Nože kované – japonské pre profesionálniu gastronómiu!

Nože kované – japonské, čo v tejto produktovej kategórii nájdete, sú profesionálne gastronomické potreby, ktoré splnia očakávania aj tých najnáročnejších zákazníkov. Na ich výrobu boli použité trvanlivé a pevné materiály (napríklad nerezová oceľ, meď, uhlíková oceľ, polypropylén, drevo, plast, mosadz, molybdénová, alebo vanádová oceľ), vďaka ktorým nože kované – japonské sú spoľahlivé a tešia sa obľube aj u svetovo známych kuchárov.

Čítať viac >

prečo je ľahké sa spoľahnúť na japonské kované nože?

Predovšetkým kvôli ich neobvyklej životnosti. Ostrie je vyrobené z najkvalitnejšej ocele, ktorá je prakticky nezničiteľná. Navyše, ako sme už predtým spomenuli, sú veľmi precízne, čo uľahčuje prípravu zložitých jedál. Práca v kuchyni sa stáva efektívnejšou a samotné nože nepotrebujú časté ostrenie. Oplatí sa ale ostriť na mieru a pravidelne a dbať na ich údržbu, aby ste si mohli nože užívať mnoho rokov.

Ponúkame nože kované – japonské v mnohých prevedeniach! Pozrite si preto našu širokú ponuku!

Nože kované – japonské sú k dostaniu v mnohých variantoch, preto sme si istí, že si každý nájde niečo pre seba! Výrobky sa líšia materiálom, ktorý bol použitý na ich výrobu, ale aj dĺžkou čepele, jeho šírkou a hmotnosťou.