-
Nôž šéfkuchára, ručne kovaný, 24 cm R-3 | TAKESHI SAJI, HB-459
bez DPH: s DPH: -
Nôž "Santoku" 310 mm | HENDI, Profi Line
bez DPH: s DPH: -
Nôž šéfkuchára, ručne kovaný, 24cm VG-10 | TAKESHI SAJI, HA-469
bez DPH: s DPH: -
Nôž Santoku, 17 cm | TAKESHI SAJI, H-R2D-SA-180RW
bez DPH: s DPH: -
Nôž Yanagi Sashimi, 27 cm | TAKESHI SAJI, H-R2D-CH-210WBB
bez DPH: s DPH: -
Nôž šéfkuchára, ručne kovaný, 18 cm R-3 | TAKESHI SAJI, HB-457
bez DPH: s DPH: -
Nôž Bunka, ručne kovaný, 17 cm VG-10 | TAKESHI SAJI, HA-466
bez DPH: s DPH: -
Nôž Bunka, ručne kovaný, 17 cm | TAKESHI SAJI, Blue Steel
bez DPH: s DPH: -
Nôž Yanagi Sashimi, 24 cm | TAKESHI SAJI, H-R2D-SA-180WBB
bez DPH: s DPH: -
Vreckový nôž, 79 mm | HIGONOKAMI, Shirogami Sasaha Black
bez DPH: s DPH: -
Nôž šéfkuchára, ručne kovaný, 24 cm | TAKESHI SAJI, Blue Steel
bez DPH: s DPH: -
Vreckový nôž, 79 mm | HIGONOKAMI, Shirogami Sasaha Brass
bez DPH: s DPH: -
Nôž ručne kovaný, univerzálny, 15 cm | TAKESHI SAJI, Blue Steel
bez DPH: s DPH: -
Ručne kovaný nôž šéfkuchára, 24 cm | TAKESHI SAJI, Super Aogami
bez DPH: s DPH: -
Nôž Nakiri, 16 cm | TAKESHI SAJI, H-R2D-CH-210RW
bez DPH: s DPH: -
Ručne kovaný nôž šéfkuchára, 18 cm | TAKESHI SAJI, Super Aogami
bez DPH: s DPH: -
Nôž šéfkuchára, ručne kovaný, 24 cm VG-11 | TAKESHI SAJI, HA-419
bez DPH: s DPH: -
Nôž Deba, 15,5 cm | TAKESHI SAJI, H-V10D-CH-210IW
bez DPH: s DPH: -
Nôž Bunka, ručne kovaný, 17 cm R-3 | TAKESHI SAJI, HB-456
bez DPH: s DPH:
Japonské nože kované
(40)Nože kované – japonské pre profesionálniu gastronómiu!
Nože kované – japonské, čo v tejto produktovej kategórii nájdete, sú profesionálne gastronomické potreby, ktoré splnia očakávania aj tých najnáročnejších zákazníkov. Na ich výrobu boli použité trvanlivé a pevné materiály (napríklad nerezová oceľ, meď, uhlíková oceľ, polypropylén, drevo, plast, mosadz, molybdénová, alebo vanádová oceľ), vďaka ktorým nože kované – japonské sú spoľahlivé a tešia sa obľube aj u svetovo známych kuchárov.
Výrobky, ktoré sa tešia veľkej obľube, sú japonské nože šéfkuchára, ktoré boli ručne kované. Sú nenahraditeľné pri krájaní potravín a surovín (ovocie, zelenina, ryby, mäso, syrov, atď.), pretože umožňujú presný rez. Navyše sú naozaj univerzálne, takže uplatnenie nájdu v každom gastronomickom zariadení.
prečo je ľahké sa spoľahnúť na japonské kované nože?
Predovšetkým kvôli ich neobvyklej životnosti. Ostrie je vyrobené z najkvalitnejšej ocele, ktorá je prakticky nezničiteľná. Navyše, ako sme už predtým spomenuli, sú veľmi precízne, čo uľahčuje prípravu zložitých jedál. Práca v kuchyni sa stáva efektívnejšou a samotné nože nepotrebujú časté ostrenie. Oplatí sa ale ostriť na mieru a pravidelne a dbať na ich údržbu, aby ste si mohli nože užívať mnoho rokov.
Nože kované – japonské sú určené nielen profesionálom, ale aj amatérskym kuchárom, ktorí chcú svoju kuchyňu vybaviť osvedčenými a trvalými gastronomickými pomôckami.
Ponúkame nože kované – japonské v mnohých prevedeniach! Pozrite si preto našu širokú ponuku!
Nože kované – japonské sú k dostaniu v mnohých variantoch, preto sme si istí, že si každý nájde niečo pre seba! Výrobky sa líšia materiálom, ktorý bol použitý na ich výrobu, ale aj dĺžkou čepele, jeho šírkou a hmotnosťou.
Pozrite si našu širokú ponuku na Gastromania.sk, ktorú sme pripravili pre našich zákazníkov! Zaručujeme Vám, že naše nože kované – japonské splnia Vaše očakávania a požiadavky! Prajeme Vám úspešné nákupy.