Cena bez DPH: 1,55€
Cena s DPH: 1,86€
Dostupnosť: 14 dní
Náklady za dopravu: od 8,50€
V košíku

Ak máte otázku, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.sk Naša zákaznícka zóna je Vám k dispozícii od pondelka do piatku od 8:00 - 16:00
Informácie:
dĺžka 75 mm
šírka 5 mm
výška 110 mm
váha: 0.005 kg
EAN kód: 5908277703172

Ciderové kvasnice Ciderini Sweet, 5 g | BROWIN, 400200 - Popis:

Nepostrádateľné na výrobu cideru - Ciderini Sweet je špeciálne vybraný kmeň jablčných kvasiniek. Umožňuje získať z ovocia optimálne množstvo aromatických látok a pripraviť domáci cider skvelej chuti.
- Pre jablkový mušt a ďalšie - ušľachtilé sušené kvasinky obsiahnuté v Ciderini Sweet sú ideálne na výrobu sladkého jablčného muštu, hruškového perry a nápojov na báze nízkopercentných ovocných štiav!
- Na 15-20 l - jedno 5g balenie Ciderini Sweet stačí na výrobu až 20 l tohto aromatického perlivého nápoja, ktorý si vychutná celá vaša rodina!
- Jednoduché použitie - kvasinky sa veľmi ľahko používajú, odporúčaná teplota na kvasenie je 15-30 ° C a alkohol, ktorý vo svojom cidere získate, môže dosahovať až 9%!
- Plný potenciál - kvasinky Ciderini Sweet v kombinácii so živným roztokom s vitamínom B1 Vám umožní využiť ich možnosti na 100%, takže si budete môcť vychutnať ešte plnšiu chuť a vôňu vašich domácich nápojov!

Oceňujete jemnú príchuť a vôňu ciderov? Máte veľa jabĺk a neviete, čo s nimi? Začnite svoje dobrodružstvo s domácou výrobou cideru, ktorú Vám uľahčí náš nepostrádateľný produkt na výrobu domácich nápojov - ušľachtilé sušené kvasinky Ciderini Sweet. Tento špeciálne vybraný kmeň jablčných kvasiniek Vám umožní získať z ovocia maximum vône a chuti! Kvasinky sú určené na výrobu sladkého jablčného muštu - s ich pomocou však môžete pripraviť aj hruškové perry, rovnako ako akékoľvek nízkopercentné varianty z iných ovocných štiav. Príprava rýchleho osviežujúceho nápoja je nesmierne jednoduchá, pridáme štipku Ciderini Sweet do ľubovoľnej šťavy a necháme všetko 3 dni kvasiť pri izbovej teplote. Potom nápoj prenesieme do chladničky a vychutnáme si nízkoalkoholický, ľahko perlivý nápoj ideálny na letné dni. Využite naplno silu a potenciál Ciderini Sweet kombináciou Kvasnice so živinami s vitamínom B1! Jedno balenie kvasníc - 5 g stačí na výrobu 15 až 20 l aromatického nápoja, v ktorom môže obsah alkoholu dosahovať až 9%. Kvasinky Ciderini Sweet sa ľahko používajú - odporúčaná teplota kvasenia je 15-30 °C.

Spôsob použitia je jednoduchý:
Obsah vrecúška rozmiešajte v 100 ml prevarenej a na 30 °C schladenej vody, celok nechajte 20 minút stáť pri izbovej teplote. Po tejto dobe roztok nalejte do kvasnej nádoby alebo banky s nastavením na víno.

Zloženie: 1:
Zloženie: kvasinky Saccharomyces cerevisiae, emulgátor: sorbitol monostearát.

Pozor!
Na optimálne kvasenie sa odporúča pridať Soylent B1 (401010).
Dátum minimálnej trvanlivosti: Dátum spotreby a číslo šarže na pečate. Skladujte na suchom mieste pri izbovej teplote. Výrobok iba pre enológiu, nie na priamu spotrebu.

Rozmery balenia:
- dĺžka 7,5 cm
- šírka cca 0,5 cm
- výška 11 cm
Ciderové kvasnice Ciderini Sweet, 5 g | BROWIN, 400200 - Recenzie:
Len zákazníci, ktorí si daný tovar zakúpili môžu pridať recenziu.
Ciderové kvasnice Ciderini Sweet, 5 g | BROWIN, 400200 - Vrátenie a reklamácia:

V prípade, že zakúpený tovar vám z akéhokoľvek dôvodu nebude vyhovovať, ako spotrebiteľ ho môžete vrátiť do 14 dní odo dňa zakúpenia. Vrátenie tovaru sa riadi článkom 5. našich obchodných podmienok. Doporučujeme vyplniť formulár, ktorý je možné stiahnuť na nižšie uvedenom odkaze a zaslať ho spolu s tovarom na našu prevádzkovú adresu. Výmena tovaru za iný je rovnako možná. Doporučujeme sa pred odstúpením alebo výmenou dohodnúť s našim obchodným oddelením. V prípade reklamácie tovaru vyplňte reklamačný formulár, ktorý je pod odkazem nižšie.

Reklamačný formulár

Formulář pro odstoupení od smlouvy