Cena bez DPH: 44,52€
Cena s DPH: 53,42€
Dostupnosť: 14 dní
Náklady za dopravu: od 8,50€
V košíku

Ak máte otázku, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.sk Naša zákaznícka zóna je Vám k dispozícii od pondelka do piatku od 8:00 - 16:00
Informácie:
dĺžka 160 mm
šírka 170 mm
výška 520 mm
materiál: nerezová oceľ
váha: 3.12 kg
kapacita: 3 kg
EAN kód: 5908277702748

Plnička na klobásy 3 kg | BROWIN, 311002 - Popis:

• Na domáce klobásy - nerezová vertikálna plnička klobás je ideálna na prípravu domácich klobás, údenín a vnútorností, ktorých chuť poteší vašich blízkych!
• Pre rôzne typy čriev - plnička umožňuje výrobu výrobkov vyžadujúcich použitie čriev s priemerom 16 mm (a viac), ako sú: ovčia črievka, bravčová črievka, hovädzia črievka, polyamidová črievka, bielkovinová črievka atď.
• Obsahuje 4 lieviky s odvzdušňovacím systémom - s priemermi: s priemermi 14, 18, 21, 25 mm, prispôsobené pre rýchlu inštaláciu do spodnej časti plniaceho stroja.
• Zosilnený piest odolný proti úniku - Piest zariadenia je vyrobený z nerezovej ocele, jeho konštrukcia zabraňuje deformácii pri vysokom tlaku náplne. Okrem toho bol piest potiahnutý silikónom, ktorý zaisťuje tesnosť.
• Zaberá málo miesta - na použitie vertikálnej plničky potrebujete na kuchynskej linke malý priestor.

Ručná plnička klobás - jednoduchá obsluha z nej robí ideálny nástroj pre domácu výrobu klobás.

Umožňuje rýchle a jednoduché plnenie čriev na klobásy plnkou.

Plnička má piest s odvzdušňovacím otvorom, ktorý z masovej plnky odstraňuje vzduch, čo umožňuje ľahšie plnenie.

Okrem toho je výrobok vybavený lievikmi so špeciálnymi jamkami, ktoré umožňujú úplné naplnenie čriev zmesí (bez vzduchových špičiek) a dokonale sa prispôsobia rôznym typom klobás.

Plnička je vertikálna a na kuchynskej linke zaberá veľmi málo miesta, čo ju robí nepostrádateľnou pri výrobe údenín, salámov a vnútorností.

Súprava obsahuje:
• plnička
• rukoväť - kľučka
• lievik - 4 ks priemer 14, 18, 21, 25 mm

Objem 3kg; vyrobená z nerezovej ocele

Upozornenie: Pred každým použitím je potrebné plničku dôkladne umyť a na jej vnútorný povrch naniesť lyžičku jedlého oleja. To je nevyhnutné na zabezpečenie správnej činnosti piestu a pomáha predĺžiť životnosť stroja.
Plnička na klobásy 3 kg | BROWIN, 311002 - Recenzie:
Len zákazníci, ktorí si daný tovar zakúpili môžu pridať recenziu.
Plnička na klobásy 3 kg | BROWIN, 311002 - Vrátenie a reklamácia:

V prípade, že zakúpený tovar vám z akéhokoľvek dôvodu nebude vyhovovať, ako spotrebiteľ ho môžete vrátiť do 14 dní odo dňa zakúpenia. Vrátenie tovaru sa riadi článkom 5. našich obchodných podmienok. Doporučujeme vyplniť formulár, ktorý je možné stiahnuť na nižšie uvedenom odkaze a zaslať ho spolu s tovarom na našu prevádzkovú adresu. Výmena tovaru za iný je rovnako možná. Doporučujeme sa pred odstúpením alebo výmenou dohodnúť s našim obchodným oddelením. V prípade reklamácie tovaru vyplňte reklamačný formulár, ktorý je pod odkazem nižšie.

Reklamačný formulár

Formulář pro odstoupení od smlouvy