Nagoji Maru kuchynský univerzálny nôž Santoku, 18 cm
Všestranný japonský, kuchynský nôž, je určený na krájanie zeleniny, ovocia, mäsa i rýb. Široká rukoväť uľahčuje krájanie veľkých kusov potravín, ako je napr. kel alebo hlávkový šalát a tiež prenášanie nakrájaných surovín z noža rovno do šalátovej misy, alebo na panvicu. Nôž Santoku vie ľahko naharadit funkciu noža pre šéfkuchára aj japonského noža na zeleninu Nakiri, má vysoko umiestnenú rukoväť, ktorá zabraňuje obitiu kĺbov prstov o doštičku.Technické parametre:
Ostrie – vysoko uhlíková oceľ 440
Tvrdosť – 58 HRC +/- 1
Celková dĺžka – 31,5 cm
Dĺžka čepele – 18 cm
Šírka čepele – 4,7 cm
Hrúbka čepele – okolo 2,4 mm
Váha – okolo 155 g
Kuchynské nože zo série Nagoji Maru nadväzujú na japonský moderný dizajn a profesionálnym spôsobom kombinujú tradíciu s avantgardou. Kryogenicky tvrdená čepeľ Vollschaft je vyrobená z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele 440A, ponorené do kvapalného dusíka pri teplote -170 ° C. Tento proces zlepšuje pružnosť ocele, predlžuje životnosť čepele a zvyšuje odolnosť nožov proti korózii. Hladká a pohodlná rukoväť je výsledkom dlhej a časovo náročné práce, počas ktorej sa rad činností výroby vykonáva ručne.
Do úschovne
Nagoji Maru kuchynský nôž na porciovanie, 22 cm
Špeciálny, kuchynský nôž s predĺženou čepeľou je určený na porciovanie mäsa. Úzka, tenká čepeľ umožňuje krájanie napríklad hovädzieho pečeného mäsa, pečeného jahňacieho, alebo pečené šunky na rovnaképlátky. Ostrá špička čepele pomáha oddeliť mäso od kosti. Vzhľadom k tomu, že je nôž pružný, funguje dobre počas krájania filiet z lososa a iných rýb.
Technické parametre:
Ostrie – vysoko uhlíková oceľ 440
Tvrdosť – 58 HRC +/- 1
Celková dĺžka – 35,3 cm
Dĺžka čepele – 22 cm
Šírka čepele – 3,8 cm
Hrúbka čepele – okolo 2 mm
Váha – okolo 155 g
Kuchynské nože zo série Nagoji Maru nadväzujú na japonský moderný dizajn a profesionálnym spôsobom kombinujú tradíciu s avantgardou. Kryogenicky tvrdená čepeľ Vollschaft je vyrobená z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele 440A, ponorené do kvapalného dusíka pri teplote -170 ° C. Tento proces zlepšuje pružnosť ocele, predlžuje životnosť čepele a zvyšuje odolnosť nožov proti korózii. Hladká a pohodlná rukoväť je výsledkom dlhej a časovo náročné práce, počas ktorej sa rad činností výroby vykonáva ručne.
Do úschovne
Nagoji Shiro kuchynský nôž na oberania, 10 cm
Menší, kuchynský nôž určený na oberania a krájanie zeleniny a ovocia. Ostrá špička čepele uľahčuje vykrajovanie jadierok, kôstok a stopiek a pomáha tiež vyrobiť dekoratívne tvary. Špeciálne upravený povrch noža zabraňuje zachytávaniu krájaných surovín na noži.
Technické parametre:
Ostrie – 33 vrstvová molybdén vanádová oceľ
Tvrdosť – 58 HRC +/- 1
Celková dĺžka – 21 cm
Dĺžka čepele – 10 cm
Šírka čepele – 2,9 cm
Hrúbka čepele – okolo 2,1 mm
Váha – okolo 50 g
Kuchynské nože zo série Nagoji Shiro sú jedinečnou kombináciou japonskej tradície a modernej technológie. Odolné čepele sú vyrobené z vysoko uhlíkovej, nerezovej ocele s prídavkom molybdénu a vanádu. Ostrie čepele je na oboch stranách pokryté oceľovými vrstvami SUS410 a SUS430, ktoré zvyšujú odolnosť nožov proti korózii a uľahčujú proces brúsenia. Klasická drevená rukoväť v tvare písmena D je vystužená nerezovým krúžkom. Nože z tejto série sú extrémne ľahké, odolné a ľahko sa udržujú.
Do úschovne
Nagoji Shiro kuchynský univerzálny nôž, 14 cm
Všestranný kuchynský nôž, ktorý možno použiť na obratie zeleniny a ovocia, ale aj na krájanie väčších potravín. Vďaka širšej čepeli je skvelý na sekanie byliniek, krájanie cibule, alebo menších filiet. Špeciálne upravený povrch nože zabraňuje zachytávaniu krájaných surovín na noži.
Technické parametre:
Ostrie – 33 vrstvová molybdén vanádová oceľ
Tvrdosť – 58 HRC +/- 1
Celková dĺžka – 25,5 cm
Dĺžka čepele – 14 cm
Šírka čepele – 2,9 cm
Hrúbka čepele – okolo 2,1 mm
Váha – okolo 60 g
Kuchynské nože zo série Nagoji Shiro sú jedinečnou kombináciou japonskej tradície a modernej technológie. Odolné čepele sú vyrobené z vysoko uhlíkovej, nerezovej ocele s prídavkom molybdénu a vanádu. Ostrie čepele je na oboch stranách pokryté oceľovými vrstvami SUS410 a SUS430, ktoré zvyšujú odolnosť nožov proti korózii a uľahčujú proces brúsenia. Klasická drevená rukoväť v tvare písmena D je vystužená nerezovým krúžkom. Nože z tejto série sú extrémne ľahké, odolné a ľahko sa udržujú.
Do úschovne
Nagoji Shiro kuchynský univerzálny nôž, 15 cm
Všestranný kuchynský nôž, ktorý možno použiť na obratie zeleniny a ovocia, ale aj na krájanie väčších potravín. Vďaka širšej čepeli je skvelý na sekanie byliniek, krájanie cibule, alebo menších filiet. Špeciálne upravený povrch noža zabraňuje zachytávaniu krájaných surovín na noži.
Technické parametre:
Ostrie – 33 vrstvová molybdén vanádová oceľ
Tvrdosť – 58 HRC +/- 1
Celková dĺžka – 28,3 cm
Dĺžka čepele – 15 cm
Šírka čepele – 3,8 cm
Hrúbka čepele – okolo 2,1 mm
Váha – okolo 100 g
Kuchynské nože zo série Nagoji Shiro sú jedinečnou kombináciou japonskej tradície a modernej technológie. Odolné čepele sú vyrobené z vysoko uhlíkovej, nerezovej ocele s prídavkom molybdénu a vanádu. Ostrie čepele je na oboch stranách pokryté oceľovými vrstvami SUS410 a SUS430, ktoré zvyšujú odolnosť nožov proti korózii a uľahčujú proces brúsenia. Klasická drevená rukoväť v tvare písmena D je vystužená nerezovým krúžkom. Nože z tejto série sú extrémne ľahké, odolné a ľahko sa udržujú.
Do úschovne
Nagoji Shiro kuchynský univerzálny nôž, 14 cm
Všestranný kuchynský nôž, ktorý možno použiť na obratie zeleniny a ovocia, ale aj na krájanie väčších potravín. Vďaka širšej čepeli je skvelý na sekanie byliniek, krájanie cibule, alebo menších filiet. Špeciálne upravený povrch noža zabraňuje zachytávaniu krájaných surovín na noži.
Technické parametre:
Ostrie – 33 vrstvová molybdén vanádová oceľ
Tvrdosť – 58 HRC +/- 1
Celková dĺžka – 24 cm
Dĺžka čepele – 14 cm
Šírka čepele – 2,7 cm
Hrúbka čepele – okolo 2,1 mm
Váha – okolo 80 g
Kuchynské nože zo série Nagoji Kuro sú navrhnuté pre kuchárov, ktorí pracujú v náročných podmienkach. Odolná čepeľ z damaškové ocele sa skladá z 33 vrstiev vysoko uhlíkovej nerezovej ocele s prímesou molybdénu a vanádu. Čepele sú navyše kované oceľovými vrstvami SUS410 a SUS430, ktoré zvyšujú odolnosť nožov proti korózii a uľahčujú proces brúsenia. Štýlová rukoväť je vyrobená z čierneho vrstveného dreva, ktoré je vystužené násadou z nerezovej ocele. Jej tvar tradíciu samurajských mečov a dáva nožmi Nagoji Kuro jedinečný charakter.
Do úschovne
Nagoji Shiro kuchynský univerzálny nôž, 15 cm
Všestranný kuchynský nôž, ktorý možno použiť na obratie zeleniny a ovocia, ale aj na krájanie väčších potravín. Vďaka širšej čepeli je skvelý na sekanie byliniek, krájanie cibule, alebo menších filiet. Špeciálne upravený povrch noža zabraňuje zachytávaniu krájaných surovín na noži.
Technické parametre:
Ostrie – 33 vrstvová molybdén vanádová oceľ
Tvrdosť – 58 HRC +/- 1
Celková dĺžka – 27,7 cm
Dĺžka čepele – 15 cm
Šírka čepele – 3,7 cm
Hrúbka čepele – okolo 2,1 mm
Váha – okolo 160 g
Kuchynské nože zo série Nagoji Kuro sú navrhnuté pre kuchárov, ktorí pracujú v náročných podmienkach. Odolná čepeľ z damaškové ocele sa skladá z 33 vrstiev vysoko uhlíkovej nerezovej ocele s prímesou molybdénu a vanádu. Čepele sú navyše kované oceľovými vrstvami SUS410 a SUS430, ktoré zvyšujú odolnosť nožov proti korózii a uľahčujú proces brúsenia. Štýlová rukoväť je vyrobená z čierneho vrstveného dreva, ktoré je vystužené násadou z nerezovej ocele. Jej tvar je tradíciou samurajských mečov a dáva nožom Nagoji Kuro jedinečný charakter.
Do úschovne
Nagoji Kuro kuchynský nôž na porciovanie, 25 cm
Špeciálny, kuchynský nôž s predĺženou čepeľou je určený na porciovanie mäsa. Úzka, tenká čepeľ umožňuje krájanie napríklad hovädzieho pečeného mäso, pečeného jahňacieho, alebo pečenej šunky na rovnaké plátky. Ostrá špička čepele pomáha oddeliť mäso od kosti. Vzhľadom k tomu, že je nôž pružný, funguje dobre počas krájania filiet z lososa a iných rýb.
Technické parametre:
Ostrie – 33 vrstvová molybdén vanádová oceľ
Tvrdosť – 58 HRC +/- 1
Celková dĺžka – 37 cm
Dĺžka čepele – 25 cm
Šírka čepele – 3,5 cm
Hrúbka čepele – okolo 2,1 mm
Váha – okolo 200 g
Kuchynské nože zo série Nagoji Kuro sú navrhnuté pre kuchárov, ktorí pracujú v náročných podmienkach. Odolná čepeľ z damaškové ocele sa skladá z 33 vrstiev vysoko uhlíkovej nerezovej ocele s prímesou molybdénu a vanádu. Čepele sú navyše kované oceľovými vrstvami SUS410 a SUS430, ktoré zvyšujú odolnosť nožov proti korózii a uľahčujú proces brúsenia. Štýlová rukoväť je vyrobená z čierneho vrstveného dreva, ktorá je vystužená násadou z nerezovej ocele. Jej tvar je tradíciou samurajských mečov a dáva nožom Nagoji Kuro jedinečný charakter.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.