektom, napr. škvrny, snehové vločky, kvapky, alebo tzv. pomarančový efekt. Bez AZO farbív.
Do úschovne
Beligická ružová čokoláda Ruby 47,5% Callets, 0,4 kg balenie – CHR-R36RB12-E0-D94, je čokoláda s intenzívnou ovocnou chuťou a sviežich, ovocných tónoch. Je vyrobená z rubínových kakaových bôbov. Čokoláda Ruby RB1 neobsahuje žiadne pridané farbivá ani ovocné príchute. Jej jedinečná farba a chuť vám umožní vytvárať unikátna kombinácia a nachádzať nové nápady na cukrovinky, koláče a dezerty. Pre jej univerzálne tekutosť, je čokoláda RB1 vhodná pre širokú škálu využitia, od tvarovanie a polievanie až na výrobu peny a ďalších. Na dosiahnutie harmonickej chuti miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Korenie, curry, škorica, vanilka, perník, mäta, wasabi, bazalka, šafran, rozmarín, maracuja, liči, marhuľa, ananás, kokos, citrusové ovocie, červené ovocie, mango, algae, ružové šampanské, ovocné pivo, pivo Guez, cuberdon, karamel, mandle, lieskové orechy, sezamový olej, syr camembert, syr rokfort, zelený čaj, káva, ocot, sójová omáčka, horká čokoláda, velvet chocolate Callebaut, mušle sv. Jakuba
Do úschovne
Čokoládové tyčinky na pečenie, 8 cm, 44%, 1,6 kg balenie – TB-55-8-356, sú vyrobené zo 100% tmavej čokolády. Tieto tyčinky na pečenie kombinujú intenzívnu čokoládovú príchuť s maximálne pohodlným postupom pre zapekanie. Stačí ich zabaliť do cesta a potom ich nakrájať na kúsky požadovanej veľkosti. Ako chutia? Intenzívne belgická tmavá čokoláda – bohatá na kakao, so silnou chuťou. Aká je ich textúra? V rúre sa taví ako maslo a po vychladnutí produktov získavajú späť svoju krehkosť. To je to, čo môžete očakávať od tyčiniek na pečenie Callebaut®. Ich špeciálna receptúra obsahuje menej kakaového masla, vďaka čomu sú odolné voči teplotám v rúre až do 200 ° C a nepřiplaují sa. Zabaľte ich a zapekajte a vaši zákazníci ich budú milovať. Balenie 1,6 kg obsahuje asi 300 tyčiniek.
Do úschovne
Biela čokoláda 28%, 2,5 kg balenie, CHW-R28-557 je biela čokoláda s 28% kakaa a vyváženou chuťou. Je skvelá pre polievanie dezertov a tort, do čokoládových fontán, na prípravu horúcej čokolády, na prípravu náplní do praliniek a ďalších cukrárskych výrobkov.
Do úschovne
Belgická horká čokoláda 54,5% Callets ™, 2,5 kg balenie, 811-E4-U71, je jednou z pôvodných receptúr Octaafa Callebaut, ktorá sa stala kultovou receptúrou čokolád Callebaut, preslávenú po celom svete. Rovnako ako všetky výrobky, Finest Belgian Chocolate je vyrobená z našej hlavnej zmesi Wieze. Praženie celých bôbov zaručuje bohatú chuť kakaa a jemné ovocné tóny. Perfektne sa hodí pre širokú škálu ingrediencií a je vhodná pre všetky využitia, od cukroviniek až po sušienky, omáčky a nápoje. Zakaždým skvelé výsledky! Jednička šéfkuchárov bude fungovať v každej situácii. Aby sme získali dokonale harmonickú a bohatú chuť, miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
*Odporúčané kombinácie: *
*Vanilka, sladké drievko, mäta, fenikel, kardamóm, Raki – anízová pálenka, portské, pivo Kriek Bellevue, Guinness, Grenadínach, makadamové orechy, olivový olej.
*Odporúčané použitie: *
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochucovanie. Ideálne pre produkty, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre produkty, ako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický krém a tvaroh, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče.
*Pekárske výrobky: k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, krém na pečenie (na torty, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzliny a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Belgická horká čokoláda 54,5% Callets ™, 10 kg balenie, 811NV-01B, je jednou z pôvodných receptúr Octaafa Callebaut, ktorá sa stala kultovou receptúrou čokolád Callebaut, preslávenú po celom svete. Rovnako ako všetky výrobky, Finest Belgian Chocolate je vyrobená z našej hlavnej zmesi Wieze. Praženie celých bôbov zaručuje bohatú chuť kakaa a jemné ovocné tóny. Perfektne sa hodí pre širokú škálu ingrediencií a je vhodná pre všetky využitia, od cukroviniek až po sušienky, omáčky a nápoje. Zakaždým skvelé výsledky! Jednička šéfkuchárov bude fungovať v každej situácii. Aby sme získali dokonale harmonickú a bohatú chuť, miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Vanilka, sladké drievko, mäta, fenikel, kardamóm, Raki – anízová pálenka, portské, pivo Kriek Bellevue, Guinness, Grenadínach, makadamové orechy, olivový olej.
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochucovanie. Ideálne pre produkty, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre produkty, ako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický krém a tvaroh, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče.
*Pekárske výrobky: k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, pekárenský krém (krémový koláč, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzliny a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Belgická horká čokoláda 54,5% Callets ™, 1 kg balenie, 811-E4-U71, je jednou z pôvodných receptúr Octaafa Callebaut, ktorá sa stala kultovou receptúrou čokolád Callebaut, preslávenú po celom svete. Rovnako ako všetky výrobky, Finest Belgian Chocolate je vyrobená z našej hlavnej zmesi Wieze. Praženie celých bôbov zaručuje bohatú chuť kakaa a jemné ovocné tóny. Perfektne sa hodí pre širokú škálu ingrediencií a je vhodná pre všetky využitia, od cukroviniek až po sušienky, omáčky a nápoje. Zakaždým skvelé výsledky! Jednička šéfkuchárov bude fungovať v každej situácii. Aby sme získali dokonale harmonickú a bohatú chuť, miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Vanilka, sladké drievko, mäta, fenikel, kardamóm, Raki – anízová pálenka, portské, pivo Kriek Bellevue, Guinness, Grenadínach, makadamové orechy, olivový olej.
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: pre stredné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochucovanie. Ideálne pre produkty, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre produkty, ako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický krém a tvaroh, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče.
*Pekárske výrobky: k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, pekárenský krém (krémový koláč, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzliny a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Belgická mliečna čokoláda 33,6% Callets ™ 0,4 kg balenie – 823-E0-D94, je kultový mliečna čokoláda preferovaná šéfkuchári po celom svete. Vyznačuje sa hlbokou, teplou farbou, hladkú textúrou a sladkým karamelovým tónom. Táto veľmi obľúbená čokoláda má plnú chuť a vynikajúcu spracovateľnosť. Skombinujte ju so širokou škálou silných korenených, ovocných, mliečnych alebo likérových príchuťou. Vďaka svojej všestranné tekutosti je efektívny v akejkoľvek aplikácii. Pre dokonale vyváženú a vyváženú chuť miešame kakaové bôby z 3 rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghana a Ekvádor.
Odporúčané kombinácie:
škorica, vanilka, klinčeky, karadamon, mango, marhuľa, citrón, koňak (Armagnac), grappa, Leffe Bond, makadamiový orech, hľuzovkový olej, levanduľa
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochucovanie. Ideálne pre výrobky, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je bavorský Krimi, crémeux, anglický krém a tvarohový, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče /.
*Pekárske výrobky: k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, krémy na pečenie (krémový koláč, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzlina a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Belgická biela čokoláda 28% Callets ™ 0,4 kg balenie – W2-E0-D94, je ďalší originálna receptúra Octaafa Callebauta, ktorá sa stala obľúbenou čokoládou mnohých šéfkuchárov. Táto čokoláda je najviac belgická, pretože sa vyrába hlavne z mlieka kráv pasúcich sa na belgických pastvinách a cukru z miestnej cukrovej repy. Má skvelú chuť s výraznými tónmi mlieka, krému, karamelu a vanilky, ktoré sú v dokonalej rovnováhe. W2 možno kombinovať so širokou škálou prísad a príchutí: od kyslých po horkej, od korenie po bylinky a od ovocia až po pivo. Vďaka svojej strednej tekutosti je vynikajúci všestrannou čokoládou. Používa sa v čokoládových tabuľkách, alebo prázdnych figúrkach a prekvapuje krásnym saténovým leskom a elegantný textúrou. Môžete sa na ňu plne spoľahnúť pri ochucovanie pien, krémov, zmrzliny, nápojov a omáčok. Aby sme získali dokonale harmonickú a bohatú chuť, miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Čierny sezam, sečuánske korenie, koriander, vavrín, mango, rebarbora, citrón, sezamový olej, kozí syr
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochutenie. Ideálne pre výrobky, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický a tvarohový krém, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče.
*Pekárenské výrobky k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, krémy na pečenie (krémový koláč, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzlina a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Beligická ružová čokoláda Ruby 47,5% Callets, 0,4 kg balenie – CHR-R36RB12-E0-D94, je čokoláda s intenzívnou ovocnou chuťou a sviežich, ovocných tónoch. Je vyrobená z rubínových kakaových bôbov. Čokoláda Ruby RB1 neobsahuje žiadne pridané farbivá ani ovocné príchute. Jej jedinečná farba a chuť vám umožní vytvárať unikátna kombinácia a nachádzať nové nápady na cukrovinky, koláče a dezerty. Pre jej univerzálne tekutosť, je čokoláda RB1 vhodná pre širokú škálu využitia, od tvarovanie a polievanie až na výrobu peny a ďalších. Na dosiahnutie harmonickej chuti miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Korenie, curry, škorica, vanilka, perník, mäta, wasabi, bazalka, šafran, rozmarín, maracuja, liči, marhuľa, ananás, kokos, citrusové ovocie, červené ovocie, mango, algae, ružové šampanské, ovocné pivo, pivo Guez, cuberdon, karamel, mandle, lieskové orechy, sezamový olej, syr camembert, syr rokfort, zelený čaj, káva, ocot, sójová omáčka, horká čokoláda, velvet chocolate Callebaut, mušle sv. Jakuba
Do úschovne
Belgická zlatá čokoláda 30,4% Callets ™ 0,4 kg balenie – CHK-R30GOLD-E0-D94. Táto karamelová čokoláda je vyrobená z kvalitných vybraných surovín, ako sú pálený cukor a mlieko, oplýva bohatými tónmi karamelových cukríkov, masla, smotany a štipkou soli, ktoré spoločne vytvoria úžasný zážitok. Potešte sa jej bledo jantárovou farbou so zlatistým odtieňom, ktorú môžete použiť prakticky všade. Aby sme získali dokonale harmonickú a bohatú chuť, miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Vanilka, fazuľa tonka, jablko, pomaranč, ananás, višňa, marhuľa, datle, citrón, mandle, čaj Matcha, káva, horká čokoláda, pražená kukurica (popcorn)
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochutenie. Ideálne pre výrobky, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na ochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický a tvarohový krém, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče.
*Pekárske výrobky: k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, krémy na pečenie (krémový koláč, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzlina a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.