Vysoko kvalitné stolné termosky – pozrite si našu ponuku!

V tejto kategórii nájdete profesionálne stolové termosky na kávu a čaj. Sú to nenahraditeľné produkty v každom gastronomickom zariadení. Naša široká ponuka zahŕňa veľký výber stolných termosiek na kávu a čaj, ktoré sú ideálne pre rauty, konferencie, cateringové spoločnosti, školy, škôlky, konferenčné centrá a ďalšie cateringové aktivity. Navrhujeme, zaisťujeme a obsluhujeme zariadenie hromadného stravovania. Naša ponuka zahŕňa špičkové produkty, ktoré sú charakteristické mimoriadnou presnosťou spracovania, multifunkčnosťou a bezprecedentnou trvanlivosťou. Robíme všetko čo môžeme, aby naši zákazníci (aj tí najnáročnejší!) boli spokojní s kvalitou našich služieb. Pozývame vás, aby ste sa zoznámili s naším sortimentom!

Čítať viac >

Čo treba vziať do úvahy pri rozhodovaní o kúpe stolnej termosky?

Stolová termoska na kávu a čaj by mala byť predovšetkým výkonná. To znamená, že treba brať ohľad na výrobcu, ktorý vytvoril konkrétny prístroj ale aj na druh použitého materiálu. Na šťastie v sortimente Gastromania.sk sú k dispozícii produkty renomovaných firiem, ktoré sú populárne po celom svete. Je to medzi iné firma: STALGAST, SUNNEX, BARTSCHER, APS, CONTACTO, HENDI, BRAVILOR BONAMAT, TOM-GAST, FINE DINE a taktiež KYOCERA. Ďalším veľmi dôležitým faktorom je kapacita termosky, a taktiež dĺžka, výška, šírka a priemer. V našom internetovom obchode sú dostupné stolné termosky s kapacitou až 16l! Produkty sú dostupné aj v širokej farebnej škále ako je: biela, čierna, zelená, žltá, červená, strieborná, a ružová.

Stolové termosky pre profesionálny catering

Naše stolné termosky boli vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, ktoré zaručujú ich vysokú kvalitu. Patrí medzi ne nerezová oceľ, keramika, polypropylén, oceľ, sklo a plast. Stolové termosky sú ideálne na uchovávanie horúcich i studených nápojov, pretože dokonale udržujú ich teplotu. Výrobky je možné použiť aj na všetkých vonkajších akciách. Pokiaľ v našom sortimente nenájdete produkt, ktorý hľadáte, kontaktujte prosím tím Gastromania.sk – nájdeme pre vás ideálny tovar! Odolné a trvanlivé termosky na kávu a čaj, ktoré ponúkame, vám určite budú slúžiť mnoho rokov a sú ideálnou investíciou!

Aké produkty sú v našej ponuke? Stolové termosky

Ponúkame širokú škálu profesionálnych stolných termosiek, ktoré sú charakteristické svojou vysokou výrobnou kvalitou. Sú to m.j: oceľová stolná termoska s pumpičkou, bufetová termoska pre catering, oceľová termoska s tlačidlom, cateringová termoska, termoska na studené a teplé nápoje, základňa pre kávový servis, oceľová termoska s klapkou, termoska na nápoje s tlačidlom, termoska pre kávovary Aurora , keramický hrnček, cateringové stanice pre dve termosky a mnoho ďalšieho! Gastronómia nie je iba našu prácu ale aj vášňou, preto veľmi radi vám poradíme ako vybrať tie najlepšie produkty! Srdečne Vás pozývame, aby ste sa zoznámili s celou našou ponukou!

Stolové termosky na kávu a čaj v sortimente Gastromania.sk

Ak chcete kúpiť stolné termosky na kávu a čaj za najnižšiu cenu, potom vás pozývame na zoznámenie sa s ponukou nášho internetového obchodu Gastromania.sk! Ponúkame aj iné zariadenia, gadgety, nábytok a doplnky, ktoré sú ideálne ako pre profesionálne stravovacie zariadenia, tak aj pre domácnosti. Ak máte akékoľvek otázky týčiace sa našich produktov, potom neváhajte kontaktovať náš tím. Som k vašej dispozícii 5 krát v týždni- od pondelka do piatku a pracujeme v čase 8:00-16:00. Pokiaľ nás kontaktujete, sľúbime vám, že poradíme tie najlepšie riešenie!