Cena bez DPH: 2,28€
Cena s DPH: 2,73€
Dostupnosť: 14 dní
Náklady za dopravu: od 8,50€
V košíku

Ak máte otázku, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.sk Naša zákaznícka zóna je Vám k dispozícii od pondelka do piatku od 8:00 - 16:00
Informácie:
dĺžka 450 mm
šírka 395 mm
výška 580 mm
materiál: polyethylén
váha: 0.007 kg
počet v sade: 2 ks
EAN kód: 5908277706876

Syrársky klin 45 cm - 2 ks | BROWIN, 411306 - Popis:

Syrárske plátno, známe tiež ako syrársky klin, je pri domácej výrobe tvarohu veľmi užitočným produktom. Opakovane použiteľný materiál.

• V sade - 2 plátna s rozmermi 45 cm (dĺžka) x 39.5 cm (šírka) x 58 cm (výška).
• Jednoduché vytláčanie srvátky - pomocou syrárskeho plátna je možné ľahko odvádzať srvátku zo syrovej hmoty a vybrať hotový výrobok.
• Opakované použitie - plátno je vyrobené z odolného a pružného materiálu, ktorý je zdravotne nezávadný a je možné ho opakovane používať (pred prvým použitím ho vyperte pri teplote 60-70 °C).
• Pre väčšiu chuť do jedla - vďaka veľkej ploche plátna je možné počas jedného procesu vyrobiť značnú porciu tvarohu.
• Vysoko kvalitný výrobok - pomocou syrárskeho plátna môžete vyrobiť vysoko kvalitný syr, ktorý bude chutným doplnkom mnohých pokrmov.
• Tiež pre použitie s lisom na syr - sami sa rozhodnite, akým spôsobom budete syr odkvapkávať.

Syrársky klin je nepostrádateľnou pomôckou pre každého milovníka domácej výroby syrov, predovšetkým tvarohu. Vďaka kuželovitej štruktúre otvorov sa syrová hmota na obal nelepí, čo umožňuje ľahké a rýchle vybratie výrobku. Veľká veľkosť obalu uľahčuje proces výroby syra a umožňuje efektívnejšiu výrobu. Pre najlepší odvod srvátky by mala byť syrová hmota umiestnená na vnútornú, hladkú stranu plátna.

Syrárske plátno je vyrobené z odolného a pružného polyetylénu, ktorý je zdravotne nezávadný a je možné ho opakovane používať.

Pokiaľ hľadáte výrobok, ktorý vám pomôže vyrobiť dokonalý syr, je syrársky plátený záves ideálnou voľbou!
Syrársky klin 45 cm - 2 ks | BROWIN, 411306 - Recenzie:
Len zákazníci, ktorí si daný tovar zakúpili môžu pridať recenziu.
Syrársky klin 45 cm - 2 ks | BROWIN, 411306 - Vrátenie a reklamácia:

V prípade, že zakúpený tovar vám z akéhokoľvek dôvodu nebude vyhovovať, ako spotrebiteľ ho môžete vrátiť do 14 dní odo dňa zakúpenia. Vrátenie tovaru sa riadi článkom 5. našich obchodných podmienok. Doporučujeme vyplniť formulár, ktorý je možné stiahnuť na nižšie uvedenom odkaze a zaslať ho spolu s tovarom na našu prevádzkovú adresu. Výmena tovaru za iný je rovnako možná. Doporučujeme sa pred odstúpením alebo výmenou dohodnúť s našim obchodným oddelením. V prípade reklamácie tovaru vyplňte reklamačný formulár, ktorý je pod odkazem nižšie.

Reklamačný formulár

Formulář pro odstoupení od smlouvy