Cena bez DPH: 0,63€
Cena s DPH: 0,76€
Dostupnosť: 14 dní
Množstvo na sklade: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 8,50€
V košíku

Ak máte otázku, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.sk Naša zákaznícka zóna je Vám k dispozícii od pondelka do piatku od 8:00 - 16:00
Informácie:
váha: 0.13 kg
EAN kód: 5904816004090

Rýchlo soľ nakladacia Vit-C - 130 g | BROWIN, 410019 - Popis:

Domáce klobásy sú výnimočne chutné a obvykle zmiznú zo stola behom okamihu. Pri vytváraní nových receptov a chuťových kompozícií by ste nemali zabúdať ani na správny spôsob konzervácie údenárskych výrobkov. Vďaka tomu si na nich budeme môcť dlhšie pochutnávať a budú bezpečné pre konzumáciu. Jedným z takýchto účinných spôsobov konzervácie je použitie rýchlo soľ._x000D_
_x000D_
• Zachováva mikrobiologickú bezpečnosť - ochráni vaše špeciality pred rastom nežiaducich mikroorganizmov, predovšetkým Clostridium botulinum - baktérie botulizmu._x000D_
• Zvýrazňuje prirodzenú farbu mäsových výrobkov - ľahko a účinne chráni vaše výrobky pred stratou ich prirodzenej červenoružovej farby._x000D_
• Na suché a mokré nakladanie - vyberte si pre seba najvhodnejší spôsob konzervácie mäsa._x000D_
• Jednoduché použitie - na obale nájdete stručný a jasný návod na použitie._x000D_
• Bezpečné pre zdravie - výrobok spĺňa všetky bezpečnostné normy._x000D_
_x000D_
Čo je nakladacia soľ, inak známa ako nakladacia soľ alebo rýchlo soľ? Nejedná sa o nič iné ako o zmes najodizovanej kuchynskej soli a dusitanu sodného (dusitanov), v našom výrobku obohatenú o askorbát sodný (vitamín C). Rýchlo nakladacia soľ chráni mäso pred stratou jeho prirodzenej červenoružovej farby a predovšetkým chráni výrobok pred rastom nežiaducich mikroorganizmov, predovšetkým baktérií botulizmu. Prídavok antioxidantu (vitamínu C) znižuje zvyškové dusitany, čím účinne obmedzuje tvorbu nitrozamínov. Urýchľuje premenu dusitanov na oxid dusnatý, čím zlepšuje farbu mäsových výrobkov. Je tiež vynikajúcim stabilizátorom. Použitie rýchlo soli vám tiež umožní ďalšie spracovanie mäsa, napr. pri údení, sušení a zrení._x000D_
_x000D_
Použite pri príprave 1 kg mäsa:_x000D_
_x000D_
Mokrý spôsob naloženia: 58-65 g rýchlo soľ do 1 l studenej vody, pridajte 4 g cukru a prípadne obľúbené korenie. Mäso v náleve naložte na 7-14 dní do chladničky._x000D_
_x000D_
Suché nakladanie porciovaného mäsa: mäso potrite 18-25 g rýchlo soli a prípadne vašim obľúbeným korením. V chladničke sa nakladá 3-7 dní (hrúbka mäsa 1 cm-1 deň nakladania)._x000D_
_x000D_
Suchý spôsob nakladania mäsa na klobásy: do 1 kg mletého mäsa pridajte 13-17 g rýchlo soli a obľúbené korenie. Hotovú zmes nechajte 1 deň v chladničke._x000D_
_x000D_
Zloženie: soľ, dusitan sodný, antioxidant: askorbát sodný (0,3 %), protispekavá látka: ferrokyanid draselný.
Rýchlo soľ nakladacia Vit-C - 130 g | BROWIN, 410019 - Recenzie:
Len zákazníci, ktorí si daný tovar zakúpili môžu pridať recenziu.
Rýchlo soľ nakladacia Vit-C - 130 g | BROWIN, 410019 - Vrátenie a reklamácia:

V prípade, že zakúpený tovar vám z akéhokoľvek dôvodu nebude vyhovovať, ako spotrebiteľ ho môžete vrátiť do 14 dní odo dňa zakúpenia. Vrátenie tovaru sa riadi článkom 5. našich obchodných podmienok. Doporučujeme vyplniť formulár, ktorý je možné stiahnuť na nižšie uvedenom odkaze a zaslať ho spolu s tovarom na našu prevádzkovú adresu. Výmena tovaru za iný je rovnako možná. Doporučujeme sa pred odstúpením alebo výmenou dohodnúť s našim obchodným oddelením. V prípade reklamácie tovaru vyplňte reklamačný formulár, ktorý je pod odkazem nižšie.

Reklamačný formulár

Formulář pro odstoupení od smlouvy