Výrobník horúcej čokolády | GASTRO-TIP, CHOCO F-10L
Cena bez DPH:
376,20€
396,00€
Cena s DPH:
451,44€
475,20€
Najnižšia cena za posledných 30 dní - 475,20€
Ak máte otázku, kontaktujte nás!
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Naša zákaznícka zóna je Vám k dispozícii od pondelka do piatku od 8:00 - 16:00
Informácie:
šírka | 410 mm |
výška | 580 mm |
priemer: | 280 mm |
objem: | 10 l |
materiál: |
|
Výrobník horúcej čokolády | GASTRO-TIP, CHOCO F-10L - Popis:
Výrobník horúcej čokolády CHOCO F-10 je koncipovaný na výrobu a prezentáciu horúcej čokolády, ale aj radu ďalších horúcich nápojov (káva, čaj, grog, punč, varené víno atď.). Šetrný nepriamy systém ohrevu a udržania v teplom stave (ohrev cez vodný kúpeľ-bain marie) s možnosťou regulácie teploty podľa potreby od +30 až do +100 °C. Kontinuálne rovnomerné miešanie (odolné miešacie lopatky - vyberateľné, hriadeľ vybavený silentblokom proti zanášaniu a namáhaniu) zamedzuje tvorbe usadenín, zrazenín a udržuje čokoládu v optimálnej konzistencii. Špeciálna konštrukcia výpustného kohútika zamedzujúca upchávaniu a umožňuje ľahké čistenie (kohútik vybavený pákou ľahkého mechanického prečistenia). Ohrev vody je vykonávaný v nerezovom duplikátore (AISI 304), ktorý je vybavený tepelnou ochranou. Ľahko odnímateľná nádoba je vyrobená z odolného číreho polykarbonátu. Odkvapová miska je vybavená plavákom indikujúcim plný stav.
Výrobník horúcej čokolády | GASTRO-TIP, CHOCO F-10L - Recenzie:
Výrobník horúcej čokolády | GASTRO-TIP, CHOCO F-10L - Vrátenie a reklamácia:
V prípade, že zakúpený tovar vám z akéhokoľvek dôvodu nebude vyhovovať, ako spotrebiteľ ho môžete vrátiť do 14 dní odo dňa zakúpenia. Vrátenie tovaru sa riadi článkom 5. našich obchodných podmienok. Doporučujeme vyplniť formulár, ktorý je možné stiahnuť na nižšie uvedenom odkaze a zaslať ho spolu s tovarom na našu prevádzkovú adresu. Výmena tovaru za iný je rovnako možná. Doporučujeme sa pred odstúpením alebo výmenou dohodnúť s našim obchodným oddelením. V prípade reklamácie tovaru vyplňte reklamačný formulár, ktorý je pod odkazem nižšie.