Cena bez DPH: 1,18€
Cena s DPH: 1,42€
Dostupnosť: 14 dní
Množstvo na sklade: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 8,50€
V košíku

Ak máte otázku, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.sk Naša zákaznícka zóna je Vám k dispozícii od pondelka do piatku od 8:00 - 16:00
Informácie:
váha: 0.007 kg
EAN kód: 5904816007602

Vínne kvasnice znižujúce kyslosť Enovini OK RED, 7 g | BROWIN, 400390 - Popis:

Aktívne suché kvasinky Enovini® OK RED sú určené vinohradníkom, ktorí vyrábajú vína z červeného hrozna a čerešní. S týmito kvasinkami budú vaše vína lepšie ako kedykoľvek predtým.

- Pre červené ovocie - kvasinky sú určené pre vína z čerešní a červeného hrozna.
- Znižujú kvasničnosť vína - Enovini® OK RED sú kvasinky, ktoré znižujú obsah kvasníc vo víne o 20-24%. Víno je tak jemnejšie a menej kyslé, čo umožňuje príjemnejší chuťový zážitok.
- Menej cukru - vďaka použitiu kvasiniek znižujúcich kvasničnosť môžete úspešne znížiť prídavok cukru, čím získate dobré polosladké alebo polosuché víno.
- Harmonická príchuť a aróma vína - kvasinky Enovini® OK RED Vám umožní vytvoriť vyvážené vína s jemnou chuťou a zaujímavou ovocnou arómou.
- Ušľachtilé kvasinky vysokej kvality - s kvasinkami Enovini® OK RED vytvoríte tie najlepšie domáce vína s obsahom až 14 %.

Enovini® OK RED je sušená vínna kvasnica, ktorá znižuje kyslosť červených ovocných vín obsahujúcich jablkový kvas. Je to kvasinka vhodná pre vína z čerešní a tmavého hrozna. Kvasinky Enovini® OK RED dodajú vašim vínam vyváženú chuť a plný ovocný buket.

Vlastnosti kvasiniek Enovini® OK RED umožňujú znížiť obsah jablčného kvasu v čerešňových a hroznových vínach o 20-24 %.

Balenie umožňuje získať 25 l vína so silou až 14 %. Kvasinky sa ľahko používajú, nie je nutná žiadna predfermentácia.

Spôsob použitia je jednoduchý:
Obsah vrecúška rozmiešajte v 100 ml prevarenej vody ochladenej na 30 °C. Nechajte 20 minút stáť pri izbovej teplote a nalejte do kvasnej nádrže alebo kvasného banky. Odporúčaná počiatočná koncentrácia cukru: max. 20°Blg, max. 14 g/l (najlepšie 12 - 13 g/l). Kvasenie pri teplote 20-25 °C. Keď koncentrácia cukru klesne na cca 10 °Blg (2. - 3. deň), pridáme ďalšiu dávku cukru, napr. 50 g/l. Tento postup môžete opakovať 5. - 6. deň kvasenia.

Pozor: Optimálny účinok kvasiniek dosiahnete, keď budete postupovať podľa vyššie uvedených informácií.

Zloženie: Kvasnice, ktoré sa používajú na výrobu kvasiniek, sú vyrobené z materiálu, ktorý sa používa na výrobu kvasiniek:
Kvasinky Saccharomyces cerevisiae, emulgátor: sorbitol monostearát.

Výrobok iba pre enológiu, nie je určený na priamu spotrebu. Skladujte na suchom mieste pri izbovej teplote.
Vínne kvasnice znižujúce kyslosť Enovini OK RED, 7 g | BROWIN, 400390 - Recenzie:
Len zákazníci, ktorí si daný tovar zakúpili môžu pridať recenziu.
Vínne kvasnice znižujúce kyslosť Enovini OK RED, 7 g | BROWIN, 400390 - Vrátenie a reklamácia:

V prípade, že zakúpený tovar vám z akéhokoľvek dôvodu nebude vyhovovať, ako spotrebiteľ ho môžete vrátiť do 14 dní odo dňa zakúpenia. Vrátenie tovaru sa riadi článkom 5. našich obchodných podmienok. Doporučujeme vyplniť formulár, ktorý je možné stiahnuť na nižšie uvedenom odkaze a zaslať ho spolu s tovarom na našu prevádzkovú adresu. Výmena tovaru za iný je rovnako možná. Doporučujeme sa pred odstúpením alebo výmenou dohodnúť s našim obchodným oddelením. V prípade reklamácie tovaru vyplňte reklamačný formulár, ktorý je pod odkazem nižšie.

Reklamačný formulár

Formulář pro odstoupení od smlouvy