Trojkomorová pec na pizzu Modular® s rozmermi 1250×1025×1160 mm je tým najlepším riešením pre reštaurácie, bary, hotely, kaviarne, čerpacie stanice, samoobsluhy a ďalšie výdajné miesta jedál i pre individuálnych zákazníkov. Vďaka optimálnemu rozloženiu tepla a plne elektronicky nezávislej regulácii teploty v hornej a dolnej zóne umožňuje rýchlejší a rovnomernejší proces pečenia nielen pizze, ale aj všetkých druhov potravín. Funkcia Turbo-start okamžite zahreje pec a duálny časovač s alarmom (digitálna verzia) umožňuje nastaviť čas pečenia ručne alebo automaticky pre všetko pečenia stlačením jediného tlačidla. Pec vybavená 3 komorami. Šamotová doska je vyrobená zo špeciálnej prírodnej hliny s jemnou štruktúrou (vytvárajúce malý prúd vzduchu pod pizzou), starostlivo vypálená na dosiahnutie optimálnej pevnosti a pórovitosti. Pece majú extrémne odolné a ľahko otváracie dvierka s vysoko kvalitnými ložiskami a priestranným sklom a dve halogénové žiarovky proti oslneniu v každej komore, čo vám poskytuje vynikajúcu viditeľnosť na kontrolu pečenia a pri procese vkladania a vyberania pizze. Účinná izolácia tiež zaisťuje nízku okolitú teplotu v blízkosti pece, čo napomáha k príjemnejšiemu pracovnému prostrediu. Povrch z nerezovej ocele je lesklý a leštený. Spoje, ako sú skrutky a nity, sú takmer neviditeľné, čo dodáva peciam atraktívny vzhľad. Navyše pec Modular® je vybavená digitálnym alebo klasickým ovládacím panelom s displejom, ukazovateľmi termostatu a funkciou Turbo-štart, Servis funkcií, posuvnou policou z nerezovej ocele, podstavcom s pevnými kolieskami, odsávač pre pripojenie k miestnemu ventilačnému systému a kontrolky pre reguláciu a nastavenie ventilácie .
Voliteľné vybavenie (za príplatok):
- Farby Royal Gold alebo Phantom Black z leštenej nerezovej ocele
- Možnosť prevedenia vo verzii umožňujúci napájanie na lodiach alebo jachtách. Môžeme tiež dodať akúkoľvek pec rady Modular® s napätím špecifikovaným zákazníkom.
- Špeciálna verzia 500 °C/932 F° umožňujúce pečenie špeciálnych druhov pizze, ako je Napoli, pečivo alebo iné výrobky, ktoré vyžadujú veľmi vysoké teploty pečenia.
- Verzia pre pekárne (možnosť pary)
- Stojan na základné, ale užitočné nástroje.
- Police na korenie a olej.
- Vyššia komora na “kysnutie” pečiva.
- Bezkontaktné otváranie dverí.
- Ďalšie výsuvná police, ktoré možno v závislosti na polohe prvej police namontovať tesne pod pec a vytvoriť tak veľkú multifunkčnú pracovnú dosku v podstavci, aby sa vytvorila praktická výsuvná plocha, na ktorej je možné ukladať krabice na pizzu.
Do úschovne
Trojkomorová pec na pizzu Modular® s rozmermi 1660×1025×1160 mm je tým najlepším riešením pre reštaurácie, bary, hotely, kaviarne, čerpacie stanice, samoobsluhy a ďalšie výdajné miesta jedál i pre individuálnych zákazníkov. Vďaka optimálnemu rozloženiu tepla a plne elektronicky nezávislej regulácii teploty v hornej a dolnej zóne umožňuje rýchlejší a rovnomernejší proces pečenia nielen pizze, ale aj všetkých druhov potravín. Funkcia Turbo-start okamžite zahreje pec a duálny časovač s alarmom (digitálna verzia) umožňuje nastaviť čas pečenia ručne alebo automaticky pre všetko pečenia stlačením jediného tlačidla. Pec vybavená 3 komorami. Šamotová doska je vyrobená zo špeciálnej prírodnej hliny s jemnou štruktúrou (vytvárajúce malý prúd vzduchu pod pizzou), starostlivo vypálená na dosiahnutie optimálnej pevnosti a pórovitosti. Pece majú extrémne odolné a ľahko otváracie dvierka s vysoko kvalitnými ložiskami a priestranným sklom a dve halogénové žiarovky proti oslneniu v každej komore, čo vám poskytuje vynikajúcu viditeľnosť na kontrolu pečenia a pri procese vkladania a vyberania pizze. Účinná izolácia tiež zaisťuje nízku okolitú teplotu v blízkosti pece, čo napomáha k príjemnejšiemu pracovnému prostrediu. Povrch z nerezovej ocele je lesklý a leštený. Spoje, ako sú skrutky a nity, sú takmer neviditeľné, čo dodáva peciam atraktívny vzhľad. Navyše pec Modular® je vybavená digitálnym alebo klasickým ovládacím panelom s displejom, ukazovateľmi termostatu a funkciou Turbo-štart, Servis funkcií, posuvnou policou z nerezovej ocele, podstavcom s pevnými kolieskami, odsávač pre pripojenie k miestnemu ventilačnému systému a kontrolky pre reguláciu a nastavenie ventilácie .
Voliteľné vybavenie (za príplatok):
- Farby Royal Gold alebo Phantom Black z leštenej nerezovej ocele
- Možnosť prevedenia vo verzii umožňujúci napájanie na lodiach alebo jachtách. Môžeme tiež dodať akúkoľvek pec rady Modular® s napätím špecifikovaným zákazníkom.
- Špeciálna verzia 500 °C/932 F° umožňujúce pečenie špeciálnych druhov pizze, ako je Napoli, pečivo alebo iné výrobky, ktoré vyžadujú veľmi vysoké teploty pečenia.
- Verzia pre pekárne (možnosť pary)
- Stojan na základné, ale užitočné nástroje.
- Police na korenie a olej.
- Vyššia komora na “kysnutie” pečiva.
- Bezkontaktné otváranie dverí.
- Ďalšie výsuvná police, ktoré možno v závislosti na polohe prvej police namontovať tesne pod pec a vytvoriť tak veľkú multifunkčnú pracovnú dosku v podstavci, aby sa vytvorila praktická výsuvná plocha, na ktorej je možné ukladať krabice na pizzu.
Do úschovne
Trojkomorová pec na pizzu Modular® s rozmermi 2070×1025×1160 mm je tým najlepším riešením pre reštaurácie, bary, hotely, kaviarne, čerpacie stanice, samoobsluhy a ďalšie výdajné miesta jedál i pre individuálnych zákazníkov. Vďaka optimálnemu rozloženiu tepla a plne elektronicky nezávislej regulácii teploty v hornej a dolnej zóne umožňuje rýchlejší a rovnomernejší proces pečenia nielen pizze, ale aj všetkých druhov potravín. Funkcia Turbo-start okamžite zahreje pec a duálny časovač s alarmom (digitálna verzia) umožňuje nastaviť čas pečenia ručne alebo automaticky pre všetko pečenia stlačením jediného tlačidla. Pec vybavená 3 komorami. Šamotová doska je vyrobená zo špeciálnej prírodnej hliny s jemnou štruktúrou (vytvárajúce malý prúd vzduchu pod pizzou), starostlivo vypálená na dosiahnutie optimálnej pevnosti a pórovitosti. Pece majú extrémne odolné a ľahko otváracie dvierka s vysoko kvalitnými ložiskami a priestranným sklom a dve halogénové žiarovky proti oslneniu v každej komore, čo vám poskytuje vynikajúcu viditeľnosť na kontrolu pečenia a pri procese vkladania a vyberania pizze. Účinná izolácia tiež zaisťuje nízku okolitú teplotu v blízkosti pece, čo napomáha k príjemnejšiemu pracovnému prostrediu. Povrch z nerezovej ocele je lesklý a leštený. Spoje, ako sú skrutky a nity, sú takmer neviditeľné, čo dodáva peciam atraktívny vzhľad. Navyše pec Modular® je vybavená digitálnym alebo klasickým ovládacím panelom s displejom, ukazovateľmi termostatu a funkciou Turbo-štart, Servis funkcií, posuvnou policou z nerezovej ocele, podstavcom s pevnými kolieskami, odsávač pre pripojenie k miestnemu ventilačnému systému a kontrolky pre reguláciu a nastavenie ventilácie .
Voliteľné vybavenie (za príplatok):
- Farby Royal Gold alebo Phantom Black z leštenej nerezovej ocele
- Možnosť prevedenia vo verzii umožňujúci napájanie na lodiach alebo jachtách. Môžeme tiež dodať akúkoľvek pec rady Modular® s napätím špecifikovaným zákazníkom.
- Špeciálna verzia 500 °C/932 F° umožňujúce pečenie špeciálnych druhov pizze, ako je Napoli, pečivo alebo iné výrobky, ktoré vyžadujú veľmi vysoké teploty pečenia.
- Verzia pre pekárne (možnosť pary)
- Stojan na základné, ale užitočné nástroje.
- Police na korenie a olej.
- Vyššia komora na “kysnutie” pečiva.
- Bezkontaktné otváranie dverí.
- Ďalšie výsuvná police, ktoré možno v závislosti na polohe prvej police namontovať tesne pod pec a vytvoriť tak veľkú multifunkčnú pracovnú dosku v podstavci, aby sa vytvorila praktická výsuvná plocha, na ktorej je možné ukladať krabice na pizzu.
Do úschovne
Trojkomorová pec na pizzu Modular® s rozmermi 1125×905×1160 mm je tým najlepším riešením pre reštaurácie, bary, hotely, kaviarne, čerpacie stanice, samoobsluhy a ďalšie výdajné miesta jedál i pre individuálnych zákazníkov. Vďaka optimálnemu rozloženiu tepla a plne elektronicky nezávislej regulácii teploty v hornej a dolnej zóne umožňuje rýchlejší a rovnomernejší proces pečenia nielen pizze, ale aj všetkých druhov potravín. Funkcia Turbo-start okamžite zahreje pec a duálny časovač s alarmom (digitálna verzia) umožňuje nastaviť čas pečenia ručne alebo automaticky pre všetko pečenia stlačením jediného tlačidla. Pec vybavená 3 komorami. Šamotová doska je vyrobená zo špeciálnej prírodnej hliny s jemnou štruktúrou (vytvárajúce malý prúd vzduchu pod pizzou), starostlivo vypálená na dosiahnutie optimálnej pevnosti a pórovitosti. Pece majú extrémne odolné a ľahko otváracie dvierka s vysoko kvalitnými ložiskami a priestranným sklom a dve halogénové žiarovky proti oslneniu v každej komore, čo vám poskytuje vynikajúcu viditeľnosť na kontrolu pečenia a pri procese vkladania a vyberania pizze. Účinná izolácia tiež zaisťuje nízku okolitú teplotu v blízkosti pece, čo napomáha k príjemnejšiemu pracovnému prostrediu. Povrch z nerezovej ocele je lesklý a leštený. Spoje, ako sú skrutky a nity, sú takmer neviditeľné, čo dodáva peciam atraktívny vzhľad. Navyše pec Modular® je vybavená digitálnym alebo klasickým ovládacím panelom s displejom, ukazovateľmi termostatu a funkciou Turbo-štart, Servis funkcií, posuvnou policou z nerezovej ocele, podstavcom s pevnými kolieskami, odsávač pre pripojenie k miestnemu ventilačnému systému a kontrolky pre reguláciu a nastavenie ventilácie .
Voliteľné vybavenie (za príplatok):
- Farby Royal Gold alebo Phantom Black z leštenej nerezovej ocele
- Možnosť prevedenia vo verzii umožňujúci napájanie na lodiach alebo jachtách. Môžeme tiež dodať akúkoľvek pec rady Modular® s napätím špecifikovaným zákazníkom.
- Špeciálna verzia 500 °C/932 F° umožňujúce pečenie špeciálnych druhov pizze, ako je Napoli, pečivo alebo iné výrobky, ktoré vyžadujú veľmi vysoké teploty pečenia.
- Verzia pre pekárne (možnosť pary)
- Stojan na základné, ale užitočné nástroje.
- Police na korenie a olej.
- Vyššia komora na “kysnutie” pečiva.
- Bezkontaktné otváranie dverí.
- Ďalšie výsuvná police, ktoré možno v závislosti na polohe prvej police namontovať tesne pod pec a vytvoriť tak veľkú multifunkčnú pracovnú dosku v podstavci, aby sa vytvorila praktická výsuvná plocha, na ktorej je možné ukladať krabice na pizzu.
Do úschovne
Trojkomorová pec na pizzu Modular® s rozmermi 1480×905×1160 mm je tým najlepším riešením pre reštaurácie, bary, hotely, kaviarne, čerpacie stanice, samoobsluhy a ďalšie výdajné miesta jedál i pre individuálnych zákazníkov. Vďaka optimálnemu rozloženiu tepla a plne elektronicky nezávislej regulácii teploty v hornej a dolnej zóne umožňuje rýchlejší a rovnomernejší proces pečenia nielen pizze, ale aj všetkých druhov potravín. Funkcia Turbo-start okamžite zahreje pec a duálny časovač s alarmom (digitálna verzia) umožňuje nastaviť čas pečenia ručne alebo automaticky pre všetko pečenia stlačením jediného tlačidla. Pec vybavená 3 komorami. Šamotová doska je vyrobená zo špeciálnej prírodnej hliny s jemnou štruktúrou (vytvárajúce malý prúd vzduchu pod pizzou), starostlivo vypálená na dosiahnutie optimálnej pevnosti a pórovitosti. Pece majú extrémne odolné a ľahko otváracie dvierka s vysoko kvalitnými ložiskami a priestranným sklom a dve halogénové žiarovky proti oslneniu v každej komore, čo vám poskytuje vynikajúcu viditeľnosť na kontrolu pečenia a pri procese vkladania a vyberania pizze. Účinná izolácia tiež zaisťuje nízku okolitú teplotu v blízkosti pece, čo napomáha k príjemnejšiemu pracovnému prostrediu. Povrch z nerezovej ocele je lesklý a leštený. Spoje, ako sú skrutky a nity, sú takmer neviditeľné, čo dodáva peciam atraktívny vzhľad. Navyše pec Modular® je vybavená digitálnym alebo klasickým ovládacím panelom s displejom, ukazovateľmi termostatu a funkciou Turbo-štart, Servis funkcií, posuvnou policou z nerezovej ocele, podstavcom s pevnými kolieskami, odsávač pre pripojenie k miestnemu ventilačnému systému a kontrolky pre reguláciu a nastavenie ventilácie .
Voliteľné vybavenie (za príplatok):
- Farby Royal Gold alebo Phantom Black z leštenej nerezovej ocele
- Možnosť prevedenia vo verzii umožňujúci napájanie na lodiach alebo jachtách. Môžeme tiež dodať akúkoľvek pec rady Modular® s napätím špecifikovaným zákazníkom.
- Špeciálna verzia 500 °C/932 F° umožňujúce pečenie špeciálnych druhov pizze, ako je Napoli, pečivo alebo iné výrobky, ktoré vyžadujú veľmi vysoké teploty pečenia.
- Verzia pre pekárne (možnosť pary)
- Stojan na základné, ale užitočné nástroje.
- Police na korenie a olej.
- Vyššia komora na “kysnutie” pečiva.
- Bezkontaktné otváranie dverí.
- Ďalšie výsuvná police, ktoré možno v závislosti na polohe prvej police namontovať tesne pod pec a vytvoriť tak veľkú multifunkčnú pracovnú dosku v podstavci, aby sa vytvorila praktická výsuvná plocha, na ktorej je možné ukladať krabice na pizzu.
Do úschovne
Trojkomorová pec na pizzu Modular® s rozmermi 1835×905×1160 mm je tým najlepším riešením pre reštaurácie, bary, hotely, kaviarne, čerpacie stanice, samoobsluhy a ďalšie výdajné miesta jedál i pre individuálnych zákazníkov. Vďaka optimálnemu rozloženiu tepla a plne elektronicky nezávislej regulácii teploty v hornej a dolnej zóne umožňuje rýchlejší a rovnomernejší proces pečenia nielen pizze, ale aj všetkých druhov potravín. Funkcia Turbo-start okamžite zahreje pec a duálny časovač s alarmom (digitálna verzia) umožňuje nastaviť čas pečenia ručne alebo automaticky pre všetko pečenia stlačením jediného tlačidla. Pec vybavená 3 komorami. Šamotová doska je vyrobená zo špeciálnej prírodnej hliny s jemnou štruktúrou (vytvárajúce malý prúd vzduchu pod pizzou), starostlivo vypálená na dosiahnutie optimálnej pevnosti a pórovitosti. Pece majú extrémne odolné a ľahko otváracie dvierka s vysoko kvalitnými ložiskami a priestranným sklom a dve halogénové žiarovky proti oslneniu v každej komore, čo vám poskytuje vynikajúcu viditeľnosť na kontrolu pečenia a pri procese vkladania a vyberania pizze. Účinná izolácia tiež zaisťuje nízku okolitú teplotu v blízkosti pece, čo napomáha k príjemnejšiemu pracovnému prostrediu. Povrch z nerezovej ocele je lesklý a leštený. Spoje, ako sú skrutky a nity, sú takmer neviditeľné, čo dodáva peciam atraktívny vzhľad. Navyše pec Modular® je vybavená digitálnym alebo klasickým ovládacím panelom s displejom, ukazovateľmi termostatu a funkciou Turbo-štart, Servis funkcií, posuvnou policou z nerezovej ocele, podstavcom s pevnými kolieskami, odsávač pre pripojenie k miestnemu ventilačnému systému a kontrolky pre reguláciu a nastavenie ventilácie .
Voliteľné vybavenie (za príplatok):
- Farby Royal Gold alebo Phantom Black z leštenej nerezovej ocele
- Možnosť prevedenia vo verzii umožňujúci napájanie na lodiach alebo jachtách. Môžeme tiež dodať akúkoľvek pec rady Modular® s napätím špecifikovaným zákazníkom.
- Špeciálna verzia 500 °C/932 F° umožňujúce pečenie špeciálnych druhov pizze, ako je Napoli, pečivo alebo iné výrobky, ktoré vyžadujú veľmi vysoké teploty pečenia.
- Verzia pre pekárne (možnosť pary)
- Stojan na základné, ale užitočné nástroje.
- Police na korenie a olej.
- Vyššia komora na “kysnutie” pečiva.
- Bezkontaktné otváranie dverí.
- Ďalšie výsuvná police, ktoré možno v závislosti na polohe prvej police namontovať tesne pod pec a vytvoriť tak veľkú multifunkčnú pracovnú dosku v podstavci, aby sa vytvorila praktická výsuvná plocha, na ktorej je možné ukladať krabice na pizzu.
Do úschovne
Do úschovne
Trojkomorová pec na pizzu Modular® s rozmermi 1810×1125×1160 mm je tým najlepším riešením pre reštaurácie, bary, hotely, kaviarne, čerpacie stanice, samoobsluhy a ďalšie výdajné miesta jedál i pre individuálnych zákazníkov. Vďaka optimálnemu rozloženiu tepla a plne elektronicky nezávislej regulácii teploty v hornej a dolnej zóne umožňuje rýchlejší a rovnomernejší proces pečenia nielen pizze, ale aj všetkých druhov potravín. Funkcia Turbo-start okamžite zahreje pec a duálny časovač s alarmom (digitálna verzia) umožňuje nastaviť čas pečenia ručne alebo automaticky pre všetko pečenia stlačením jediného tlačidla. Pec vybavená 3 komorami. Šamotová doska je vyrobená zo špeciálnej prírodnej hliny s jemnou štruktúrou (vytvárajúce malý prúd vzduchu pod pizzou), starostlivo vypálená na dosiahnutie optimálnej pevnosti a pórovitosti. Pece majú extrémne odolné a ľahko otváracie dvierka s vysoko kvalitnými ložiskami a priestranným sklom a dve halogénové žiarovky proti oslneniu v každej komore, čo vám poskytuje vynikajúcu viditeľnosť na kontrolu pečenia a pri procese vkladania a vyberania pizze. Účinná izolácia tiež zaisťuje nízku okolitú teplotu v blízkosti pece, čo napomáha k príjemnejšiemu pracovnému prostrediu. Povrch z nerezovej ocele je lesklý a leštený. Spoje, ako sú skrutky a nity, sú takmer neviditeľné, čo dodáva peciam atraktívny vzhľad. Navyše pec Modular® je vybavená digitálnym alebo klasickým ovládacím panelom s displejom, ukazovateľmi termostatu a funkciou Turbo-štart, Servis funkcií, posuvnou policou z nerezovej ocele, podstavcom s pevnými kolieskami, odsávač pre pripojenie k miestnemu ventilačnému systému a kontrolky pre reguláciu a nastavenie ventilácie .
Voliteľné vybavenie (za príplatok):
- Farby Royal Gold alebo Phantom Black z leštenej nerezovej ocele
- Možnosť prevedenia vo verzii umožňujúci napájanie na lodiach alebo jachtách. Môžeme tiež dodať akúkoľvek pec rady Modular® s napätím špecifikovaným zákazníkom.
- Špeciálna verzia 500 °C/932 F° umožňujúce pečenie špeciálnych druhov pizze, ako je Napoli, pečivo alebo iné výrobky, ktoré vyžadujú veľmi vysoké teploty pečenia.
- Verzia pre pekárne (možnosť pary)
- Stojan na základné, ale užitočné nástroje.
- Police na korenie a olej.
- Vyššia komora na “kysnutie” pečiva.
- Bezkontaktné otváranie dverí.
- Ďalšie výsuvná police, ktoré možno v závislosti na polohe prvej police namontovať tesne pod pec a vytvoriť tak veľkú multifunkčnú pracovnú dosku v podstavci, aby sa vytvorila praktická výsuvná plocha, na ktorej je možné ukladať krabice na pizzu.
Do úschovne
Trojkomorová pec na pizzu Modular® s rozmermi 2270×1125×1160 mm je tým najlepším riešením pre reštaurácie, bary, hotely, kaviarne, čerpacie stanice, samoobsluhy a ďalšie výdajné miesta jedál i pre individuálnych zákazníkov. Vďaka optimálnemu rozloženiu tepla a plne elektronicky nezávislej regulácii teploty v hornej a dolnej zóne umožňuje rýchlejší a rovnomernejší proces pečenia nielen pizze, ale aj všetkých druhov potravín. Funkcia Turbo-start okamžite zahreje pec a duálny časovač s alarmom (digitálna verzia) umožňuje nastaviť čas pečenia ručne alebo automaticky pre všetko pečenia stlačením jediného tlačidla. Pec vybavená 3 komorami. Šamotová doska je vyrobená zo špeciálnej prírodnej hliny s jemnou štruktúrou (vytvárajúce malý prúd vzduchu pod pizzou), starostlivo vypálená na dosiahnutie optimálnej pevnosti a pórovitosti. Pece majú extrémne odolné a ľahko otváracie dvierka s vysoko kvalitnými ložiskami a priestranným sklom a dve halogénové žiarovky proti oslneniu v každej komore, čo vám poskytuje vynikajúcu viditeľnosť na kontrolu pečenia a pri procese vkladania a vyberania pizze. Účinná izolácia tiež zaisťuje nízku okolitú teplotu v blízkosti pece, čo napomáha k príjemnejšiemu pracovnému prostrediu. Povrch z nerezovej ocele je lesklý a leštený. Spoje, ako sú skrutky a nity, sú takmer neviditeľné, čo dodáva peciam atraktívny vzhľad. Navyše pec Modular® je vybavená digitálnym alebo klasickým ovládacím panelom s displejom, ukazovateľmi termostatu a funkciou Turbo-štart, Servis funkcií, posuvnou policou z nerezovej ocele, podstavcom s pevnými kolieskami, odsávač pre pripojenie k miestnemu ventilačnému systému a kontrolky pre reguláciu a nastavenie ventilácie .
Voliteľné vybavenie (za príplatok):
- Farby Royal Gold alebo Phantom Black z leštenej nerezovej ocele
- Možnosť prevedenia vo verzii umožňujúci napájanie na lodiach alebo jachtách. Môžeme tiež dodať akúkoľvek pec rady Modular® s napätím špecifikovaným zákazníkom.
- Špeciálna verzia 500 °C/932 F° umožňujúce pečenie špeciálnych druhov pizze, ako je Napoli, pečivo alebo iné výrobky, ktoré vyžadujú veľmi vysoké teploty pečenia.
- Verzia pre pekárne (možnosť pary)
- Stojan na základné, ale užitočné nástroje.
- Police na korenie a olej.
- Vyššia komora na “kysnutie” pečiva.
- Bezkontaktné otváranie dverí.
- Ďalšie výsuvná police, ktoré možno v závislosti na polohe prvej police namontovať tesne pod pec a vytvoriť tak veľkú multifunkčnú pracovnú dosku v podstavci, aby sa vytvorila praktická výsuvná plocha, na ktorej je možné ukladať krabice na pizzu.
Do úschovne
Trojkomorová pec na pizzu Modular® s rozmermi 1350×1125×1160 mm je tým najlepším riešením pre reštaurácie, bary, hotely, kaviarne, čerpacie stanice, samoobsluhy a ďalšie výdajné miesta jedál i pre individuálnych zákazníkov. Vďaka optimálnemu rozloženiu tepla a plne elektronicky nezávislej regulácii teploty v hornej a dolnej zóne umožňuje rýchlejší a rovnomernejší proces pečenia nielen pizze, ale aj všetkých druhov potravín. Funkcia Turbo-start okamžite zahreje pec a duálny časovač s alarmom (digitálna verzia) umožňuje nastaviť čas pečenia ručne alebo automaticky pre všetko pečenia stlačením jediného tlačidla. Pec vybavená 3 komorami. Šamotová doska je vyrobená zo špeciálnej prírodnej hliny s jemnou štruktúrou (vytvárajúce malý prúd vzduchu pod pizzou), starostlivo vypálená na dosiahnutie optimálnej pevnosti a pórovitosti. Pece majú extrémne odolné a ľahko otváracie dvierka s vysoko kvalitnými ložiskami a priestranným sklom a dve halogénové žiarovky proti oslneniu v každej komore, čo vám poskytuje vynikajúcu viditeľnosť na kontrolu pečenia a pri procese vkladania a vyberania pizze. Účinná izolácia tiež zaisťuje nízku okolitú teplotu v blízkosti pece, čo napomáha k príjemnejšiemu pracovnému prostrediu. Povrch z nerezovej ocele je lesklý a leštený. Spoje, ako sú skrutky a nity, sú takmer neviditeľné, čo dodáva peciam atraktívny vzhľad. Navyše pec Modular® je vybavená digitálnym alebo klasickým ovládacím panelom s displejom, ukazovateľmi termostatu a funkciou Turbo-štart, Servis funkcií, posuvnou policou z nerezovej ocele, podstavcom s pevnými kolieskami, odsávač pre pripojenie k miestnemu ventilačnému systému a kontrolky pre reguláciu a nastavenie ventilácie .
Voliteľné vybavenie (za príplatok):
- Farby Royal Gold alebo Phantom Black z leštenej nerezovej ocele
- Možnosť prevedenia vo verzii umožňujúci napájanie na lodiach alebo jachtách. Môžeme tiež dodať akúkoľvek pec rady Modular® s napätím špecifikovaným zákazníkom.
- Špeciálna verzia 500 °C/932 F° umožňujúce pečenie špeciálnych druhov pizze, ako je Napoli, pečivo alebo iné výrobky, ktoré vyžadujú veľmi vysoké teploty pečenia.
- Verzia pre pekárne (možnosť pary)
- Stojan na základné, ale užitočné nástroje.
- Police na korenie a olej.
- Vyššia komora na “kysnutie” pečiva.
- Bezkontaktné otváranie dverí.
- Ďalšie výsuvná police, ktoré možno v závislosti na polohe prvej police namontovať tesne pod pec a vytvoriť tak veľkú multifunkčnú pracovnú dosku v podstavci, aby sa vytvorila praktická výsuvná plocha, na ktorej je možné ukladať krabice na pizzu.
Do úschovne
Pri výbere konkrétnej trojkomorovej pece na pizzu je potrebné zvážiť niekoľko dôležitých faktorov. Jedným z nich je veľkosť celého spotrebiča (jeho dĺžka, šírka a výška) a veľkosť komôr. Dôležitý je aj počet pizz, ktoré je možné v spotrebiči piecť naraz. Naše trojkomorové pece na pizzu sú k dispozícii v menšej (maximálne 3 pizze) a vo väčšej verzii (maximálne 24 pizze). Je potrebné si overiť, či vybraný spotrebič je vybavený ďalšími funkciami, ako je programátor, a skontrolovať typ napájania a maximálnu teplotu, ktorú pec môže dosiahnuť.
Trojkomorové pece na pizzu nie sú tým jediným, čo ponúkame! Náš sortiment zahŕňa ďalšie vybavenie a príslušenstvo pre pizzerie – vrátane sietí, plechov a foriem na pizzu, lopát, vybavenie pre pece, strojov na výrobu pizze, tašiek na pizzu, riad a mnoho ďalšieho! Neváhajte a prezrite si celú našu ponuku.
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.