Cena bez DPH: 2,40€
Cena s DPH: 2,88€
Dostupnosť: 14 dní
Náklady za dopravu: od 8,50€
V košíku

Ak máte otázku, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.sk Naša zákaznícka zóna je Vám k dispozícii od pondelka do piatku od 8:00 - 16:00
Informácie:
váha: 0.05 kg
EAN kód: 5908277707293

Tekuté mikrobiálne syridlo 50 ml | BROWIN, 411201 - Popis:

Mikrobiálne syridlo je vegánsky enzýmový prípravok získaný riadenou fermentáciou kmeňov mikroorganizmov Rhizomucor miehei.

• Vysoko účinné - mikrobiálne syridlo je enzým, ktorý umožňuje rýchle a účinné zrážanie mlieka, čo je pre proces výroby syra zásadné.
• Vegánsky výrobok - mikrobiálne syridlo sa odporúča aj vegánom a vegetariánom.
• Všestranné použitie - mikrobiálne syridlo je možné použiť na výrobu rôznych druhov syrov, vrátane kravského a kozieho mlieka.
• Jednoduché použitie - použitie mikrobiálneho syridla je veľmi jednoduché a potrebnú dávku možno ľahko vypočítať v závislosti od množstva mlieka použitého na výrobu syra.
• Zdravotne nezávadné - mikrobiálne syridlo je bezpečný prírodný potravinársky výrobok, ktorý spĺňa vysoké štandardy kvality.

Mikrobiálne syridlo je vegetariánsky enzýmový prípravok, ktorý sa používa na rýchle a účinné zrážanie mlieka pri výrobe syrov. Získava sa riadenou fermentáciou kmeňov Rhizomucor miehei a jedná sa o vysoko účinný enzým, ktorý možno použiť na výrobu rôznych druhov syrov z mlieka, ako je kravské, kozie a sójové mlieko. Je zdravotne nezávadný, spĺňa najvyššie štandardy kvality a odporúča sa vegánom a vegetariánom. Vďaka ľahko vypočítateľnému dávkovaniu a jednoduchému spôsobu použitia je mikrobiálne syridlo ideálnym riešením pre domácu výrobu syrov.

Spôsob použitia:
• Nalejte mlieko do hrnca, pridajte chlorid vápenatý podľa dávkovania na obale, rozpustený v malom množstve vlažnej prevarenej vody, a dôkladne premiešajte. Zmes zohrejte na 38 °C.
• Keď mlieko dosiahne požadovanú teplotu, pridajte syridlo rozpustené v malom množstve prevarenej a vychladnutej vody. Odporúčame použiť 8-10 kvapiek na liter mlieka.
• Celú zmes opatrne premiešajte a nechajte prikrytú, kým sa nevytvorí syrenina, približne 40-60 minút.

Podrobné recepty na rôzne druhy syrov nájdete v časti Syrová kalkulačka.

Ďalšie poznámky:

1. Optimálne pH mlieka pre správne pôsobenie syridla sa pohybuje medzi 6 a 7.
2. Účinnosť 10 000 MCU/ml.

Aby si syridlo čo najdlhšie zachovalo svoje enzymatické vlastnosti, malo by sa skladovať pri teplote približne 5 °C.
Tekuté mikrobiálne syridlo 50 ml | BROWIN, 411201 - Recenzie:
Len zákazníci, ktorí si daný tovar zakúpili môžu pridať recenziu.
Tekuté mikrobiálne syridlo 50 ml | BROWIN, 411201 - Vrátenie a reklamácia:

V prípade, že zakúpený tovar vám z akéhokoľvek dôvodu nebude vyhovovať, ako spotrebiteľ ho môžete vrátiť do 14 dní odo dňa zakúpenia. Vrátenie tovaru sa riadi článkom 5. našich obchodných podmienok. Doporučujeme vyplniť formulár, ktorý je možné stiahnuť na nižšie uvedenom odkaze a zaslať ho spolu s tovarom na našu prevádzkovú adresu. Výmena tovaru za iný je rovnako možná. Doporučujeme sa pred odstúpením alebo výmenou dohodnúť s našim obchodným oddelením. V prípade reklamácie tovaru vyplňte reklamačný formulár, ktorý je pod odkazem nižšie.

Reklamačný formulár

Formulář pro odstoupení od smlouvy