Podložka silikónová cukrárska - 620x420 mm - SPV6242 | PAVONI, SPV
Cena bez DPH:
16,15€
17,94€
Cena s DPH:
19,38€
21,53€
Najnižšia cena za posledných 30 dní - 21,53€
Ak máte otázku, kontaktujte nás!
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Naša zákaznícka zóna je Vám k dispozícii od pondelka do piatku od 8:00 - 16:00
Informácie:
dĺžka | 620 mm |
šírka | 420 mm |
materiál: |
|
max. teplota: | 250 °C |
min. teplota: | -40 °C |
EAN kód: | 8029248217546 |
Podložka silikónová cukrárska - 620x420 mm - SPV6242 | PAVONI, SPV - Popis:
Silikónová podložka SPV6242 bola vytvorená talianskou spoločnosťou Pavoni, ktorá je na trhu známa inovatívnou výrobou a najvyššou kvalitou vyrábaných produktov. Rohož je vyrobená zo skleneného vlákna a je z oboch strán pokrytá silikónovým povrchom. Teplotný rozsah, v ktorom je možné rohož použiť, je -40 °C do + 280 °C - to umožňuje univerzálne použitie formy, takže jediným faktorom obmedzujúcim tvorca sladkých dezertov je ich vlastná predstavivosť. Produkt sa veľmi ľahko čistí a skladuje a vďaka nepriľnavému povrchu je práca oveľa jednoduchšie a rýchlejšie. Silikónová podložka SPV6242 s rozmermi 620x420 mm bude pracovať s čokoládou, cukrovou hmotou, plastovou polevou, marcipánom alebo karamelom. Výrobok sa odporúča používať v cukrárňach, pekárňach, reštauráciách a domácich kuchyniach so sladkým pečivom.
Podložka silikónová cukrárska - 620x420 mm - SPV6242 | PAVONI, SPV - Recenzie:
Podložka silikónová cukrárska - 620x420 mm - SPV6242 | PAVONI, SPV - Vrátenie a reklamácia:
V prípade, že zakúpený tovar vám z akéhokoľvek dôvodu nebude vyhovovať, ako spotrebiteľ ho môžete vrátiť do 14 dní odo dňa zakúpenia. Vrátenie tovaru sa riadi článkom 5. našich obchodných podmienok. Doporučujeme vyplniť formulár, ktorý je možné stiahnuť na nižšie uvedenom odkaze a zaslať ho spolu s tovarom na našu prevádzkovú adresu. Výmena tovaru za iný je rovnako možná. Doporučujeme sa pred odstúpením alebo výmenou dohodnúť s našim obchodným oddelením. V prípade reklamácie tovaru vyplňte reklamačný formulár, ktorý je pod odkazem nižšie.