Cukrárska stierka z nerezovej ocele - 220 mm | PAVONI, RM22
Cena bez DPH:
3,91€
4,34€
Cena s DPH:
4,69€
5,21€
Najnižšia cena za posledných 30 dní - 5,21€
Ak máte otázku, kontaktujte nás!
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Naša zákaznícka zóna je Vám k dispozícii od pondelka do piatku od 8:00 - 16:00
Informácie:
dĺžka | 220 mm |
materiál: | nerezová oceľ |
EAN kód: | 8029248035508 |
Cukrárska stierka z nerezovej ocele - 220 mm | PAVONI, RM22 - Popis:
Cukrárska stierka z nerezovej ocele RM22 je výrobok inovatívnej talianskej firmy Pavoni, ktorá sa zameriava ako na profesionálnych tak jednotlivých zákazníkov. Stierka je nenahraditeľná pomôcka na uhladzovanie rôznych povrchov a manipuláciu s cestom, cukrovou hmotou alebo krémom, ale aj na vytváranie dekoratívnych, štruktúrovaných vzorov na povrchu zmrzliny v gastronádobách. Stierka je vyrobená z veľmi kvalitnej nerezovej ocele a je bezpečná pre prácu a styk s potravinami. Kvalitná oceľ je zárukou ergonómie a dlhodobého používania. Cukrárska stierka z nerezovej ocele RM22 je 220 mm dlhá a je vybavená praktickým držadlom, vďaka ktorému ide práca rýchlejšie a pohodlnejšie. Spĺňa všetky hygienické požiadavky a normy a zaručuje tak perfektnú, precíznu a čistú prácu. Tento produkt odporúčame cukrárňam, pekárňam, gastronomickým prevádzkam ale aj amatérskym cukrárom v domácich kuchyniach.
Cukrárska stierka z nerezovej ocele - 220 mm | PAVONI, RM22 - Recenzie:
Cukrárska stierka z nerezovej ocele - 220 mm | PAVONI, RM22 - Vrátenie a reklamácia:
V prípade, že zakúpený tovar vám z akéhokoľvek dôvodu nebude vyhovovať, ako spotrebiteľ ho môžete vrátiť do 14 dní odo dňa zakúpenia. Vrátenie tovaru sa riadi článkom 5. našich obchodných podmienok. Doporučujeme vyplniť formulár, ktorý je možné stiahnuť na nižšie uvedenom odkaze a zaslať ho spolu s tovarom na našu prevádzkovú adresu. Výmena tovaru za iný je rovnako možná. Doporučujeme sa pred odstúpením alebo výmenou dohodnúť s našim obchodným oddelením. V prípade reklamácie tovaru vyplňte reklamačný formulár, ktorý je pod odkazem nižšie.