Tekuté mydlá – dôležitý prvok pri práci s jedlom

Pretože ruky sú základným nástrojom ľudskej práce, hromadí sa na nich najviac baktérií. Preto, aby ste si udržali správnu úroveň hygieny, mali by ste ich často umývať – najmä v gastronómii, kde máte stály kontakt s potravinami. Preto tekuté mydlá, ktoré ponúkame, vykazujú potrebné vlastnosti pre gastronomické prostredie.

Čítať viac >

Tekuté mydlá pre gastronómiu – aké sú ich vlastnosti?

Prvá dôležitá vlastnosť už bola spomenutá. V gastronómii sa používajú tekuté mydlá, nie v kocke, pretože táto forma je hygienickejšia a nepodporuje rast baktérií na povrchu mydla. Aseptičnosť je ďalší dôležitý rys. Preto je dôležité zaistiť, aby tekuté mydlá pre gastronómiu vykazovali antibakteriálne účinky. Alternatívne môžete do svojich priestorov dodať špeciálne antibakteriálne tekuté prípravky pre gastronómiu, ktoré zamestnanci použijú k dezinfekcii rúk. Keď už rozprávame o zamestnancoch, nezabudnite, že namáčanie rúk často poškodzuje pokožku vašich rukou. Preto mydlá v našej ponuke vykazujú také ochranné a ošetrujúce vlastnosti. Vyskúšajte ich účinnosť teraz.