Prírodné bravčové črevá - veľkosť 28/30mm, 15 m | BROWIN, 310601
Cena bez DPH:
5,98€
Cena s DPH:
7,17€
Ak máte otázku, kontaktujte nás!
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Naša zákaznícka zóna je Vám k dispozícii od pondelka do piatku od 8:00 - 16:00
Informácie:
dĺžka | 15000 mm |
priemer: | 30 mm |
váha: | 0.15 kg |
EAN kód: | 5904816918915 |
Prírodné bravčové črevá - veľkosť 28/30mm, 15 m | BROWIN, 310601 - Popis:
• Ideálne na výrobu domácich klobás - prírodné bravčové črevá sú vhodné na konzumáciu a sú základnou surovinou na výrobu domácich klobás.• Vysoká kvalita a bezpečnosť - prírodné bravčové črievky sú vysoko kvalitné, takže si môžete vyrobiť vlastné klobásy a vyhnúť sa nezdravým prísadám a konzervantom!• Jednoduché použitie - pred použitím je potrebné črevá namočiť na približne 3 hodiny do vody s teplotou 30 °C a potom ich opláchnuť vlažnou vodou. Po tomto postupe je výrobok už vhodný na použitie.• Všestrannosť - črevá sú použiteľné pre všetky druhy údenín a rôzne úpravy; tenké údeniny varené v pare, údené, grilované, sušené a vyzreté.• Až 15 metrov v balení - pri kúpe nášho výrobku získate až 15 metrov prírodných bravčových čriev (po častiach), čo vystačí na cca 7-9 kg masovej plnky!Túžite po tom, aby ste si doma pripravili lahodné klobásy? Príprava obľúbených tenkých klobások varených v pare, údených, grilovaných, sušených alebo zrejúcich už pre vás nebude problém! Prírodné bravčové črevá, sú vhodné na konzumáciu, takže ich výberom si v nich môžete pripraviť svoje obľúbené údeniny bez toho, aby ste sa museli obávať pridávania zbytočných konzervantov alebo chemických prísad.Črevá sú hermeticky balené za prítomnosti jedinej konzervačnej látky, ktorou je - soľ!Prírodné bravčové črevá sú ideálne na výrobu všetkých druhov jemných údenín a vnútorností, ako sú: jałowcowa, obyčajná, biela, "Śląska" klobása, "Grilli" z Fínska, "Bratwurst" z Nemecka, "Boudin blanc" a "Saucisse Montbeliard Francúzsko atď.Balenie obsahuje 15 m čriev (po častiach). V priemere je na 1 kg mäsové plnky potrebných približne 1,6 m čriev (v závislosti na kalibrácii a druhu pripravovanej údeniny, tj hrúbke kúskov mäsa, konzistenciu plnky). Dĺžka čreva by sa mala merať po jeho namočení do vody. To je jediný objektívny spôsob merania. Najspoľahlivejšieho výsledku sa nedosiahne roztiahnutím čriev a ich priložením k odmerke.Návod na použitie:Pred použitím treba črevá namočiť na približne 3 hodiny do vody s teplotou približne 30 °C a potom ich vo vnútri opláchnuť vlažnou vodou.Skladovanie:Pred otvorením - je možné skladovať pri izbovej teplote, na suchom mieste bez prístupu slnka. Na predĺženie ich trvanlivosti sa najviac odporúča skladovanie v chladničke.Po otvorení - odporúčaná teplota skladovania 4 - 14 °C. Výrobok je najlepšie skladovať po otvorení nasolený v chladničke. Nespotrebované črevá môžete tiež ľahko zmraziť a použiť ich v ďalších výrobkoch. Po rozmrazení by sa výrobok nemal znova zmrazovať!Zloženie: Bravčová črievka, konzervačná látka: soľ.Upozornenie: Vnútornosti sa môžu používať aj v domácnosti:V zime av lete pri extrémnych teplotách je výrobok k dispozícii iba s možnosťou dodania s osobným odberom.
Prírodné bravčové črevá - veľkosť 28/30mm, 15 m | BROWIN, 310601 - Recenzie:
Prírodné bravčové črevá - veľkosť 28/30mm, 15 m | BROWIN, 310601 - Vrátenie a reklamácia:
V prípade, že zakúpený tovar vám z akéhokoľvek dôvodu nebude vyhovovať, ako spotrebiteľ ho môžete vrátiť do 14 dní odo dňa zakúpenia. Vrátenie tovaru sa riadi článkom 5. našich obchodných podmienok. Doporučujeme vyplniť formulár, ktorý je možné stiahnuť na nižšie uvedenom odkaze a zaslať ho spolu s tovarom na našu prevádzkovú adresu. Výmena tovaru za iný je rovnako možná. Doporučujeme sa pred odstúpením alebo výmenou dohodnúť s našim obchodným oddelením. V prípade reklamácie tovaru vyplňte reklamačný formulár, ktorý je pod odkazem nižšie.