Malé nerezové strúhadlo na orechy, mandle, citrusové šupky atď. P09419 z nerezovej ocele Patisse je vhodný nielen na strúhanie muškátového orieška, ale aj citrónu alebo limetky. Veľkosť: 11 cm.
Do úschovne
Cukrárska forma guľatá, priemer 20 cm P02156 výrobok holandskej firmy Patisse, ktorá je vyrobená vo vysokej kvalite. Je možné v nej piecť bábovky, korpusy, piškóty, a mnoho ďalších druhov dezertov. Je vyrobená z nerezovej ocele. Rozmer: 20 cm priemer Maximálna teplota použitia formy je 230 °C.
Do úschovne
Cukrárska forma guľatá, priemer 24 cm P02157 výrobok holandskej firmy Patisse, ktorá je vyrobená vo vysokej kvalite. Je možné v nej piecť bábovky, korpusy, piškóty, a mnoho ďalších druhov dezertov. Je vyrobená z nerezovej ocele. Rozmer: 24 cm priemer Maximálna teplota použitia formy je 230 °C.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.