Podložka silikónová cukrárska - 585x385 mm - SPV64 | PAVONI, SPV
Cena bez DPH:
13,21€
16,51€
Cena s DPH:
15,85€
19,81€
Najnižšia cena za posledných 30 dní - 19,81€
Ak máte otázku, kontaktujte nás!
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Naša zákaznícka zóna je Vám k dispozícii od pondelka do piatku od 8:00 - 16:00
Informácie:
dĺžka | 585 mm |
šírka | 385 mm |
materiál: |
|
max. teplota: | 250 °C |
min. teplota: | -40 °C |
EAN kód: | 8029248067950 |
Podložka silikónová cukrárska - 585x385 mm - SPV64 | PAVONI, SPV - Popis:
Silikónová podložka SPV64 bola vytvorená talianskou spoločnosťou Pavoni, ktorá je na trhu známa inovatívnou výrobou a najvyššou kvalitou vyrábaných produktov. Rohož je vyrobená zo skleneného vlákna a je z oboch strán pokrytá silikónovým povrchom. Teplotný rozsah, v ktorom je možné rohož použiť, je -40 °C do + 280 °C - to umožňuje univerzálne použitie formy, takže jediným faktorom obmedzujúcim tvorca sladkých dezertov je ich vlastná predstavivosť. Produkt sa veľmi ľahko čistí a skladuje a vďaka nepriľnavému povrchu je práca oveľa jednoduchšie a rýchlejšie. Silikónová podložka SPV64 s rozmermi 585x385 mm bude dobre fungovať s čokoládou, cukrovou hmotou, plastickú polevou, marcipánom alebo karamelom. Výrobok sa odporúča pre použitie v cukrárňach, pekárňach, reštauráciách a domácich kuchyniach sladkého pečiva.
Podložka silikónová cukrárska - 585x385 mm - SPV64 | PAVONI, SPV - Recenzie:
Podložka silikónová cukrárska - 585x385 mm - SPV64 | PAVONI, SPV - Vrátenie a reklamácia:
V prípade, že zakúpený tovar vám z akéhokoľvek dôvodu nebude vyhovovať, ako spotrebiteľ ho môžete vrátiť do 14 dní odo dňa zakúpenia. Vrátenie tovaru sa riadi článkom 5. našich obchodných podmienok. Doporučujeme vyplniť formulár, ktorý je možné stiahnuť na nižšie uvedenom odkaze a zaslať ho spolu s tovarom na našu prevádzkovú adresu. Výmena tovaru za iný je rovnako možná. Doporučujeme sa pred odstúpením alebo výmenou dohodnúť s našim obchodným oddelením. V prípade reklamácie tovaru vyplňte reklamačný formulár, ktorý je pod odkazem nižšie.