dĺžka | 275 mm |
---|---|
šírka/hĺbka | 175 mm |
materiál: | polykarbonát |
rozmery cukroviniek: | 30x15,5 mm |
počet v sade | 1 ks |
váha | 0.011 kg |
Forma na pralinky a čokoládu MA1010, od talianskej firmy Martellato, zaručuje maximálnu kvalitu daného výrobku. Prvotriedne materiály, použité pri výrobe formy, zabraňujú rozliatiu tekuté hmoty a zaisťujú elegantný a precízny povrch každej jednotlivej pralinky. Forma na čokoládu MA1010 o rozmeroch 275×175 mm umožní vyrobiť 28 ks čokoládových praliniek, z nich každá ma priemer 30 mm, výšku 15,5 mm. Hotová sladká pochúťka váži 11 g. Formu možno čistiť v umývačke riadu. Forma je vhodná ako pre profesionálnu gastronómiu, tak pre amatérske pokusy sladkého tvorenia.
Silikónová forma na zákusky a dezerty SF061 vyrábaná talianskou spoločnosťou Martellato. Pomocou formy môžete vyrobiť 6 kusov výrobkov s tromi rôznymi tvarmi a rozmery: 75 × 40 mm a objemom 100 ml. Celá forma má výšku 11 mm a kapacitu 600 ml. Originálny tvar umožňuje vytvárať jedinečné dezerty a torty s dizajnovým vzhľadom. Tento produkt je ideálny pre honosné rauty, detské plesy, narodeninové oslavy alebo aj doma. Ideálne pre reštaurácie, cukrárne, kaviarne a cateringové spoločnosti. Vhodné do mrazničky aj do rúry. Forma na torty a dezerty SF061 je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov, čo zaručuje bezproblémový účinok, krátku dobu výroby a jednoduché skladovanie so zaručenou trvanlivosťou pri teplote od -60 ° C do + 230 ° C. Výrobok sa predáva v nylonovom obale.
Do úschovne
Okrúhly cukrársky ráfik z nerezovej ocele 1H5×22 je produkt talianskej spoločnosti Martellato, ktorý bol vyrobený z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Ľahko sa čistí, zaručuje odolnosť a ergonómiu produktu. Ráfik možno bezpečne používať v rúre, chladničke alebo dokonca aj pri varení. Použitie ráfika je ideálnou alternatívou ku klasickým plechom na pečenie s dnom – tu môžete použiť papier na pečenie alebo pergamen. Tento produkt môže byť užitočný aj v reštauráciách – umožňuje Vám pripravovať dokonale tvarovaná jedla. Okrúhly cukrársky ráfik z nerezovej ocele 1H5×22 má priemer 220 mm a výšku 50 mm. Produkt je odporúčaný pre profesionálne i individuálnych klientov.
Do úschovne
Cukrárska forma guľatá, priemer 20 cm P02156 výrobok holandskej firmy Patisse, ktorá je vyrobená vo vysokej kvalite. Je možné v nej piecť bábovky, korpusy, piškóty, a mnoho ďalších druhov dezertov. Je vyrobená z nerezovej ocele. Rozmer: 20 cm priemer Maximálna teplota použitia formy je 230 °C.
Do úschovne
Silikónová forma SLK 905 je inovatívny cukrársky produkt od talianskej firmy Silikomart. Hodí sa na prácu v širokom spektre teplôt od -60°C do + 230°C, a bola navrhnutá tak, aby odpovedala všetkým požiadavkám profesionálnych majstrov cukrárov i tým, ktorí pečú u seba doma pre radosť. Forma je vyrobená z prvotriednej umelej hmoty, je uzavierateľná a dvojstranná a možno tak docieliť veľmi precízny tvaru ozdoby. Silikónová formička 71.905.86.0096 v tvare oválneho kopijovitého lista o rozmeroch 43×81 mm, je vhodná pre prácu s cukrovou hmotou, marcipánom a rôznymi poťahovými hmotami.
Do úschovne
Polykarbonátová forma na pralinky a čokoládu MA3008, je produkt talianskej firmy Martellato, ktorá vždy ponúka len tie najkvalitnejšie výrobky. Forma je vyrobená z veľmi kvalitného plastu a vďaka tomu sa použitá tekutina na forme nerozlieva a výsledné pralinky a kúsky dekorácií sú veľmi elegantné a presné. Forma na čokoládu MA3008 má rozmer 275×175 mm a je možné s ňou vyrobiť 4 kusy čokolády, každý o priemere 70 mm, výške 120 mm a približnej váhe 55 g. Formu je možné umývať v umývačke riadu. Je vhodná pre použitie ako v profesionálnych cukrárňach, tak aj v bežných domácnostiach.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.